.att ma bra.

just nu mar jag bra.jag har haft tre helt underbara dagar med olika manniskor som jag lart kanna har och gamla vanner. vi har haft kul och mysigt och aven om jag faktiskt trivs med att resa ensam. inte bry sig alls om vad andra vill. jag gor precis vad jag har lust med. sa ar det anda kul och det behovs att fa traffa nagra tjejer, snacka killar och umgas. men den har resan ar ju sadan. kravlos. de jag traffat reser ensamma, eller med en van. och det ar sa skont. just nu vill jag stanna just har. jag vill inte hem och ta tag i min verklighet. att bara vara och inte bry sig om morgondagen, it works for me.
man ska egentligen alltid gora det man kanner for. man ska lita pa sig sjalv och inte lyssna pa vad andra sager och tycker. du ar du och du vet vad som ar bast for dig. och man ska ta vara pa alla chanser och ta risker och leva fullt ut.
just nu har jag inte lust att broha plugga. jag ska verkligen forsoka komma in pa b eller k men om inte. da ska jag jobba,for att resa. for jag marker hur underbart jag tycker det ar. det ar ju helt sjukt fantastiskt. jag har alltid alskat att resa. varje sommar som vi reste runt i europa var underbar. vi bilade och den friheten ar otroligt harlig. man aker dit man vill, man stannar tills man vill vidare. as now.
idag rackte det verkligen med att vi gick langs manlys fina promenadstig. vackra utsikter och romantiska strander och otroliga hus. det rackte for att jag skulle kanna mig lycklig. for det ar val det livet handlar om?att jamt vara sa lycklig som mojligt.

/P.

.the ice was getting thinner under me..and you.

We're not the same, dear
As we used to be
The seasons have changed
And so have we
And there was little we could say
And even less that we could do
To stop the ice from getting thinner
Under me and you

We buried our love
In a wintery grave
A lump in the snow
Was all that remained
Though we stayed by its side
As the days turned to weeks
And the ice kept getting thinner
With ever word that we'd speak

And when the spring arrived
We were taken by surprise
When the flows under our feet
Bled into the sea
And nothing was left
For you and me

We're not the same, dear
And it seems to me
There's nowhere we can go
With nothing underneath
And it saddens me to say
What we both knew was true
That the ice was getting thinner
Under me and you

The ice was getting thinner
Under me and you

/P.

.don't worry.

two things you should not worry about:

for the first, things you can not do anything about.
your worry is not going to solve anything
and as you can not do anything about it,
it seems only foolish to worry about it.

for the second, things you can do something about.
once again, your worry does not solve anything,
it only makes the problem seem bigger than it actually is.
so lay your energy on doing something about it instead.

/P.

.love.

if you love something,
set it free.
if it comes back,
it is yours.
if it does not,
it never was.

/P.

.I'm having a blast!



vill tacka min underbara anna och sooota malin for att ha haft en otroligt lyckad fest,det var so much fun!
sa mycket folk,sa mycket trevligt folk!!
sen kom polisen,for det hordes tydligen over hela gatan hur kul vi hade..ooopsi...
sa vi fortsatte pa stranden,lekte lekar i stranden,snackade och drack vin.
sovplats:annas golv med tva filtar som tacke.
till halv tre var jag,malin,emma och lena pa stranden idag,sen motte anna upp oss och det bar av mot:IKEA:D
kottbullar,dammsugare och chokladbollar, fick aven emd mig king size marabou och jordgubbssnoren.

nu ar jag trott, och min rumpa branner. lag i solen i 2,5 h,pa mage for att jag ville lasa och jag vill bli brun..sa jag liksom undvek solkram idag...hehe..kan ju saga att jag ar en aning blekare pa framsidan.

see?ajaj! det ar myyycket varra i verkligheten!

/P.







.keep dreaming.

idag hade jag tankt ga upp nio,springa(powerwalka) och dra till stranden.
men jag vaknade ur en fantastisk drom, minns inte alls vad den handlade om men nar jag tittade ut och sag att det regnade sa somnade jag om.jag vaknade lite da och da av allt snoozande, men jag atervande alltid till samma drom, hur coolt?! till slut trottna jag pa att vakna sa ofta sa jag satte larmet pa tolv.
da gick jag upp,klockan tre akte jag till castle hill.. och kopte tva ringar, jag menar vem vill INTE ha!!??
fagelringen kopte jag nar jag precis kom hit men ena fageln trillade av och jag kan inte leva utan en san har ring!!



och dessa skor, ja jag vet att jag har myyycket skor, jag har aven inforskaffat nagra genom gojane.com som jag inte fatt se an men murre sager de ar gorgeous!!, iaf. de har skorna kostade 24 AUD. det vore LOJLIGT om jag inte kopte dem!!
hur jag ska fa med mig allt hem? arligt, jag vet inte... for jag har verkligen shoppat..billigt ska tillaggas. men det spelar ingen roll hur mycket allt kostat, det vager ratt mycket oavsett pris. min plan ar helt seriost att kla pa mig en massa klader. kjolar kan jag dra pa mig minst fem och klanningar tre iaf, sen typ kavajer och jackor och sa mycket smycken min hals klarar av. pa nat satt maste ju det ga. det kommer se helt stort ut.. men det ar smallar man far ta..=)


/P.

.mina bloggar.

(gud vad jag ville skriva av mig da..)

som min rubrik lyder sa menar jag inte mina bloggar som i att jag har flera bloggar, fast jag har tre for tillfallet men iaf.
jag menar de bloggar jag laser.
jag gor typ alltid sahar nar jag kommer in pa natet:

kollar jag dessie,paow och kissie forst.
egentligen ar det inga intressant inlagg,men lite drama ar kul, dessutom maste man ju inte lasa allt.min favorit nu ar dessie, men att fa se hur pinsam kissie ar for tillfallet ar ocksa
spannande.

sen klickar jag in mig pa kenza och blondinbella.
jag tycker det ar sa kul hur mycket de har fatt igang pga bloggen. de gor sa mycket och inspirerar mig, dessutom ar de valdigt snygga bada tva.
fast en gang kom jag pa att kenza faktiskt liknar en apa.inget elakt, hon om nan kan inte klaga for hon foddes ju utan nagra fel alls,men jag var allmant deprimerad och da letar man garna fel pa andra.

sen laser jag gossips.se,
den ar dock lite trakig nu, for mycket drama om anmalningar hit och uthangning dit och hon kopierar in alla inlagg vilket gor det sa omfattande..men alltid lika kul att fa hora lite skvaller.

sen foljer bloggkommentatorerna.se
and I love them, jag behover verkligen inte ens bilder. de skriver sa bra, det ar roligt utan att forsoka vara roligt. de uttrycker sina asikter utan att trycka ner nagon. det ar brabrabra!!

och pa sistone har jag borjat folja egoina och knivlisa.
laste knivlisa ett tag sen glomde jag bort henne. men seriously. det ar brudar med humor, sjalvdistans och en harlig livssyn. I love them och de far mig att skratta. mina absoluta favoriter nu!

ibland kikar jag in pa foki, lisaplace, shecity, dennism och gaybloggen. men de tva sistnamnda ar mycket sallan, inte alls lika bra som forr.

ett tag laste jag ocksa ellamarie.blogg.se och elsieastrom.blogg.se. bada fick barn ungefar samtidigt. em var 16 och elsie 18 om jag minns ratt och jag tyckte de gav mig ett sadant stort stod, att lasa deras mammabloggar gjorde mig sa glad for de ar sa starka. elsie ar btw en gammal kompis, vi umgicks ett litet tag for lange sedan.

for nagra dagar sen upptackte jag pernilla wahlgren's blogg och niotillfem. smalaser om jag inte har annat for mig, som nu. inte drop dead men helt okej.

till sist, men inte minst laser jag saklart min kara systers blogg. apieceofnowik.blogg.se. hon ar min syster sa jag maste saga att jag gillar den. fast det gor jag pa riktigt, dock uppdaterar hon sa sallan,hon har val for mycket pa modevetenskapen.. och sa laser jag badaiprada.blogg.se. rebecka fran min gymnasieklass, jag tycker det ar kul att folja hennes liv for hon verkar ha sa kul och nu driver hon ett eget foretag vilket verkligen gor mig eld och lagor. hade jag vetat vad jag skulle gora sa skulle jag starta ett med en gang!

detta ar vad jag laser.

glomde,varje gang jag vill skratta:tjuvlyssnat.se eller felsms.com. HAHA vilka idioter det finns alltsa.

kolla de olika bloggarna, for vissa ar verkligen vaaldigt bra. nu fattar ni att jag verkligen kan sitta i timmar och lasa lasa lasa...

/P.

.to do.

skydive
bungyjump
surfa
vindsurfa
paddla kajak i nan fors
scoobadive(stavning?)snorkla kan duga..

det bara maste jag ha gjort innan jag aker hem!!

/P.

.my weekEnd.

de sager sa har i australien,eller ja de anvande rju inte versaler for det tredje e:et men de betonar det typ sa..
iaf.
igar tankte jag kultivera mig lite och ga pa ett av de 11 museum jag har fritt intrade till. fem minuter efter att jag stigit av bussen och lokaliserat mig sa borjar det regna, men jag ar glad och borjar ga mot "police and crime museum", typ sa heter det..
sa springer en typ fram och fragar om han far dela mitt paraply och why not,I'm a kind person, det borjar ju regna ordentligt! sa tar vi in pa starbucks och sen tar vi ett glas vin pa nan bar, lat mig tillagga att klockan ar runt tre.. iaf, sen tar vi ett till glas vid operan. sen ville jag hem,lovade mig sjalv att inte komma hem sent.
men det blev ju en valdigt trevlig dag enda. om han enda vore good looking sa vore ju dagen fullandad!haha.
tyckte dock det var kul att nan bara springer pa en och fragar en san sak, for vem skulle gora sa i sverige?ingen!for alla ar so fega..

idag gick jag upp vid sex. vi skulle till ett 'blow hole'.


och sa gick vi runt i en till regnskog och halsade pa ett buddhatempel..



jag gillade de sma figurerna^^;
tyvarr var vadret for fult for att vi skulle ut pa "tree top walking". man gar tydligen pa ett glasgolv mellan tradtoppar!ack sa synd att det alltid ska regna nar jag ska gora sant!!

nu har jag atit fruktsallad och last alla bloggar jag kan komma pa. ska spana lite till.
jag tror min kropp gillar att bo har:
jag har druckit vin 2 ggr pa 3 veckor... huuuge difference till i somras
rokning tanker jag inte agna mig at,so not worth, de billigaste ciggen sag jag for 11 AUD=67 kr...?!?!
jag ater fruktsallad varje dag=vitaminer som jag inte stoppat i mig pa laaange
dricker mest vatten+nat glas mjolk per dag.familjen jag bor hos dricker inte sa mycket juice och jag tanker inte lagga 25 kr pa cola varje dag.

det ar ju ratt bra, plus att jag nu, med undantag for idag, har powerwalkat sen i tisdags, cred!+traningsvark XD

nu ska jag forsoka slosa bort annu mer av min tid!

/P.

.less is more.

sometimes atleast.
sa igar var jag pa stan och kikade sjalvklart in i nagra butiker. da ser jag den har trojan och bli helt kaaaar.sa enkel men sa snygg. I made a huge mistake nar jag inte tog med basic plagg,ett svart linne!inte ens en vanlig troja..tva pullovers och shorts var jag bra pa men alla mina trojar har monster,farger...och ibland vill tom jag vara basic.
idag fick jag till en saaa snygg outfit, tillsammans med mina killer heels blev det perfekt.

har ni sett mina saaaa coola ringar?
halsade pa anna och kunde inte motsta frestelsen,7 dollar for alla..come on!

yes,det ar en PUMPA pa armbandet,gosh how cute!!!



/P.

.bra musik,bra text.

blink 182-time to break up

I guess its only the men
Who get fucked now and again
We take our chicks to the mall,
We wait in parking stalls
And when we come home too late,
She's pissed that she had to wait
And my excuse not to call,
It never worked at all

Time to wake up
Where's your daughter?
Hurt's to break up,
She was stronger
All my friends say,
Please don't love her
What did i gain?
Now i miss her so

I used to hate the lipstick
It stained and tasted so sick
The pantyhose and the bras,
She threw on my guitars
Shit fuck i made a mistake,
I thought i needed a break
The truth is i'm such a dick,
It's broke and can't be fixed


If you wanna call it a heartache,
Then i shouldn't regret those things, i miss her
If you want the pain to go away,
Better suck up your pride and admit you lost her
Let her go, move on, let her go, move on, let her go


oscar linnros-från och med du
Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

snacka om att kunna setta ord pa kenslor.
har ni tenkt pa en sak?typ 99% av all musik handlar om kerlek..assa ja det er en fin sak och det er livsviktigt,men finns det verkligen inget annat att sjunga om? fast, I have to admit, de besta latarna er om kerlek och det finns ju hur mycket som helst att sega om emnet.

/P.


.you should all to this.

seriously.att bara oka iveg,lemna allt der hemma,for nogra monader non helt annanstans.
idag motte jag upp anna och malin,vi solade och sen gick jag och anna en liten promenad lengs med vattnet.utsikten var amazing.det er klarblott vatten,fina klippor och blo himmel med smo kritvita moln.det er ett paradis och ett privelegium att fo se det her.det kenns so iaf,det er helt underbart.jag er so glad att jag okte,jag bara sleppte  allt,avslutade en trokig vardag (den var inte so trokig,as spoken,jag hade en underbar sommar med mina venner) men den skulle nog bli trokig.host+jag=ingen fin ekvation..
jag vet att alla inte kan,fast det handlar inte om att kunna,jag ongrar mig,alla vogar inte..for kan kan du.det enda som krevs er ju att voga sega upp sig fron sitt jobb eller ta ett sabbatsor och spara pengar och oka.
just nu er jag bara sugen po att resa. ner jag kommer tillbaka blir det till att spara till min och murres euro-trip.sen, om jag inte kommer in po beckmans,so ska jag spara till en en monads new york-resa.jag vill se verlden,jag vill fo livserfarenhet och livskvalitet som inte gor att fo om man stampar po samma stelle.
och jag menar,om jag nu inte ska plugga, for det finns ju bara tvo skolor jag kan tenka mig, do har jag ju all anledning att jobbajobbajobba for att resaresaresa.
jag behovde det her,jag behovde komma ifron sverige,stockholm,tryggheten.jag vill se mer!

/P.

.really?

okej,jag vet att jag inte er tjock...men ner jag kollar po bilder..inte fan er jag smal heller..underbara foton fron wildlife park idag..och so mina feta armar,klumpar..inte armar,klumpar...
ner ska detta ta slut?
her har jag iaf lyckats med en sak,jag har kopt kleder i MIN strl.inte for att jag inte brukar det.nej,passar inte 34 eller 36...so koper jag inte plagget,that's it.so lenge det inte er over size,for do ska ju allt vara stort vilket betyder att om bara 38 er kvar so hade den ju endo sett likadan ut som 34 eller 36...
vet inte varfor,men det er som att jag inte kan go till kassan och liksom visa att jag behover 38..nej do skiter jag i det..
som nu ner jag kopte jeans..skitbra val for de er soo snygga..men jag er so stolt,jag vogade kopa 28..det har jag never ever behovt..27 max max..ha den tiden er forbi..men jag ville kunna andas och vara utan lovehandels...
her spelar det dock ingen roll..kanske for att jag ibland er for liten(???) for minsta och ibland behover jag storsta..det er liksom so olika,och..nej det tar inte att se 8 eller 14..konstiga strl btw..gjorde dock en miss..provade en kofta (okte hit utan en vanlig liten uppkneppbar troja,HUR tenkte jag??) och den var lite spend over brosten och det ville jag inte,so jag kopte en storre utan att prova..haha fooor stor..ble..och NEJ,man for inte byta...de er riktigt sluga och legger allt ansvar po konsumenten,du ska veta vad du koper..

men erligt,ner kan jag entligen fo bli smal??so som jag brukade vara??
jag var typ 3 kilo fron mitt mol i juni..jag var inte spinkig,men jag hade vart nojd...nu er det tio..haha HUR ska det go?vet ni att jag gott upp 7(!) under sommaren!jag vet,det syns kanske inte,men jag kenner det po klederna...gud vad litet allt borjar bli..inte alls so lost som innan..7 kilo seger ju sig sjelvt..
men hur let jag det go so longt?? jag vet ju anledningen...vin+keka vad och ner man vill-motion=inga bra odds for min forna platta trenade mage...men jag hatar mig sjelv!!
jag skulle ju vara smal till resan!hade fyra veckor,3 dagar gick bra och sen gick allt ot H--...och so plotsligt skulle jag hit..
nej nu f ska jag skerpa mig,po riktigt!!ska borja springa varje morgon,ska inte kopa godis eller nattmat..ahha huuuur monga gonger har jag sagt det?
men nej erligt...ner jag kommer hem till trokiga,bleka,trotta sverige ska jag vara solkysst,smal,trenad.
sista klubban,som jag kopte igor,sen INGET godiskop,och det geller ALLT godis.

for jag groter verkligen ner jag ser mig i spegeln...

/P.

.what's the soundtrack of your life?

jag minns en gång i sjuan typ,vi hade engelska nationella och skulle berätta om musik vi tyckte om och varför varpå sebastian,en i gruppen, svarade att han inte gillar musik,men nåt?näe jag lyssnar inte så mkt.
va..va?VA?
jag vore död utan den.när helst jag är ledsen eller glad eller whatever.jag behöver musik som kan sätta ord på mina känslor,som lider med mig eller hurrar för min framgång.
jag lyssnar alltid,på bussen,hemma,vid plugg,när jag ska somna(ibland)vaknar Alltid av musik(fast den låten hatar man alltid till slut,undra varför??) och när jag går på stan..då måste jag ha soundtrack till filmen där jag har huvudrollen,filmen om mig själv..för jag berättar alltid olika historier,baserade på vad jag läst eller vad som hänt, i mina historier är jag helt olika personer, och de historierna mste ju ha soundtrack,såklart!! jag älskar när jag hör en låt och så händer nåt som passar.
typ idag,hade köpt ett kort,tackade expediten,vände mig om,hör wha,wha,wha,wha,what did she say? just som jag ser världens finaste ställning att hänga smycken på.det passade såå otroooligt bra!!
och när jag skrev på kortet så smsar en person,kortet ska till den adressen..jag lyssnar på use somebody och just som en vers går så läser jag smset..som för övrigt var ett sorgligt sms och gjorde mig ledsen och låten påstår jag knappast är glad.man blir så,så,så,såhär är verkligen mitt liv!!och man tänker att alla hör samma låt,fast det gör de ju inte.ibland tittar nån för att jag gråter,för jag gråter ju vääldigt lätt,eller om jag studsar runt,för att jag lyssnar på en fantastisk låt som gör mig glad.
jag skulle inte klara mig utan musik,inte en chans in hell.

just nu behöver jag musik,väldigt mkt.

/P.

.ibland önskar jag att jag vore miljonär.

eller det gör jag typ jämt,men nu gör jag VERKLIGEN det.
för då hade jag kunnat shoppa,shoppa och shoppa.för här kan jag shoppa!gud jag kan gå i timmar ch bli helt förstummad...de har allt som är fint,det är inte ens dyrt!!det dyraste är en jacka och en klänning, 15 dollar var..vet ni hur mkt det är?100 kr!!hör ni?? så jag lägger låga gränser som jag ska hålla mig till.när en tröja kostar över tio så är den dyr...10..66 kr...det är sanslöst...jag ska inte shoppa,för det är inte en sån semester,men hur ska jag låta bli???när sjukt snygga saker kostar så ofattbart lite.
de har fantastiska klänningar,kjolar,shorts,skjortor,linnen,blusar och SMYCKEN..det är guld och spets och tyg och stenar och blommor och fåglar och små burar och fina klockor och fjädrar och stora ringar och berlocker och pärlor.
och kläderna..ALLT jag vill HA!!!
spets,see through,volanger,(djur)mönster,blommigt,fåglar(jag har kommit underfund med att jag äälskar fågeltryck),gammelrosa,blekrosa,beige,vitt,marinblått.guldknappar och spetsknappar och pärlor,krås och knyt och pryda och tighta,rosor,vida kjolar,pennkjolar,siden,satin,tweed. det är en härlig mix av gina,hm,zara fast tusen gånger bättre.och mer romantiskt,mer edge. varför har jag inte iaf 10 000 bara för shopping?varför sparade jag inte mer (för att jag hade psykiskt dåligt över att se kontot tömmas hastigt i ett par butiker).
ni fattar..jag kan gå i timmar och titta,för det finns så mycket att se!!!
köpte världens finaste lilla jacka,röd med guldknappar,en vit,randig see thorugh-knytblus och ett par marinblå shorts med silverknappar,det ska jag ha imorgon,otroooligt helt underbart fiiint!!

(tappade även bort mina pilothjärtan-solglasögon. come on,once again?det är 5:e paret på åtta månader som försvinner/går sönder. 1.wayfarerkopior i leopardmönster,2.wayfarerkopior,(glömda),3."aviator"fast snyggare,4.wayfarerkopior(sönder).

/P.

.how to fix a broken heart.

or to make it hurt less..
walk around in a BIG city, listening to goodgoodGOOD music (both depressing and happy songs) and shop a bit when you feel like it.it won't fix it forever,but for a while and when you're sad again,atleast you have lovely cothes to cry in,you feel bad but you look good.

/P.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0