.le pubkväll officiell och den perfekta måndagen.

i söndags så möttes jag upp av anna och malin, sen gick vi ner och mötte upp jonatan, mirsal, emma och lukas. när vi kommit utanför grönan satt william och micke redan och vänta på oss. vi gick till galärparken dit även emilia, mickan och benjamin kom sen. älska parkhäng<3
vi drack vin tiss vi tog oss till lejonbacken. var en grym kväll, sådär lagom mycket vin och roliga människor. vi dansa och mingla och sen skulle vi dra till patricia.
men vi bada vid djurgårsbron ist. hur många som helst så grymt mysigt! dock gick det lite fel med trotte, men han år bättre nu och vi badade iaf (som vi sagt i evigheter att vi ska)!!
helt blöt tog jag taxi förbi sleven och sen hem till william.

måndag vaknade vi sent, låg kvar i sängen och mös och halvsov. sen åkte jag hem och duscha och bytte om för att möta sis, vigge, emilia och mickan i humlan. vi käka vindruvor i solen och sen tog vi en tur mot stan, köpte lite smink och ett såå fint halsband. sen mötte anna upp oss och så gick vi till baresso, mitt favoritfik (ja jag har vart där två gånger men vi klickar såhär bra!!) tog varsin sallad och satt sedan med chailatte fram till att de stängde. då följde jag sis till bussen och lalla hem till william. mkt mysigare att sova med han ju.

tisdag fick jag gå upp kvart i åtta(!) men skulle ju flytta så passade bra ändå. men det står ju i förra inlägget. efter allt så tog jag ett glas på tgif med sis och calle, jag varna henne att det var stökigt i rummet så idag blir det bara till att lämna nycklar och stäääda. igår vart det helt underbart att gå till bussen, från stureplan till roslagsgatan, så nära så det är helt ovärt att inte gå när det är så varmt! nåja ska jobba nu.
och njuta av att mitt liv är fruktansvärt bra!

/P.


.så mycket man kan hinna på en dag.

Nu hoppar jag framåt i tiden, skriver om the latest days sen. Men idag har jag iaf flyttat hem till murrish igen. Ska hem och stuva in allt lite här och var. William fick låna sin mammas bil och hjälpte till att lasta och köra allt till campus från gärdet. två gånger fick vi köra men tog bara två timmar, inte så mkt med tanke på att vi blev tvungna att hämta nyckeln på grönan. Sen skjutsa han tillbaka mig och så städade jag. Sen fick jag ta mig till grönan igen för att ge sis skåpsnyckeln, men då hade jag köpt en kavaj till henne i present så hon lär upptäcka den när hon slutar och bli glad! Efter det lalla jag runt på stan och kollade rabbles erbjudanden vilket slutade med ett besök på hair lounge. Så nu är mitt hår perfekt igen! Nu ska jag ta mig hem, solade också för att bli sådär extra snygg lagom till Annas födelsedag. Om jag hinner så blir det vin med sister.. /P.

.och.

Är det lätt så är det rätt, är det rätt så är det lätt. Min William. /P.

.midsommarhelgen!

nice helg än så länge. i torsdags tog jag det bara lugnt hos sis, vi kolla SATC och somna tidigt.

i fredags mötte jag upp emilia och så tog vi oss till humlan där sis,vigge, malin och sarah väntade med picknick. sååå god mat,såå gott vin!! sen fick vi sällskap av anna+kompis, mirsal+kompisar, richard+kompis. sen drog mirsal men så kom karin och hennes kompisar och så anslöt det fler sen. och jag och emilia dansa runt en stång och bjöd in grabbarna till oss. vi satt där till halv tre, myste, snacka, jag har aldrig. käka glass och jordgubbar och bara njöt.
sen skulle vi möta upp william, jesper och pejam på patricia men det blev efterfest hos pejam. vid fem gick jag och william hem och jesper gick och köpte fyllekäk till oss. fruktansvärt stor hamburgare. var inte hungrig förrän på kvällen då jag åt matlåda som karin gullunge gav mig. lax, potatissallad, västerbottenpaj och grillade grönsaker. sen somna jag till gossip girl och vid åtta messa william om att jag skulle med ut. blev två ställen i gamla stan med han, jesper, pejam och micke och sen gick vi mot stureplan, snabb sväng förbi sturehof och så sluta det på anchor för mig, w och p.
tre var vi hemma och sen kom micke som skulle sova där och så snacka vi medan han käka donken. ¨lite sömn än en gång, jag har missbrukat redbull light typ..

ikväll blir det förkrök i galärparken med nice folk och sen lejonbacken och sen typ patricia. vi är några som är lediga imorgon så vi kör bakisdag. typ fika i timmar och shoppa lite. sällan man är ledig så många så nu kan vi äntligen planera nåt!!:D

så summa summarum, bra helg!! och taggad inför kvällen!!!

/P.

.hang with u.

Hahaha nice kväll, nice svarttaxi(not). Förkrök hos syrran sen mot café Et dom vi inte han in på. Men oxiiid!! Nu på bussen. Fett sköns människor man känner alltså! Love to all of u !! /P.

.ni gör mig glaad!

Jag borde verkligen skatta mig lycklig. Jag har såå härliga människor runt mig! Så underbara vänner. Personer som jag kommit nära på kort tid, personer som gör mig oerhört glad. Personer jag vill umgås med mer för de ger mig sån oerhörd energi! En stor del är mina kollegor, härligare får man leta efter, sen finns det nåtra utanför som också är awesome. Ikv ska jag njuta av sällskapet med sis, Vigge, Mirsal och Emilia. Caféet nästa och vi kööör!! /P.

.beroende av iPhone, helt klart.

Inatt dog min iPhone och sladden var på jobbet. Williams hade också dött men tack vare pejam så kunde vi få tag på varann så han kom till mig. Hade sett flogging Molly men, fett bra konsert!! Men vi drog ut på varsitt håll. Men så fråga han om jag inte hade nån gammal mobil, jo så där löstes larmet. På morgonen dock tänkte jag att jag ju kunde föra över pengar för att kunna köpa vin. Men min iPhone är ju DÖD!! Inget internet!!!! Tack tack tack så hade w cash på sig så de löste sig ändå. Men hur beroende är man av sin mobil?!? Nu ska jag godkänna svinn och sen blir det caféet ikv!!!;) /P.

.alla dessa pubkvällar.

Chill dag idag, sov till ett hos William och sen gick vi och köpte sushi och kollade på nån äventyrssaga. Myys. Nu har jag vart förbi hemma en sväng, duschat, plockat ihop saker till imorgon och nu är jag påväg tillbaka för att se ännu en film. Igår blev ändå en tidig kväll. Men galet kul, vin innan pubkvällen och sen mingla vi runt. Nice folk som var där, sen blev det after och seriously, jag borde inte gå dit som efterfest mer för jag har faktiskt aldrig haft kul där, på lejonbacken är allt kul, sen kommer man dit och det bara dör.. Så jag och sis stack hem rätt tidigt, mötte upp William och Jesper och drog till dem. Nästa söndag får det bli Patricia efteråt! Jg är dock fortf inte helt frisk, känner mig snuvig och allmänt seg i kroppen bara. Men imorgon är det floggy Molly på grönan och onsdag är det cafeet! Nu har i spikat att vi SKA hinna, blir ju alltid sena när vi är flera tjejer som förar och ska fixa till oss. Men vi har ju kuuuul! /P.

.Veronica maggio.

Är så bra! Hon hade bra musik innan men senaste plattan är wonderful så in i. Hon sätter ord på känslor. Jag kommer. Mitt hjärta blöder. Satan i gatan. Inga kläder. Snälla bli min. /P.

.bra saker tar slut alldeles för fort.

Varför går tiden så fort?!? Varför känns det som att allt bara svischar förbi? Kanske för att allt är så bra just nu. Varenda dag är underbar, även fast jobbet är tråkigt då det är segt, även fast jag vart sjuk och trött. Varenda dag är bra. Men det är bara sex veckor tiss jag och sis drar och kör galet bra, galet bra semester! Men efter det är det bara en vecka av augusti och sen är det september, sorgligaste månaden då allt är ett hejdå. Jag vill vara kvar här, just i detta nu. Mitt liv är underbart. Stanna tiden!!! /P.

.Water for elephants.

Jag ligger i sängen, en lördagkväll klockan tolv!! Jag och sis tog det lugnt och gick på bio, water for elephants, en helt underbar film! Lite moulin rouge-feeling på det. Jag började gråta i slutet, den var såå fin!! Igår vart det vilt. Vi började med förkrök hos mig med Mirsal, syrran, Vigge och Emilia. På taket med massa vin, det är sommar på den alltså!! Blev varken lobby eller cafeet men oxid, vårt nya stammisställe. Dans och dryck och kul! Sen vet inte när, drog jag, Vigge och sis vidare till nype. Där dansa vi vidare och lekte på strippstången. Det gick tom bra!! Sen blev det sleven och så hem till William, vi hade dock missförstått varann lite och han var fortf på Max när jag ringde på, men han kom med en gång och ännu en natts sömn förstörd, jag sov kanske 3 timmar för vi prata och prata och prata!! Till slut somnade vi. Idag vart jag helt död på jobbet, tiss det blev mer och göra, då piggnar man till. Men trots förslag från William, sis co-workers och min hyresvärds förra hyresgäst så tackade jag nej till utgång. Börjar nio imorgon, och det är Pubkväll oh jag är leeeedig på måndag så imorgon ska jag orka spååååra! Bye lovers!! /P.

.she she she. And me.

She makes me feel like it's raining outside. It's dumb to ask, cool to ignore. And when the storms are gone I'm all torn up inside. /P.

.But I promise, excuse me.

Excuse me, i might drink more than I should tonight. Give me everything tonight. You're my teenage dream. I make you feel alright baby. Let's somebody sexy tell'em her, give me everything tonight. /P.

.om du kommer i underkläder så går du därifrån i nya kläder.

igår blidde det josefinas med sis och vigge och så kom william och jesper också förbi, väldigt lugn kväll men skönt att inte vara hemma liksom. sen åkte jag hem till william och sov typ två timmar, vi pratade hela natten typ.. och så öppnade vi ett fönster för det var så varmt, så om jag kände mig friskare igår kväll så mår jag precis lika dåligt nu som innan. förkyld upp i halsen och huvudvärk. blöööö.

men imorse vart det kul, jag och sis möttes utanför desigual, som öpnna sin rea med en speciell idé. de hindra första som kom dit i bara underkläder fick med sig en outfit hem. två plagg. alltid nåt. om inte annat fett kul att gå runt i bara underkläder i en butik, roffa åt sig kläder och prova bara sådär. fick med mig jins och en hoodie. väldigt basic. typ det enda som var basic, hela butiken är färg, form, tyg, material. spanskt mode helt enkelt. kul ändå. vi fick nr 95 och 96 så det var på håret(haha).

sen jobbade jag, trött, sjuk och sååå.. lalla runt lite hit och dit och "utbildade" en som ska bli servicechef för oss. chill. nu ska jag bara ta det lugnt hos william. ska inte röra en millimeter av min stackars trötta kropp. (ja jag veeet att jag är kund på att klaga, men jag brukar ju vara rätt glad annars)

/P.

.stackars sjukling.

Fortsätter här då inlägget blir fett jobbigt att läsa utan mellanrum. I måndags vart jag sjuk, är typ fortf.. Så bad omm att gå hem tidigare och duschade och sen åkte jag till William som inte mådde mkt bättre.. Vi skulle till anchor för rock quiz och para ihop pejam och Zefrin! Jesper och Karin kom också med och det var trevligt! Jag fick en gratis cola light (för det drog ner stämningen på kvittot annars) med brinnande grejer och paraplyer (för att bartendern inte trodde jag skulle få ligga om jag verkade så tråkig) haha, han bad om ursäkt sen. Blev en tidig kväll då vi verkligen såg helt slut ut. Men igår hörrni! Såå mysig dag!! Låg kvar i sängen hos William till halv två, kollade desperate och chilla. Sen promenera vi till gärdet för att hämta ziggy, hans sötaste lilla grishund. Jag gick hem och duscha och fixa med Skatteverket och sen promenera vi tillbaka i en omväg. När vi kom hem var Jesper hemma så de gick och köpte mat medan jag stanna med ziggy och diska. Fett värt att diska och få mat serverad:) blev fajitas, så gott med stark mat när man är sjuk och inte känner nån smak! Sen kolla vi på film och sen följde de mig då jag skulle möta upp Vigge och sis på Casablanca. Filmen var bra men alla somna mitt i. Idag blev det mys med frukost med sis, har inte käkat frukost tsm på länge. Idag blir det nog vin efter jobbet, mår kasst men ett glas liksom. See u later lovers! /P.

.party all night work all day.

God morgon! Nu sitter jag och väntar på lappisbussen. Sov hos sis, vi hade filmkväll med Vigge. Så mys att bara ta det lugnt! Men blev lite mousserande, sis har ju bott här i ett år nu!! Så vad har hänt den sist? I fredags vart vi på oxid med Vigge och drack några glas och dansade, strax innan tre drog vi hem, jag åkte hem till William, han och Jesper hade ocks vart ute så de satt och fyllekäkade. Vad i kolla på minns jag inte. Sen på lördagen jobbade jag, vart en hel del att göra men vi var nere på 94 sek i servicetid, det ni! Sen stack jag hem och duscha, tänkte inte köra utgång.. Men det var ju lördag ändå.. Jag åkte till William och så vart vi två tjejer och kanske åtta killar sol gick till limmerick, jag drack cola light hela kvällen(!). Dock blev det rätt sent, blev ju harry b också så tre var vi hemma. Då skulle Jesper och Micke tvunget fyllekäka, filosofera och störa mig. Till slut somna jag. Och jobbade på söndagen. Fick break down, orkade seriöst inte mer. Men ringde inte SC ändå. Sen mötte jag upp anna och Vigge och åkte till apberget där Patrik och Julia redan satt. Vi fick sällskap av sis, Karin och Camilla och sen fortsatte vi till lejonbacken och after och det var minst sagt gaalet. Mkt kul folk, mkt gott vin. Jag och sis fick en gratis taxitur till tc, köpte käk på sleven och sen tralla jag hem till William igen. Stuka även foten på vägen. Hur som, grym helg!! Inte mkt sömn men det äär ju soommar!! /P.

.time is running out.

Seriously, tycker inte ni också det? Tiden går så megafort! Nyss skulle vi till Polen, jag skulle börja som ea, mamma skulle hit, vi skulle på Michaels student. Allt bara svischar förbi! Som förra sommaren, den gick på två fingerknäpp! I slutet funderade jag och sis på vad vi gjort, vad vi hunnit med, vart vi varit. Vi mindes att vi hade haft kul i princip varje dag. Men man minns så lite när det händer så mkt! Lite därför mina inlägg handlar om vad jag gör. Då kan man ju bara gå tillbaka och kolla och minnas. Fast inte som att jg kommer glömma detta, det är lite för kul för att suddas ut. /P.

.we never sleep never get tired.

Save The world, swedish house maffia. Oh My den är sååå bra!! Spotify premium, fett värd investering!! Är man halvglad, fast när är man det? Men Om så lyssnar man bara på bästa musiken och så.. Dansar man och skuttar dit man är påväg. Litteraly! Jag må vara superdupertöntig, men jag mår liksom bara bra!! /P.

.Sthlm summer I love you!!

Tjaaa!! Nu är jag påväg hem.. För att sitta på mitt tak och sippra vin för att sedan möta upp sis. Vem är hemma en fredag?!? I onsdags vart det lobby med sis, Vigge, Karin, Zefrin och så William och Jesper. Sen vart det anchor för några av oss. Hur länge sov jag den natten? Och så vart det sådär galet mot slutet på korv 1:an, men efter det mötte jag upp William och Jesper plus kusiner och kollade på bryan Adams. Och jag vart trött som in i.. men blev ändå vin efteråt. Imorse så kom w's städerska så vi gick upp tidigt och drog hem till mig, nice ändå för jag kunde duscha och käka fru Kost och må underbart på jobbet! Så nu är jag taggad, vi tänkte The bridge men får inte sms från gästlistan, så blir nog riche, tänkte checka där då man inte besökt det stället än. Ååh jagbara.. Jag är helt upp i det blå, sommar och massa kul! Och idag hade jag ea-möte och nu är man ännu mer taggad på att göra bättre ifrån sig och nå mål!! We like this, oh yes we dooo! /P.

.förvihartagitstudenteeeeen!!

Så idag var jag och sis hos michael och firade att han ääntligen tagit studenten! Fett nice och träffa kompisar som sis gått med i samma klass, vad alla blitt stora liksom! Michael slår ju rekord med sin längd också!! Haha. Näe det var kul och sen drog vi till grace och dansade asset av oss, illa att de tog vår flaska vin dock.. Men vi hade grymt kul! Nu har jag käkat ägg och rödbetssallad och lax ur mamma och pappas kyl (den är liiite min med) och ska nog sova. Är helt röd över bröstet efter att ha solat solarium, nice! Igår körde vi från Sthlm, jag körde från grönan ut på E4:an, det ni, det är effing applåder där alltså! Men lätt kul! Imorgon ska Vigge möta upp oss på tc så förar vi hos mig, så kanske Wille och fler kommer, nu har min och sis säsong börjat och DÅ är det INTE lugnt nån kväll!!!!!;) cheers lovers!! /P.

.bilvinkäkmammashoppingjobb.

Tjatja schteeekbloggish!! Har haft en underbar helg!! I torsdags kom ju sis och mamma och hämta mig med bil, jag körde ända hem till murre! Gick otroligt bra!! Kul! Äntligen har man kört i Sthlm;D I fredags så hade jag bokat bord på kryddhyllan så vi käkade god mat och så kom jag ut med en tårta. Mamma blev jääätteglad. Sen så tog vi ett glas på Gården vid norra bantorget. Så mysigt där. Idag vart jag helt ledig så mamma kom och hämta mina grejer som ska ner till Småland för andra gången och så stack vi till stan. Fick en klänning av mamma och köpte en med mina kuponger och så bytte jag mina trasiga skor. Haha båda för andra gången, nu ska jag se upp med dem för de lär ju vara slut snart och det är världens bekvämaste högklackade vi talar om här!! Och Gosh så snygga!! Iaf, sen var vi på smaka på Sthlm, käka typ 6 olika grejer +crêpes, mmm!! Och sen tog vi en prommis till grönan där mamma våga åka de värsta!!??!! Och så fick jag en glass, typ strl xxl med topping och strössel. Sen blev det färd hemåt, ska ändå packa och så.. Men träffa en massa folk och man bara jag vill meeed! Men jag kommer hänga där mkt sen, om jag ska, som jag ska! Nu ska jag läsa lite, tänkte kolla tv men så är det dålig signal. Are u kidding me?? Typ miljoner bra program ikv såklart!!! Men jag mår bra, eller va, bra? Awsm!!! /P.

.femte juni.

Ja exakt ett år sen, du milde vad tiden går fort! /P.

.såhär kommer högsäsongen se ut, every day:D

Btw, idaaaaag var mkt att göra, dirre när vi öppnat så vart det rusch till fem!!!:o och så skulle jag kolla gränden och där vart det inte heller stilla. Min rast fick jag tjugo min innan jag slutade. Men I just looove it!! När det är sådär mkt och man bara omg hur ka vi klara detta, vi är för få! Och så kör man och svettas ihjäl och glömmer att dricka apelsinsaft. Aaah det är så härligt. Nu väntar jag på mamma och sis som ska hämta upp mig här vid grönan, sen blir det väl vin or so. Saknat mamma, inte sett henne på länge. Imorgon har vi lite kul planerat på kvällen iaf, nice:D /P.

.typ hej uppsats på vad jag gör.

Det rullar på, det enda jag gör hemma är att duscha och föra. I måndags vart jag ju i vasaparken och sen tack jag hem och så mötte jag upp william och Jesper, så nice att sitta ute halv tolv och inte frysa!! Drack pepsi för eget tre dagars festande så mår man sådär halvkul. I tisdags träffa jag sis, Låtta, Elin+kompis på sturehof och tog ett glas. Tjejsnack is The thing. Sen träffa jag w igen, kollade på sjuka länkar och somna till hell's kitchen. Sen vart det jobb igår igen, efteråt kom Vigge+kompis hem till mig åsså förade vi, satt på balkongen och bara njöt. Skulle till undici men blides inte så så vi körde på oxid, mötte upp sis innan som hade slutat.:D denna gången var det bra drag och väldigt kuul! Snart börjat min och murres säsong på allvar! "partysyrrorna" "ni är ju alltid ute".. Awsm!! Iaf, vi drack, dansa, stötte på emma och malin, kul och se dem! Sen kom också w&co. Vid tre var det dags att gå hemåt, eller a förbi Max och köpa lite väldigt onödigt fyllekäk. Gott var det dock!(: /P.

RSS 2.0