.låna någons liv.

har du någonsin känt att du inte orkar med ditt liv just nu?
att du bara vill..pausa.. slippa det under en tid.. men komma tillbaka inom en snar framtid såklart.
så känner jag ibland.. och det behöver inte vara när allt går fel och inget rätt. det var länge sen jag hade "stora problem". men saker är jobbiga, det finns grejer att ta itu med och ibland känner jag bara.. näe jag ORKAR inte.
BYT mitt LIV.
det finns ju sådana där program där mammor byter familjer under en veckas tid osv. det skulle jag aldrig ville göra.
för dina probem försvinner ju inte automatiskt. Nej jag menar byta på riktigt, att alla mina personliga grejer trängs undan och istället tar jag emot någon annans hela vardag. pausar mitt och tar tag i något annat.
jag liksom orkar inte tänka på hundra miljoner grejer jag "borde" "ska" "kan". jag vill bara lägga det åt sidan.
Men det kan en ju inte göra.
frågan är, om ditt liv gick att byta, under en månads tid, vems skulle du vilja byta mot?
det finns ju en billion människor jag är nyfiken på!!! allt från hur william ser allt, murre, kollegor och för att inte tala om kändisar!
aa... vems liv hade man lånat?
jag läste dock ett uttryck nånstans "om vi skulle slänga alla våra problem i en hög tillsammans med alla andras skulle vi snabbt ta tillbaka våra egna". och det kan ju stämma, jag menar visst, jag har en hel hög som jag bara vill bli av med. jag tror ju ofta såsom en gjorde när en var yngre, att jag är ensam i hela världen om att ha detta problem.. men så är det ju inte!! detaljerna skiljer sig åt men en är inte ensam om sina problem. när jag pratar med andra så märker jag ju såklart att många har liknande tankar, frågor och noll svar.
 
ah well... nu bara babblar jag och jag måste duscha. frukostseminarium imorgon på anglais och jag är såå trött.. upp 06.00 för fotboll i regn innan jobbet idag.. eeeeh? jag är mäkta imponerad av mig själv!!!
 
imorgon ere freeeeeeeeeedag :D:D:D
 
 
/P.

RSS 2.0