.om allt och inget.

Jag älskar mitt liv, men jag måste väl kunna erkänna för mig själv, att allt inte är perfekt. Om nån frågar mig tror jag inte att nån eller nåns liv heller för den delen är heeelt perfekt. Det är dumt att tro det, att inbilla sig själv. Bättre to face the reality, utmana det operfekta och vara glad för det som är perfekt. Sen finns det dagar som är perfekta, just den dagen kanske alla bitar är på plats. Idag är jag lite halvt nere och då.. Är några bitar utanför..

Men jag kom vidare på andra intervjun, nu ska jag bara träffa mediechefen och förhoppningsvis går det lika smort som tidigare.

Nu ska jag äta afrikanskt med sis. Och jag är så glad att den lilla människan bor här uppe.

/P.


.another Great Night Out!

Satans gata vad kul vi hade! Vi körde treat och anchor och Fredrik vann massa cash och vi shotta och dansa och lalla runt och hade fett nice kväll! Nån brud ville ligga med mig och karin(?!) och jag fixa blind date till sis!XD vi lekte Kajsa, Johannes och Paulette och folk trodde mer på det än Karins riktiga liv. Haha så värd kväll! Idag vill jag mest dö, men jag ska jobba några timmar nu och sen blire förkrök hos sis! We like it and we like it bad!

/P.


.för vi kör torsdag!!

Är med johannes* och Kajsa* på treat, snart blire anchor och det är NICE! Vi åt världen bästa paj och drack vin och kolla satc, det spårar det kommer spåra!!!!!;)

/Paulette

*fredrik
*karin


.welcome home Tim!!

Guess What? I veckan flyttar tim in till mig och Låtta!!! Vi snacka om det lite löst innan jul och igår fråga han Låtta och vi kom fram till att vi testar! Tiss han hittar nåt annat är vi alltså roomies<3<3 nu kommer jag och Wille aldrig vara ensamma typ, haha!!å andra sidan är vi aldrig hos mig så det spelar ingen roll. Det här kommer bli kulkulkul!! Spara pengar och han kommer med både Wii och Disney!!!;D niiice!!

Haha sthlm i ett nötskal!!:nu har jag bott med en kompis, vi hade både syrran och x inneboende ett tag, jag har bott inneboende hos en random guy, hos sis, med ännu en kompis och nu med en tjej och en (gay)kille!! Inget illa menat älskade Tim, you know it, nu kommer man ju alltid ha en kille med stil att be om råd!!;D


/P.


.the line in a movie.

Jag igår på festen:Det är inte ens kallt!
Syster: jo det är det!
Jag:jag har bara halsduk och jag fryser inte! Måste vara för att jag är så het!
Syster:om du är så het så tänd din cigg sj! Oh BURN!
Jag går fram till en marshall och gör det..;)

Så kliché så bra!
Notis:vi drack burn innan också.

/P.


.ouh babe I got some energy!

Frågan jag ställer mig är.. Hur mkt energi har man efter 17 timmars jobb? Tydligen så mkt så man dansar till halv tre ändå;)
Festen var nice, vi fyllde på fördrinkar, bufféen, vin.. Och lite annat, fick käka själva och tom ta ett glas vitt till maten (hur många arbetsplatser har jag fått göra det på innan?!) haha! Och sen lekte vi bartenders och blanda massa rom&coke och GT. Och när vi slutat tog vi varsin själva.. Släppte loss till ballroom blitz och begav oss mot skepps i vit skjorta, jins och easytones på fötterna.. Och William som verkar sakna mig lika mkt som jag han drog med Jesper och hängde på! Vi dansa sönder nackarna och så kom Karin också!! Sjukt nice kväll!!! Halv tre åkte vi hem, svårt att räkna ut pauls mående idag? (ledtråd: sjuuukt trött!!)

Fett jobbig dag.. Nu ska jag duscha, sova och ut med Tim!! Haha sommarvarning på detta!!! Vi ska föra hos mig, bli glada och sjunga kareoke och vara unga, bäst och vackrast och ha kulkulkul!! Jg är trött som in i norden men taggad till tusen!

/P.


.I feel awesome although I'm all by myself.

jag har klarat en heeel fredagkväll ensam, och jag trivs! typ bara skönt! är man aldrig ensam så är det helt okej;) annars då? var på intervju och jag HOPPASHOPPASHOPPAS att jag får jobbet! verkar tufft men ingångslönen är rätt nice..;) dock ska jag på fler intervjuer om de vill ha mig så.. I'm soooo nervous for next week!!!! sen drog jag hem till wille, varken han eller jesper var där men jag kolla på In Time, jättebra film!! sen ringde lissie, vi skulle fika vid ett. så vi sågs i tegnérlunden och trippa ner till hurtig's. sooo fun to catch up! vi har inte setts på forever så man har jääättemkt att prata om! så det var nice! sen gick vi förbi zara<3...hittade en till marinblå cardigan men jag menar jag använder min JÄMT så lika bra att ha en till! åsså köpte jag en sååå drop dead gorgeous klänning, var så nöra och köpa den i barcelona i somras men i vitt, men den var lite "too dressed".. men i svart var den superfiiin! sen drog vi förbi systemet,ska jag sitta sj ska jag iaf leka alkis;) sen kom jag hem, åt yummie dinner, kolla skräckfilm. och detta må vara too private..men jag tänkte testa vax en sista gång, never ever more, har testat remsa, mjukt vax, hårt vax. INGET FUNKAR! näe jag går på salong nästa gång..euuww bara ryyyyser när jag tänker på smärtan, ´varför har vi hår utöver på huvudet, ögonbrynen och fransarna? totally wasted hair liksom! ok killar kan ju ha lite stubb och hår på bena så de inte ser så pojkiga ut..men jag är inte ens så mkt för hår på bröstet, sticks bara när man ska ligga där. vilken tur då att boyfriend inte har det..;P iaf.. nu ska jag göra lite sit-ups och grejer..känner redan mina muskler komma tillbaka om så lite lite... sen säga goooo naaatt till william och sen sängen, upp tio i sex!!!! BOUHOU GIVE ME A TISSUE!!! /P.

.date with Tim.

Jaha så länge fick man vara hemma, Tim ringer om fika. Och när jag då sökt fyra jobb och ska sitta hemma imorgon kväll (FREDAG!) och söka vidare kändes det som att jag fick ta helg nu..
I'm coming timmyboy!!!

/P.


.another week has past.

ja då äre snart fredag igen! hujedamig vad tiden går fort! för att minnas denna veckan också kommer här en liten sammanställning... fredag:fett nice! vi föra hos mig med sis, fredrik och låtta (hon tofflade dock denna kvällen men det var kul tiss dess;) vi stack till treat där annat grönan-folk redan var. satte oss dock själva där uppe då det var så trångt. så kom anna, som flyttat till gbg nu!!!:/ och sen karin, nisse, trotte, sarah med h och flera och vi hade kulkulkul med vinvinvin.. sen skulle ALLA till skepps och vi ville inte.. så jag, sis och sarah med h drog till soap, där vaktisen var grymt hård på 23.. suckers.. var ju där för nån vecka sen! jäjä så vi drog till oxid och det var nicenicenice as usual. vid två bestämde jag mig för att dra hem till wille, skulle ändå jobba tio!!! drog en taxi ,men fick sitta och vänta för han och jesper hade inte kommit än! /==&%)=`... iaf nice kväll! lördag:hatade mitt liv! sen skulle jag, potta och sis åka skridsko och när vi finally hittar varann har de stängt.. så jag och låtta åkte hem, köpte toscansk tomatsoppa, yummie!!!!! och drack vin och dooley's. så fråga wille om vi inte skulle joina dem så vi tog med oss vinet och cosmo och drog dit. efter lite ölspel drog vi till dubliner.. där träffa vi ännu mer folk och det var ännu en nice kväll! fick träffa låttas martin en snabbis med, på tiden!! de är jättesöta ihop<3<3!!< så söndag hatade jag mitt liv igen.. skulle ut med tim på patricia men vi skippa det och jag drog bara hem till william och åt toscansk tomatsoppa medan de åt kebab och så kolla vi på några nice filmer! och jag somnade inte!!! måndag..blää jobbade till 7..men sen drog jag hem till boyfriend och bara myste hela kvällen i soffan<3<3 tisdag.. jobb igen!!! men I do need to anyway..sen vare middag med wille, jesper, willes pappa+sambo (kan ju ge dem deras namn, nicolaas och petra) sandra och james. det var mongoliskt, sushi och kinabuffé, så det var supergott och man blev så mätt! några glas vin på det gjorde tisdagen väldigt myys. och sen så igååååååår.. hadfe jag och karin a competition!! den som sökte flest jobb vann en kaffe! så när vi kom till bagel street café, så mys däruppe med inredning som säng, gungstol och charlie chaplin-filmer spelande på väggen!!! iaf när vi kom dit så fick jag en chailatte för jag vann med mina 7 jobb! (varav ett ringde idag så imorgon ska jag på intervju, wish me luck!!!!) vi satt där till halv tio, fick även sällskap av sis och calle mange.. sarah messa om utgång men vi tacka nej.. skulle upp tidigt idag och söka jobb! eeeh.. borde börja nu då... illa paul fy!! men har en intervju iaf!.:D:D cheeeeeers!! /P.

.motivation.

Ja nu effing har jag motivation för att söka jobb!! Jag har 30 dagar på mig att få en anställning annars ska THE.SHOES.EVER. Tillbaka till Zara. Jag har inte råd med dem, inte för att de är Såå dyra.. Men inte Såå billiga och jag ska ju leva tiss jag får ett jobb.. Dessutom köpte jag ett par innan dessa (som kosta mindre och därför måste jag behålla de, mina beloved scoretter gick ju sönder innan nyår:( ) så nu ska Paul minsann komma nånvart!!


/P.


.oh mamma Mia!

Ska till mamma Mia i vasastan och beställa pizza till mig och boyfriend.. Han ringde innan om vi inte skulle äta ihop men tränar fortf.. Så eftersom jag ändå är feminist (oftast iaf, jag och min syster pratar en del om det här och vi är överens om att vissa situationer gärna får stanna i det kontroversiella tänket) så ska jag med hjälp av rabble bjuda boyfriend ikv. (btw så är det tydligen hans kompisar som äger företaget, tack för rabble för innan 00.00 inatt har jag inte så mkt cash på kortet idag;P)

Jag är värd en pizza dock, för första gången (utom några få gånger för ett år sedan) så träna jag mina små muskler, både mage, rygg, rumpa och lår! Och lite armar också!!! Jag känner träningsverken redan!!:/ men snygg måste man bli, Gud förbjude flickväns-syndromet!!!!

/P.


.chris åh chris.

Är det BARA jag som tycker att meningen "anywhere you go I'll be there" är liite taskig, liite fel? Jag menar;YOU GO?!?! Jag vet att han menar det på det rätta sättet. Men om tjejen just nu är typ medvetslös, eller ja hur hon mår nu vet jag inte. Men när låten skrevs mådde hon sannerligen inte bra, än mindre så pass att hon skulle kunna gå vart än. Inget illa Chris, du är en bra kille, men jag tycker ändå meningen är som ett knytnävsslag, typ haha såklart jag kommer vara vart än du går för du kan inte gå nånstans!!

Missförstå mig inte dock, låten är jääättefin och han är sannerligen en god människa. Men nån borde läst igenom texten..

/P.


.effiktivitet.

Ja effing mkt man hinner med idag! Var på frukostshopping med sis vid halv åtta(!!!??? Det är nog bara shopping som frivilligt får upp mig så tidigt) sen vart det intervju på storesupport.. Gick nog bra.. Däremot fick jag frågan: vad gör dina föräldrar? Och syster? Man bara och VAD I HELA FRIDEN SPELAR DET FÖR ROLL? Skulle dragit till med modellagent, indie-filmregissör, rymdforskare, flygplansinstruktör eller konsult inom datafysiologi(??).. Och att syrran bor i new york och jobbar på Vogue.eller är veterinär i Afrikas djungel.. Haha borde.. Men nä jag var ärlig, tom så ärlig så när han fråga hur jag fick höra talas om företaget och vad som fick mig att söka så sa jag som det var.. Jag fick ett mail, har aldrig hört talas om ss!nåja vi får se..

Sen gick jag till Wille, ingen hemma så jag kolla lite på Vampires suck, HAHAHA, och tog en powernap.Behövdes!!!!. Och nu är jag på rittan.. Six hours left, yes I need à tissue!!!!!!! sen mys hos boyfriend^^

/P.


.veckan är redan slut!

Som vanligt alltså, det är tisdag, och min vecka känns redan slut! Har bara morgondagen och helgen halvt planerad och ändå ät jag så stressad, kanske för det här med jobb, det går liksom inte så bra just nu..£|£~!~+\*[•_$~$

Imorgon är det iaf frukostshopping med sis, sedan intervju(!!!) och vid tolv-åtta äre jobb på rittan..
I helgen är det aquaria..mer än så vet jag inte..

Söndagen var nice iaf! Mys med Williams familj, Sandra och James är fortfarande kvar så det var lite liv trots att både jag och boyfriend hade kunnat somna stående..XD

Igår vare bara lite jobbsök hemma och mysbad med skum som luktar sådär suuuupergott och sen var det ännu mer mys hos boyfriend med skumma men intressanta dokumentärer!!!

Nu ska jag till my little loverboy igen.. Måste måla mina naglar!!! Hade så svårt att välja kläder till imorgon men fick bli mitt första val till slut. Nåja ut i kylan nu!!!!

Cheers lovers!!!


/P.


.livet är ändå rätt nice.

När bra musik spelas på radion och wille messar och frågar om jag ska med till hans mamma för middag. Vi gillar!

Vill sluta nu!!!!

/P.


.spontant var det här.

Idag hatar vi oss själva, för igår kolla vi på film, jag, sis och Fredrik. Herkules och förtrollad, otroligt bra filmer!! Eller okej, den förstnämnda.. Var de som skrev manuset höga?!? Herkules är dock en klassiker man bara måste älska!!!!

Men sen tog popcornen, dippen och filmerna slut..20.50!!! EN LÖRDAG?! Så vad gör vi? TREAT!!! Sagt och gjort, tog bussen 30 min senare och steg in på ett överfullt Treat.. Sen fick vi tag på bord och då är allt nice och nice betyder mer vin och mer vin betyder.. Inte hemgång bär det stängde.. Bussen ner till oxid...;)

Där träffa vi några killar vi var på fest hos i somras, vi dansa dansa och drack cider och sen tog jag tuben till anchor (min sko gick sönder!! Går dock att laga men wt?!?) och mötte upp William. Så gick vi hem, stod och prata utanför till kvart över fyra.. Och gick och la oss tio i sex.. har ni räknat ut att jag HATAR mig själv idag? Jag är så trött så jag Döööör!!! Men Tim är pank så inget Patricia ikv.. Vilket betyder hem till älskling och sova och mysa och ta det lugnt. Ska bara överleva jobbet.

Men kort sagt, en sååå nice kväll, spontant, älskade stammisställen och en natt med sötnosen, trodde vi skulle sova på olika håll och det är fööör jobbigt!! Jag tror jg är lite beroende;)
<3<3<3

/P.


.babies, oh no.

För ett tag sen ville jag verkligen ha en liten söt bebis. Inte att jag tänkte skaffa, , jag är inte riktigt så stabil i mitt liv så det vore synd om barnet. men jag längtade så efter en mysig plutt att krama om, leka med och klä i fina bebis-outfits. Men nu.. Efter dagar av jobbiga småbarnsfamiljer så känner jag att nej, jag är inte där än, på många många år.
Jag vill resa mycket mer, så spontant det går, kanske jobba ett år i Aussie eller köra au-pair nånstans eller köra ännu en galen roadtrip eller flytta med Wille när han åker till LA. Kanske plugga i London eller jobba på nån party-ö. Jag vill tjäna pengar så jag kan göra av med dem, på mig. Jag vill inte ha några hinder eller känna att jag borde avstå.. Jag vill leva mitt underbara liv ännu mer och bara kööööra!!!!! Så om nån nu trodde att jag skulle bli mommy Paul så, no freakin' way!! Jag börjar ju nästan tvivla på mig själv, barnbarnbarn. Nu är jag tillbaka. Barn är söta att se på och leka med så länge de inte är mina...;)


/P.


.några glas rött.

Innan jag gick från jobbet (efter en helvetisk dag) så ropa nassir i högtalarna att jag inte ska dricka ikv.. Baaah, kommer man hem till två grabbar som bjuder på middag de precis lagat och rött så tackar man inte nej, och jag och Jesper har fortsatt med glasen, William dricker öl ist och DET kommer INTE jag dricka, men rött är inte så dumt!;);)

Onsdag då? Blev inringd 9.00 till aquaria.. Äckliga amåbarnsfamiljer? Jag gillar ju barn meeeen... Sen mötte jg upp Wille+kollegor som körde aftework så jag tog ett glas jag med.. Sen mötte jg upp sis, calle-Mange och Tove för en fika.. Som turned into vin på the Doors (mysig bar på odengatan). Och när DET stängde så tog jg och Tim bussen till Slussen.. Och jag mötte upp Wille och folk på imperiet på söder..(kunde inte åka hem för jag hade lämnat allt hos Wille när jag skynda mig(jäjä men jag pallade inte ta med allt) till aquaria. Sen märkte jag dock att nycklarna var i jackan men det är ju jag det.. Iaf bra kväll!! Lite dyr med tanke på min ekonomiska situation meeeeh äsch då.


Nu hoppas jag den tråkiga Peter Forsberg-dokumentären är slut snart.. Grabbarna gillar det, jag ska nog ut för en cigg...


Cheeers loveeeeers!!!

/P.


.jobba jobba jobba.

Inte sugen alls, men när Pernilla ringer en och frågar om man kan hoppa in så gör man det. Sjysst att hon ändå ringer mig iaf, jag är ju lite arbetslös nu så kinda need the cash. Packa upp väskan får vänta tiss imorgon!

Annars då? Har chillat hos boyfriend de senaste dagarna, lagat mat och kollat film. Igår skulle jag göra vettiga saker men sis kom för att hämta son shopping och sen låg jag bara kvar med skräckfilm och breaking dawn tiss William kom. Vi var ju ifrån varann en heeel vecka så måste ta igen allt;)

/P.


.let's hope for a good one this year!

så 2011.. det har varit a hell of a year! riktigt bra år ännu en gång!!

nyårslöften:
as usual, gå ner.. got the shoes for that baby!
bli blodgivare
bli sms-livräddare
skaffa tillbaka mig ett sparkonto
börja på min karriär

så.. to sum it all up..

januari och februari
började på ritorno igen, hade många nice förkrök hos sis.. jobbade fett mkt, även på aquaria. var bara jobb och krök den månaden, blev bättre kompis med låtta;) åkte snowboard EN enda gång..:/ köpte äntligen iphone!! blev superblond!

mars och april
jobbade på, såg fram emot grönan och mitt ea-jobb! mkt utgångar, hälsade på släkten i polen efter typ tre år(!!) lät x deklarera vilket failade helt. var ganska deppig fram till slutet av april. mådde liksom både jättebra och sååå dåligt. letade efter ett eget ställe.jobbade mina två första dagar som ea  och kände att denna sommaren måste bli en till singelsommar och på kvällen träffade jag pojken med finaste namnet nånsin, min william.
maj
kommentar till sis:han heter william och har högt i tak i vasastan! ;) fick ett rum på gärdet, mest nice ställe nånsin! träffade william nästan varje dag. hade superkul på grönan, gick ut massor med vigge. lärde känna massa nytt nice folk på grönan. bestämde mig för att inte söka beckmans. longboardade till jobbet. mådde bättre och bättre. la till chérie i mitt namn. grönan kick off med allt vad det innebar! körde massa nice förkrök på taket hos mig på gärdet. började hänga massa på rockklubbar..;)
iom william tog allt slut med x, for ever!! best decision.

juni
fortsatte att dejta wille intensivt...träffade willes pappa som hastigast (skratt, piiinsamt) fick kläder på desigual en halvnaken morgon. firade michaels student. mamma kom upp och vi hade nice helg. blev "exklusiv" med wille. blev tillsammans med han 1,5 vecka senare. körde vidare med alla pubkvällar. flyttade tillbaka till sis.
juli
just kept going on. var på mitt livs första bröllop!! elin gifte sig med gabbi!!<3<3 tog upp bilen till sthlm. åkte till  skara och blev påbackade av en sopbil. hängde hos willes mamma en kväll när hon var borta, to be all alone;) hade mysdagar och fina klänningar och ännu mer sena kvällar.blev officiell med wille på face. vi satte rekord på korv1 med tid, plusmenyer, årsbästa.emms kom upp två dar:D spenderade sista kvällen med bara william och nästa dag träffa jag hans mamma för att sedan
åka iväg på THE ROADTRIP EVER.
augusti
körde hårt i frankrike och spanien med sis, fira 22 i paris, festa sönder i lloret, drack sangria i barcelona, schteeekte sönder oss.spårade. surfa i zarautz. körde galet mkt bil. körde fel körde rätt körde långt. sakna ihjäl mig efter william. drack redbull och färdiga kalla latte<3<3<3<3
kom tillbaka till lågsäsong. drog med mig wille till ännu en pubkväll som sluta sådär, vilket fick mig att sjukanmäla mig för första gången ever på grönan! william bestämde sig för att inte åka till LA än.(lycklig paul). körde vidare i grönan style. började äta mat ist för godis.
september
firade sis med en galen kväll. grönans avslutningsfest. kryssning med grönan. flyttade in till låtta i björkis. jobbade på rittan än mer. får höra från fler och fler att en viss snackar om mig på grönan, men alla är "på min sida", dagis där!raderade de sista fel balbilderna på face.  var sjuk en hel helg från grönan. smög in på rockbjörnens efterfest. firade wille. (som fråga mig om jag skulle flytta med till barcelona om han börja jobba där, klart jag skulle! men blev inget av det).
oktober
firade wille igen. träffa hans morföräldrar, gick på spökvandring(pressent). var på intervju på åhléns. jobbade på auaria.emms kom upp igen. käka middag hos willes mamma första gången och fick låna hennes mac när hon reste bort, såå snällt. sökte jobb. börja hänga mkt på treat.
november
började på åhléns, såå nice!! var på bio med wille för första gången. tappa min iphone, beställde en 4s. skaffade hemförsäkring opch adressändrade. bokade avicii. slutade dricka vardagar. var på middag hos willes pappa, och han kom mkt väl ihåg mig(pinsamt igenXD)
december
jobbade, gick ut, mös. köpte äntligen svarta jins, köpte massa bra hårgrejer. nådde ett halvår med älskling. festa nykter en del. två år senare har jag fortf inte fått tillbaka mina pengar. fick besök från finland. och firade ett stört skönt nyår med två av de viktigaste personerna i mitt liv och ett nice gäng!
så.. början var trög, deppig, ledsen. jag tackar william för att han fick mig därifrån, även om han inte själv vet om det. och en till sak, som ingen lär ha missat, jag tackar vigge för att hon fick oss att gå till dubliner. <3<3 året har vart..NIIIICEEEE!!! asså riktigt bra! jag har lärt känna massa nya härliga människor och mig själv bättre. jag har jobbat som ea på korv1. jag gjorde bästa roadtripen nånsin med sis. jag flyttade 4 ggr och trivdes överallt. jag fick ett sjysst, men kort, jobb. jag shoppade alldeles för mkt och festade i samma tempo. jag har mått mest bra men hade lite downs.. men jag lär mig mer och mer om hur jag är och vem jag är. man borde tycka jag borde växa upp på vissa områden. men jag klarar mig alltid. jag är glad att jag är paulina. jag vill inte byta mitt liv för jag har vart så genuint lycklig i år. we like it and we like it big!!! så nu hoppas jag att 2012 blir ännu bättre. it all depends on me.

/P.

.christmas and new years.

har haft en lugn vecka, ja utom tre kvällar då..hehe;)



jul var supermys med familj, mat och klappar i topp. saknat min familj<3<3
juldagen var nice, utgången var riktigt nice med sis och kusin. sporta och oléo. träffa massa gamla klasskompisar, hotshotade, dansade. galen kväll;);)


sen var det lugna dagar, i torsdags mötte wille och troy upp mig näre jag kom med tåget. hade saknat william så mkt så vart tvungen att sova där;) mysig morgon fick mig att bli sen till att möta upp yelena och jonna som kom på besök från finland. och utgången blev lyckad och riktigt kul, sarah med h ringde sis för att fråga nåt om nån kille, men då jag svara babbla jag på om vad som händer ikv så hon kom också med!! soap bar och oxid med dansa dansa dansa och tjabb på engelska på väg hem. och när jag frågar om en kille vill slåss med mig (han stötte jobbig tpå y&j) så fråga han om vi ska dansa ist och börjar göra det. haha.


mådde inte så kul igår men det var bara till att dricka juice, duscha och packa väskan. drog till sis vid tre, förade, fixade lösfransar och taggade inför nyår. kom fram till gärdet halv sju typ. william, pejam, marie och massa ndra var redan vid färjan. jag och sis fixa klart oss och gick ner för lite drinkar med grabbarna. sen vart det middag, mkt mkt fisk och skaldjur, supernice!!! sen vart dte bara 20 min kvar till nyår och wille köpte en flaska champagne och sen vart det bara för oss att rusa runt och hitta ut, 30 sek till 2012 och vi kom upp!!tomtebloss och nyårslöften och cigg, sen var kvällen... mkt väldigt jättekul! vi dansa både här och där, drog runt i hytterna, drack massa mjölkdrinkar, lalla runt. vid sju kom jag och william ner till hytten för att sova. idag... ville vi alla mest dö, brunchen gav mig tre köttbullar och en pyttepotatis..haha..
kryssning på nyår?...ehh.. kul hade vi iaf;);) såå glad att jag kunde fira med både sis och william, mer behövde inte jag:D


nu ska jag ta tag i mitt liv..;)


/P.


.Gott Nytt Ååååår!!!





idag mår man som  man förtjänar efter att ha skålat in det nya året fram till sju imorse. tack för en awsm night!!
/P.

RSS 2.0