.ett år med min William igår<3

 
Ett år och jag älskar dig mer för var dag som går!!!!<3<3<3
Du är den roligaste bästaste pojken jag nånsin träffat!!!
 
 
Och jag har så effing kul med dig, tack älskling!!!!! 
 
/P.

.missade en helg!!!

just det!!! rebecca och fiona var sjutk kul med vigge och caféet efter och så rose och än mer creapy snubbar!!! men sjutk värd kväll:D:D:D jag vill hem nu tror jag, och så brabättrebäst musik all time!!!!!!!!!
sen på lördagen var det bara upp, systemet, käka och dra till filips föräldar, skulle fira suzie med överraskningsfest!!!:D:D:D god mat, dans, beer pong, fanta och rosé och bara sjukt nice!!! när drog vi hem, tre???
 
på söndagen vart det bio med grabbsen och så smaka på sthlm!!!
 
sen vart det taste sthlm på tisdagen med, sen drog jag hem till vigge för att dra med henne och sis ut, men det slutade med en kort vända på harryb då kön till soap sög...
 
äh juni har vart amazing... bara all panik för jobb men det löste ju sig bra!!!:D:D:D nu har jag dock INGENTING planerat i sommar!!!! borde dra blink men får se hur ekonomin och tiden står till, dock blire dalarna för aalhuizens farbror fyller femtio och det ska då firas tydligen, såklart!!!! så kan bli sjukt kul!!!!!!
 
/P.

.midsummer!!!!!!!!!!!!

började med att stiga upp lvart över åtta(!!!!!) på fredagen, packade bilen, tog ett glas vitt, ahaha och väntade in vigge,matilda, pejam och carro och sis till slut! sen tog boysen en bill och vi brudar dub stepade hela vägen till blidö, sjutk nice väder och cider redan i starten:D
kom fram, solade, socialicerade, flummade och bytte om lagom till sillunchen, sen vart det tävlingar och skratt, massa tre apor, dansande och bara nice!!!!!!!!! sen vare middag med grill och snaps igen och solglasögon gick sönder och öl spilldes och vissa fick för mkt...och det var flum här och där och sen dansade vi på borden, okej stolarna.. och grillade igen och härjade och vid ett (tidigaste midsommarn på länge) somnade vi med en gång..
 
lördagen gick vi upp och käka frukost, jag la mig en stund och sen kördes det igång igen!! vädret sög och vi käkade och sen drog alla utom oss tio så vi körde beer pong där jag och sis var sjukt nära på att vinna och sen skjöt vi hagelgevär, tror jag och när jag var typ sämst smällde jag i burk efter burk och en kille prickade en nål!!!!(????) och det var fler solglas som rykte och skor gick sönder och pang ner i gräset och ännu mer flum, ingen som ville bada dock!!!! och jag och wille ville inte sova men sen gick typ alla så blev inte supersent men ännu en grym helg!!!!!!!!!! sjukt kul och tack alla för allt!!!!!! piss på dig vädret för at jag inte kunde använda mina andra klänningar!!!!!!!!!!!!!!
 
/P.

.mellan allt därimellan.

så har det var student för willes kusin lisa vilket också var kul, jag har jobbat på olika ställen, sett sverige förlora, sävng runt i vädret och fått mitt drömjobb just nu!!!!!!!!!!! YESYEYSYES!!!!!!! de ville inte ens intervjua den andre!!! asså det e så underbart!!! bra lön, kul, spännande jobb där jag får ha snygga kläder och det ligger mitt.i.stan!!!!!!!!!!! livet leker!!!! öntligen går nåt åt rätt håll!!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D
 
YESYEYSYEYSYESYESYESYESYES!
 
/P.

.summerbuuuuuuuurst!!!!!!!!!!!!!!!

hade en lugn fredag med grabbarna-wille på fotbollen.. drog med rosdal och jesper och murre till söder för ett glas.. kom hem och somna hos sis!

lördag steg vi upp vid nio och färga mitt hår och tog första flaset vin innan elva! sen drog vi till vigge med ost och kex och jordgubbar och började föra!!! det öste ner ute!! sen kom potta och martin och vi drog till stadion och när vi kom in sluta det regna! var där typ två timmar, käkade dansade som galningar, typ roligaste på hela dagen hahahaaha och sen drog vi för lite vätskepåfyllning..när vi tatt en taxi tillbaka så blev jag tvungen att gå till humlan!!!! tog ut cash och började leta efter alla utan framgång på över två timmar!!! var nära på att gå hem men då ser jag vigge:D:D så träffar vi låtta och martin och så anna och noemi och nicear runt, letar efter murre, dansar, dricker kör, fotar, hoppar, skriker oss hesa till bästa housen och bästa guetta och det är underbart och så jävlsa tråkigt på samma gång för att murre inte är med:/:/:/ buuuuuuuuu
till slut kommer sms fram och då e hon hemma hos vigge och vi pimplar i oss lite vitt. drar på klackarna och drar till berns men där e det smockat med folk så vi drar till labbet och dansar och har sjukt kul och sen slänger jag bara iväg ett random sms till wille, typ kom hitom ni har tråkigt, och en halvtimme senare står han och pejam där och vi kör vidare och vi träffar per från kryssingen för två år sedan och det är creapy dude igen och nån gång innan fem drar vi hem.. sjukt bra bättre bäst kväll.. utom att murrish var brta!!!!!!!! men fan vad jag ÄLSKAR HOSUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och vi ska se swedish house maffia!!!:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D
 
söndag drog jag och höämta stuf hos vigge och sen drog vi till grönan för att fira karin med 22 kulor BJ, anastasia och bambi var med och nån mer brud och det var sjukt gott och sjukt mkt grejer!!! sen drog vi till bryggan och myste som vanligt och en vart det lejonbacken och träffa alla gröningar och sjunga för karin och sen vart det skepps såklart men efter lördagen var jag seg så jag drog efter tolv kanske...
 
/P.

.let's go crazy!!!!fotbolls-EM 2012!!

jag hade skrivit ett cp-långt inlägg här.. det är tydligen börta!!
starting over..
 
fredag:att få iväg tre killar BORDE vara lätt, BORDE.. kan säga att från start och hela helgen ut väntade jag och sis på grabbarna VARJE gång...
 
vi klev upp tidigt och tog oss till flygbussarna, jag var superstressad för sist hann jag och murre preciis! men vi hann såklart! flyget gick ok, de skrattade lite..mkt.. men jag hatar flyg!
 
kom fram till gdansk och käka middag hos farmor, sen tog vi taxi till fanzone. så mkt bättre än på norra bantorget! superstort! det serverades dock bara öl så jag och sis blanda med sprite! dansade och estatdasnen drog vi också och allt var så nice! sen messade jag med kussen och hennes kompis bodde sjukt nära så vi hoppa in i två bilar(jag och sis splitta på oss för att grabbarna inte ska bli lurade..;) och åkte dit! sjukt nice lgh! stora fönster, fräscht och vitt! vi redbullvodkade, shottade, sjöng och lala runt. sen skulle kusse och martina till sopot så vi fem hängde på.
pejams kommentar, bästa:asså paulina det kan inte vara såhär bra! taxin är billig överallt, ölen är billig, det är bara brudar här (första stället) och alla är snygga, det kan inte vara såhär bra! haha, bästa sidan av polen!
vi.. dansade och drack och sprang runt och bytte klubb och alla var sådär lagom superglada och hade asnice! sen stänmgde de fem så vi köpte käk och sen vare massa spanjorer så jag och wille hoppa in bland de och lalal runt och skrek! vi var hemma sju?
 
lördag trodde jag jag skulle dö.. men det var upp mot tåget! köpte skor på vägen,mmm! och sen åkte jag och sis till mormor med bakelser! mkt god frukostmat som jag inte kunde äta.. men det var mys att ses ens tund och moster med<3
 
sen åkte vi hem, jag sov två timmar medan de andra röjde runt.. sen kom alla hem och vi körde igång igen. gick till en krog och drack gaydrinkar och de andra shottade 'bara för hårdingar' och eftersom 'call me maybe' var den resans soundtrack så sa jag att det vore sjukt kul om rosdal och pejam gick fram till två brudar och körde refrängen och lämna en servett med nr! det blev wille och pejam och haha fan vad kul, skulle sett tjejernas miner! sen skulle vi ut och börja tralla på den och knäppa med fingrarna.. så sjukt nice! vi går där och lyssnar på mobilen och hoppar ut i refrängen och vissa dansade med! längs hela storgatan körde vi och jag håller nog med pejam, resans höjdpunkt, vore det musikal hade vi fått med oss alla människor för fan vad uppmärksamhet man drog, msåte ju sett cpkul ut!!! call me maybe alltså!!!! det blev sopot sen igen, mkt dans, dubstep, goda malibudrinkar, freestylade med wille, haha fan vad kul!!!! körde runt och lalla och åh.. sen tog det slut, vi gick ut för att köpa käk, rosdal gled iväg på annat håll och pejam sov på en bänk och spanjorer kommenterade murres vader, och en kille låna ut sina skor till mig och även denna kväll däcka vi sju på morgonen.
 
söndag väckte jag alla med.. cCALL EM MAYBE såklart!! vi åkte piratbåt, åt god fisk och korv och hade supernice och sen drog vi på spanien-italien och vlket liv och vad kul! sen käka vi på nåt mysigt hak och lalla och drack och pappa kom förbi på en öl och jag och sis gick mitt på gatan för att vi också skulle få applåder och det verkade inte så men jäklar sen!hahahaha.. sen vare dock slut på is överallt, eller ingen plats och sega var vi så blev en idig hemgång..två typ...
 
och söndag kom vi fram til flyget när check in var stängt!!! men vi kom med och jag somna mot willes axel på flyget till slut. sen såg vi sverige förlora vilket ju var segt..
 
men jag säger då det, sjukt bra tripp! fan vad jag älskar att jag alltid har kul med sis och wille, att han har så sjukt roliga kompisar också, att vi spårade och hade en awesome resa! ni ska se bilder, dessa människor är guld värda. jag skulle aldrig klara mig med kompisar som är stela som pinnar och går och sover efter två glas vid tolv...hade planerat det ett tag..och nu ere en månad sen snart som vi åkte! sommaren flyger!!! sommar stanna!!!!
 
tack för att jag får skratta så mycket som jag gör!!!
 
/P.
 
 

.fingers crossed!

Åå jag hinner aldrig uppdatera!!! Ska göra det ikv hos Willes mamma. Sover över där för imorgon drar vi till blidö tidigt tidigt!!! Kommer bli klassisk skärgårdsmidsommar, wiiiihooo!!!!

Annars då? Igår delades glada nyheter ut, två intervjuer på mån! Ett för jobbet som. Jag VERKLIGEN VILL MÅSTE HA!!!!! Så mitt humör är på topp, några timmar på rittan, några som nalle och sen ska jag zippa vin med grabbsen. Just det, det e tjugo grader också!!

Cheers lovers!!!!

/P.


.SUMMERBUUUUUURST!

Sorry för den obefintliga uppdateringen, lovar att det kommer en på måndag!! Men har liksom inte tid för det just nu när jag färgar håret och taggar inför housemusik i TOLV TIMMAR!!! GUDARNA HAR HÖRT VÅRA BÖNER!! Eeeeeh?!?!?!
Nä men allvarligt, kan ju eff inte bli bättre!!!!!!!!!!!!!!!!! Så taggad!!!!!!!!!

/P.


.mer updates kommer sen..

Men jag säger bara effing bra resa!!! Jag har haft KULKULKUL, med sis, Wille, Pejam och Rosdal kan man inte ha tråkigt!!!

/P.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2252782/images/2012/pic_206209744.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2252782/images/2012/pic_206209744.jpg" class="image">


.sthlm gråter.

Men vi ska se Rebecca och fiols och sen ska vi uuuut!!!
Igår var vi på Timbuktu med Wille, pejam och troy. Sen gick vi till treat, Wille gick hem och så kom vigge och det blev en hel del cider och shots och anchor.. Kul kväll!!! Argh!!!!!!

Idag var jag på Uniflex.. Sen sov jag.. ZzZzZzZzZzZz..
Nu sitter jag utanför vigges port.. Hon är på systemet..

Annars i veckan då? Fredagen var nice i humlan med vigge Låtta Tim och annat folk, sen vin på zink, sommar!!! Shorts och varmt!!!
Lördagen var mysig med dop för nellie, världens sötaste bebis!!!! William jag vill ha en!!!;)
Sen vart vi iväg till tanto och drack vin och murre ringer och säger att hon slutar typ sex eller vad klockan var, bar och anchor och hata mig själv på söndagen...
Nice!!! Sen grilla vi hos Willes mamma som börjar bli en vana, supermys!!!!
I måndags följde William med mig på stan så jag kunde köpa sånt jag saknar...
I tisdags gick jag till outleten vid Willes jobb.. Hittade min keps och söta låga sandaler.. Dagen efter gick jag dit igen och köpte två par höga skor för att väga upp det, superfina!!!!!

Nä nu äre dags för att go CRAZY EPIC NIGHT!!!

/P.


RSS 2.0