.le familj.

Tack för mkt promenader, fanta & rosé, shopping, middagar och frukostar tillsammans!!! Myyyshelg! Ikv vare pubkväll, jag e dock påväg hem Nu?!?!? Jobbar åtta imorrn, blöööö!!!! Men det e sommar, det e nice och jag tar ledigt på fredag! Fyller 23(!!!!!!!!!) på torsdag så det känns rätt!!! Då kör vi for real!!!! /P.


.she's a keeper.

jag säger inte att alla mina andra kompisar är själviska eller lata eller dumma.
jag säger bara att ingen tidigare börjat hacka i min frys för att sedan börja frosta av den bara sådär. en måndagkväll liksom.
jag satte mig vid karin, hackade, drog ner säkert tio liter is på golvet och lagom till andra filmen kunde jag faktiskt se hyllkanter och lådor.
vissa vänner ska man verkligen behålla!!!;)
 
/P.

.remember these days.

 
orkade inte vända alla rätt.. det får duga såhär! bilder dyker sällan upp då blogg-appen suger!
men jag säger bara att trots att jag inte jobbar på grönan denna sommar så e det underbart ändå! visst att jag inte ens kommer i närheten av fest-kvantitén... men kvalité, där snackar vi, jag har så kulkulkul!!!!!!!!!!!
 
helgen bjöd ju på oerhört roliga kvällar, söndagen vare bara chill och sen pizza hos willes mommy.. i måndags kom karin över så laga vi mat, kollade skräck, tvättade.. verkligen chill kväll!
 
igår kom älskling över, vi gjorde inte mer än jag gjort föregående kväll men det e myyyys!
 
idag har jag nog lust med aw, sitta hemma i DETTA väder? det kommer bli 23 grader!!
 
vi älskar sommar!!!!!!!!!!!!!!!!
 
/P.

.tack för alla underbara!

Jag har haft två av de bästa kvällarna! Igår föra vis hos mathilda, beerpong,21 in. Till underbara, dans cider nice, till Anchor och hämta Wille, shot hem, mamma och pappa kom, frukost, sova hos sis, hem till Wille, upp städa, galär Med Anna, apberget med Anna, Karl, vigge, Erica! Sen kom emilia+, de drog, Wille+ kom, murre kom, hem till vigge snabbt, spitfire. Dans!!! Oxid, dans!!! Jag älskar alla dessa kvällar och ni som e med mig, lyckligare får man leta efter!!! Jg har så kul så det går inte, jag dör av kärlek, glädje, skratt!!! Delad glädje är DUBBEL GLÄDJE och det är BÄST!!! Vi kör sommar!!!! /P.


.ångrar ingenting.

Ibland tänker jag på vad jag gjort under de senaste åren. Jag har ju inte tagit nåt steg i nån ordentlig riktning. Jag har pluggat lite, hoppat fram och tillbaka mellan jobb, rest, inte gjort nåt alls. Jag har inte haft nåt långvarigt utan bara lall. Vad har jag gjort av fyra år av mitt liv? Äntligen har jag börjat på ett ställe där jag nog kommer stanna ett tag. Gud som jag trivs och som jag längtat efter detta! Efter perioder av orutat liv har jag inget emot rutiner.. Vad sa jag, är tanken att jag ska jobba där i över fem månader (längsta anställningen hittills)?? Ja för det går till så, det e inte lätt att bli rik och det blir sannerligen inte lättare utan en plan. Och då känns mina senare år så bra. Jag har levt för stunden, jag har tjänat och slösar pengar och liksom inte tänkt. Därför är jag så redo för det här. Ett jobb jag hoppas kommer vara längre, lite rutiner, seriositet, erfarenhet, pengar och om några år har jag förmodligen också börjat på min karriär. Så mina lall-år var så värda. Effing bra det känns!! Och idag ere fredag!!! /P.


.who'd gets paid..

För att gå till Bukowskis? Jag lovar att jag gör "riktiga" arbetsuppgifter också. Men som säljassistent får jag då och då komma hit och hämta ut tavlor.. Klagar inte, tog en härlig prommis hit iom lunchen. What a nice day! /P.


.giiiiiiirllllls!!!!!

Igår träffade jag inga mindre än Mirsal och zevrin! Gud det var inte igår!! Mirsal ska ner ill Örebro snart så måste hinna hälsa på henne i upsale! Sen drog jag till vigge där Erica var, time for more girltalk!!! Gud vad det behövdes kände jag. Väldigt chillaxad nice dag^^Nu ska jag möta upp Wille+kompisar och jag vet inte vad men det e sommar och sol och nice!!!
 
 
/P.

.frustrerande?!?!!?!!?

Ni vet känslan som infinner sig när du vet om att du har alla möjligheter att göra nåt fantastiskt. Nåt ni verkligen vill och så går det bara inte? För det krävs en sista grej..
Det ena gäller omöjligheten till att få ledigt i september för att åka ner till Thailand.
Det andra tänker jag inte ta här. Båda två gör mig galna och det är så ini*väldigtmångasvordomar* frustrerad!!!!!!!!!!!!!!
 
/P.

.daaahlarna! thomas fyllde 50!

jaha då har man överlevt (!!!) en helg med Aalhuizens!
hade jag kul? yeeees!
 
drog tio på fredagen då nicolaas hämta upp mig, wille och jesper. grabbsen hade öl med sig så i västerås slog jag på och köpte lite cider.. när vi kom fram så chillaxade vi, sen förberedde vi lite inför festen. det var en föreningslokal mittemot mats (jespers pappa) hus och utanför stod det två stora partytält, laddat för 100 pers!
sen käka vi grillat och drickandet fortsatte, nån gång vid tio halv elva kände jag och therese att det var lite för gubbigt, det var vi, wille, jesper, deras pappor och farbröder och andra män 50+...;P så vi drog en (dyyyyr) taxi till vansbro och gick till selin's, där en 45+ tant raggade på therese så hon sa att vi var tsm och sen ragga hon på mig och vid ett verkade det som att skjuts var svårt så vi började gå(!!!) mot dala järna men blev upplockade av en kompis till henne. tillbaka hemma så fortsatte vi festa med wille, jesper och nån mer, klädde ut oss och höll på och hade skoj!! la oss efter tre?:D
 
lördag:mådde relativt bra! försökte fixa min klänning, gick INTE bra.. fixade inför festen, drack long drinks och vid sex gick vi över till festen, mkt folk, jag kände ju knappt nån. det var mingel, massa god thaimat då thomas, som är willes farbror, har en thailändsk flickvän. och vin och cider, long drinks, other drinks.. framträdanden,tal, musik, tårta, flum...vi höll oss mest till den yngre skaran aalhuizens och lalla runt, sen var det ett liveband som spelade 50/60-talsmusik och jag fick älskling (som typ aldrig dansar) upp på golvet flera gånger, det e ju bästa musiken att dansa till!!! jag hade en klänning som e supertajt när till under brösten och sen e den lös och vippig så det e ju perfekt för den musiken! hade sjuuukt kul! sen skulle wille visa sina bartenderkunskaper och sen skulle det bli 'efterfest' med en flaska bailey's.. la oss efter fyra? sjukt nice kväll!!!!!
 
 
 
söndag.. frukost, dricka, skräckfilm, paketöppning och film...alla var rätt slitna...;) så bjöd thomas ner mig och wille tll thailand där han har hus nu i september.. sjukt nice om vi kommer iväg, måste spara lite pengar och få ledigt bara, dock är han jättesnäll så enda vi behöver e fickpengar, kan ju inte tacka nej!:D
 
så allt som allt... hade superkul, inte för att jag trodde jag skulle ha tråkigt men det blev såsom jag förväntade och hoppades, sådär galet i en liten by, alla var jättesjyssta, det var väl en hel del 'paula', spreds fort haha, och en hel del ursäkter.. as said, jag har umgåtts med wille och jesper i ett år.. jag tror jag börjar känna igen jargongen  i den där släkten..:P
 
nåväl.. ännu en grym helg, sommar snäääälla ta INTE slut:/:/
 
/P.
 

.I want more!

vi börjar med förra helgen..
fredagen så mötte jag upp en del utav willes kompisar (men inte han för han var på öland) i vasaparken för att fira pejam. satt där och hade trevligt, sen kom karin och murre också och sen skulle alla till söder så jag fökjde med k&m som skulle till skepps.. men jag..kom inte in..hmpf.. så jag drog till underbara bar där de andra var.. av vilken anledning vet jag icke men jag smsade med lissie och så plötsligt skulle hon komma, nice! hade en grymt kul kväll..tio i tre bestämde vi, troy och en annan kille oss för patricia.. blev dock ett kortvarigt besök.. drog hem och sov hos lissie!
 
lördag:vaknade med en död mobil, mötte upp emilia!!!!!!! som väntade på mig i björkis, fixade oss fort och sen drog vi till mosebacke, utmärkt att börja dagen med en cider vid två:D sen drog vi till humlan med banana och satt och mös med fanta och rosé, käkade emellan och sen gock vi hem, skulle fixa oss för kvällen såklart, mötte upp vigge för wokhouse och sen kom murre tidigare än väntat!! och så kom även cassandra förbi, hade kul inna vi drog till F12.. sämsta musiken och jag föll i trappen och slog i huvet.. så det smällde upp i världens bula och feta blåmärket på rumpan!!! men hade kul som attans! det var liksom vi som körde på förra sommaren, jag och emilia har ju en liten wierd thing bakom oss..men det har inte hindrat nånting, vi hade och har så kul och jag njöt varenda sekund!!!saknde dock karin och mirsal! sen tänkte vi köra labbet, blev dock försent för gratis så drog oxid och dansa oss svettiga, efter tre tog vi tuben till mig, murre hängde på. dagen efter laga vi tacos och böla till something borrowed. sen drog de så jag drog till lejonbacken för att hälsa på folk med en cola i handen. sen åkte jag hem till älsklingen. så effing grym helg!!!!!!
 
måndag..minns faktiskt inte..inget speciellt antagligen..
 
tisdag gick jag och sis til skansen för allsång och sen tog vi ett glas på strandbryggan med fredrik...så underbart med havsdoften!! sen sov jag över hos henne^^

onsdag åkte jag och wille hem till mig, jag laga köttfärssås och spaghetti och så kolla vi på tv. chill bara.
 
torsdag hade jag lust med lite parkhäng, drog hem mina grejer till wille och sen mötte jag upp vigge i humlan, kort därefter kom erica och sen murre och en till brud, vid elva drog alla hem så jag och sis gick till oxid för att dansa lite, jag skulle ändå iväg dagen därpå, till dalarna, men vi körde på till två, nice kväll!!!!
 
fredag.. nästa inlägg!
vill bara säga att jag har så kul!!!varenda dag e underbar!! ok kör inte alls lika hårt som de två senaste somrarna men det beror på seriösare jobb.. allt det roliga drar mkt cash men å vad jag vill ha mer, mitt liv e perfekt just nu!!!! jag vill ha kvar just detta, varför e sommaren så kort?!?!?!??!?!??!?!
 
kärlek till alla!!!
 
 
/P.
 
 

.summercraziness.

 
kass kvalitet men kul har jag denna sommaren och ännu mer kul ska bli!!!!
 
i onsdags blev det lite lugnt chill i vasaparken och pizza med pojkarna aalhuizen. sen drog jag och wille hem till mig och gjorde inget mer speciellt. trötta båda två..
igår fick jag min klocka utbytt mot en helt ny^^
sen gick jag hem till wille och så laga vi tacos och bara chillaxa vid tv:n.. men ikväll ser ni, ikväll ska jag till vasaparken igen, fira pejam lite. och denna gång tar jag vin, klackar och tagghumör med mig:D
 
och imorgon kommer emilia!!!! hon smsa igår så hon ska sleep over hos mig och så ska vi möta upp några chicks i nån park, typ lissie och anna och även tim och sen kanske låtta kommer och det lär bli nice hur som!!!!:D:D
 
nu ska jag kolla efter nåt att ha på mig, nåt riktigt reat för vinet äter upp min plånboks innehåll...:/
sen ska jag fixa lite grejer åt min chef.. lugnt på jobbet idag..alla går på semester i eftermiddag!
 
stora blöta pussar till er!!!! sommarsommar allt är så jäkla bra!!!! jag fick ett break, av en riktig orsak.. men vi får hoppas att det löser sig så bra som det verkade och då är alltså allt annat nice:D:D
 
/P.

.grillmys avec les femmes.

asmysigt igår! stack till lidl efter jobbet och handla massa gott med sis, sara med h, vigge och sandra. sen fick vi springa med alla kassar och väskor och vi hann precis. medan vigge och sis börja med maten lekte vi andra män, grillen gick igång fort så vi fick slänga på all kol till slut.
gjorde asgoda spett och en underbar vattenmelon-cocktailtomat-sallad med basilika och citron. goda dipper och jordgubbar och shakes. så underbart gott!!! lite vin till och härligt girl talk, hahahaha! så fint väder så man måste passa på!!!!
sen kolla vi big bang theory och jag däcka av med en gång...sjukt trött..
 
nu håller de på att plocka platserna där jag och fredrik sitter för tillfället. hela kontoret håller på att bli ORANGET!!
 
vart ska jag ta vägen?
 
idag har vart ganska lugnt faktiskt, sen ska jag nog hänga med wille, har ju inte umgåtts sen söndag, oh my!!!!
 
PUSS!!!
 
/P.

.cheese doodles.

sometimes you don't need anything fancy,
sometimes cheese doodles and wine in a park is enough,
to make your and your friends night awesome.
 
/P.

.allt är perfekt.

och då blir jag gråtfärdig! lyssnar på två låtar om och om igen, possibility med lykke li och rosyln med bon iver & st. vincent. jag vill som så ofta innan när allt är perfekt, stanna mitt i detta nu. underbart jobb, underbara vänner, underbar pojkvän. underbart väder. varför får man inte alltid vara såhär glad?!!?!? när jag ser tillbaka på våren, gud vad deppig jag var över jobbet! det är nu det händer, det är så det ska vara. det ska vara klackar och kjol, lunch i humlan, företagstaxi, balkong med sol. det är såna här saker som folk tycker är löjliga kanske som jag uppskattar.
 
fingers crossed, sometimes it's all it takes.
 
/P.

.stress.

det har vart rätt stressigt idag, fredrik, min säljkoordinator flyttar idag, så jag är ensam. 20 mail med uppgifter, nåt missade jag men i helhet har jag nog lyckats.fick också tag på duken på NK till slut, hoppas bara det är rätt, kemen hade redan tagit servetterna av samma märke vilket gjorde det svårt att veta vilket märke.det är fantastiskt att ena dagen kan jag sitta och sammanställa rankingar från alla möjliga företag, nästa dag ränner jag runt på stan efter frukost och en vit duk. hittills:I luuuv my job!
dock var jag cptrött igår.. 5 timmar framför excel tar död på de flesta huvudena alltså....
kom hem supersent med den jäkla ombyggnaden på tuben. jag och låtta gick en sväng, skönt! och sen prata vi till sent..ses man så sällan så har man sjukt mkt att ta igen!
tänkte sova hemma denna vecka.. haha aldrig, förbaskat komplicerat!!! låtta flyttar ändå över till martin så jag tror det blir lite myspys hos syrran denna veckan!
 
ikväll blire grill hos sis med vigge!:D
 
/P.

.underbara dagar.

har haft så otroligt nice dagar denna veckan!!!
 
i tisdags var det ju ett år för mig och boyfriend men vi åkte till grönan där massa andra var eftersom dorpkick murphys spelades. sen åkte vi insane och poppen och en tjej kände igen mig som sis syster så jag fick med mig wille och troy in, nice=) efter världens segaste service på donken fick vi gå i ösregnet....
 
i onsdags frågade vigge om vi skulle ses efter jobbet, så vi tog en sallad på linnégatan.. hon skulle ut senare och jag tänkte följa med på ett glas..efter tankar hit och dit följde jag med henne hem, sen kom anna,. lite jordgubbar, vin och sen blev det lion bar och så kom tim! sjukt mysig spontan dag:D
 
i torsdags gick jag och william till bistro sjöstad, två dagar för sent men spelar, roll, måste fira ett år<3<3 käkade sjukt god hummer, musslor och panna cotta, yummie!!! och så underbar rosé de hade, fantastiskt mysig restaurang!! sen tog vi en kort promenad längs vattnet och åkte in till söder och satte oss på medis för några glas till^^ kan ju inte bara åka hem!
 
i fredags skulle jag hit och dit och blaha.. åkte raka vägen hem till wille, duschade, väntade in de andra. sen stack jag, jesper, wille, troy och emil till mollys. murre kom också och vi satt ute och skrattade och drack rosé och öl. sen förflyttade vi oss till restaurangen bredvid för lite käk. och sen blev det kareoke, sjukt kul! sen skulle jag och murre till berns och hann inte vara där länge... hehe... sprang runt stureplan men stack till bk sen.. på vägen hem väckte jag troy som sov med öppet fönsterXD
 
igår hade sis också sovit över hos grabbarna så vi tog en frukost på brunkebergs bageri och stack och shoppade innan junibacken. fick en kölapp om 2 timmar så vi satte oss på strandbryggan..bästa på länge, sjukt nice!!!!
sen åkte vi sagotåget och sen shoppa vi mer och sen mötte vi upp wille, jesper och några på medis. egentligen skulle jag, wille och jesper på bio men det blev bara jag och jesper. dock hade vi skönaste daten ever! hämta ut våra biljetter och tog ett glas på dubliner. sen såg vi chernobyl diaries. jag älska den han hata den. sen såg vi till att wille kom hem och så satt vi i köket och drack vin och snacka och så kom troy för lite sällskap.
 
 
idag har jag jobbat, sitter på universum nu för lite genomgång. sista helgen på ett tag som jag jobbar, kan jag lova!!!!
 
fy satan vilka UNDERBARA DAGAR!!! så spontant och varmt och bara nice!!!!! det går pengar, men det är de mest värda pengarna alltså!! älskar mitt liv just nu. just nu e det så effing underbart!!!!!!!!!!!!!!

 
/P.

RSS 2.0