.varmt vax är verkligen inte skönt att få på sig.

hur har ni spenderat er fredagkväll so far?
jag jobbade till tio över tjugoett (notera att jag började åtta nollnoll...) ja lång dag men kul. sen kom jag hem och det var en jättebra film på tv. men den tog slut, ja paul ska testa att vaxa sig tänkte hon då!
vaxet blev för varmt.. burken gick inte att hålla i.. men great, jag sätter på locket och håller i det.. jag går tre steg och tänker..hmm haha hoppas jag inte tappar denna för det hade inte vart kul!:D
det kom på golvet.. och på kylskåpet.. och på en till skåpsdörr. och på mig.. nu har jag två vackra rosa brännsår på smalbenet, och två små brännblåsor på låret..och inte f var det kul att skura tolv på natten heller.
men jag menar vem skulle spilla ut brännhett vax om inte jag liksom?!
sleep tight!
/P.

.Grönansäsongen har börjat!:D

så pommesvärmeriet gick sönder tio min innan öppning. och vi hade ingen rastavlösare.. men fy f vad kul det var!
jag är så taggad inför denna säsongen! kom förbi en massa och hälsade och man bara åh vad kul! att träffa alla, att gå till green room eller gränden för en cigg, eller utbilda en ny korvetta, ja det gjorde jag idag:D
imorgon är det dags för dag två;)
/P.

.caféet och skrivmaskiner klockan ett på natten.

Nu är jag påväg hem.. Jag veet, klockan är ett. Men vi träffade anna och emma på utes.. Och de skulle ut så det blev caféet.. Men nu sitter jag på bussen. Jobb imorgon,menjagbehövde vin... Och cider:) Vet ni btw varför tangentbord är skrivna så som de är?för när de var i bokstavsordning sÅ skrev folk för fort och tangenterna fastnade i skrivmaskinen.. Så de kastade om dem.. Ha se det visste ni lätt inte! För ni trodde precis som jag att det var typ ergonomiskt tänk. Se det var det inte.. /P.

.ute's.

äh nu blev det lite dålig stämning här eller?
efter jobbet ska jag småshoppa lite, sen ska jag hem och packa upp.. och byta om.. och sen ska jag och sis inviga ute's. me like big time!

/P.

.dislike.

jag gillar inte människor som skryter.
eller människor som tror att de är bättre än andra.
inte heller gillar jag dem som behandlar mig som att jag vore fem år och inte visste någonting om livet.
och de som är så instängda i verkligheten att de tycker att man är dum som vill bo i en etagevåning i centrala new york, de gillar jag inte heller. siktar man mot stjärnorna så kommer man iaf landa i trädtopparna, och ni, vart tror ni att ni landar? just det, på marken. då kan ni umgås med alla andra jobbiga ovannämnda människor.

/P.

.jagjagjag.

igår sa nån att jag var väldigt dålig, då sa jag att sådär kan du inte säga. jag är inte dålig och tycker du det ändå så kommer jag inte direkt bli bättre om du säger så.
då ändrade den personen sig och sa att det misstaget jag gjort var dåligt, men att jag annars var jättebra.
precis, det är så man ska säga, det gör stor skillnad.

jag må vara naiv, klantig, glömsk, klumpig.. jag må förstå skämt några sekunder försent än vad som anses acceptabelt och jag kanske inte fattar ironin i det någon säger särskilt ofta och jag går ofta in i dörrkarmar eller bordskanter för att jag tror att min kropp slutar där.. men jag är bra på andra saker.
som t.ex. att hälla i mig ofantliga mängder sprite zero eller minnas saker som hände för länge sedan. och perfekt syn har jag också.



/P.

.produkt som verkligen håller det den lovar.

jag har inte direkt haft några kroppsliga doftbesvär vad jag kan minnas, okej så man luktar inte hallonsuddgummi efter att ha hårttränat i två timmar, men jag har aldrig haft onormala besvär så att säga.

men så nu i vintras.. märkte jag att mina fötter verkligen inte luktade hallonsuddgummi.. vilket inte är så konstigt.. tio timmar i samma instängda träningsskor dag efter dag..
jag stod inte ut, för det var f inte fräscht att ta av sig skorna.. men så gick jag till apoteket och kollade helt enkelt efter nåt som kunde lindra mitt okvinnliga problem.
ccs fotspray, där har ni det. redan efter två gånger så var problemet helt borta.
jag sprayar varje dag, men det behövs nog inte längre.. men jag menar deo använder man varje dag så varför inte.
sen kanske inte ni ville veta detta, men nu vet ni det, jag är inte mer än människa..
just det, fötterna blir lite torra, men det får man leva med, det finns krämer mot det.
otippat inlägg klockan ett på natten, men jag väntar på duschen. mycket men där.. men så är det.
/P.

.we got the car.

pappa i bilen pa vag hem: jaha sa vilken bil hade ni tankt kopa, nat speciellt marke?
vi:pappa vi koper den fulaste gamla bilen bara den gar framat.
pappa:ah gamla bilar gar sonder sa latt, battre att lana min istallet.
vi:VAA?! ar du serios?!?
svar ja, pappa ar serios, vi far lana c3:an till the nowiks euro trip. yesyesyes!

ville bara skryta lite att jag kommer ha en episk semester, jag menar jag och sis i bil pa autobahn.




(woop woop, forsta bilden pa evigheter..)

/P.

.finaste the voice-klippet ever.

http://www.youtube.com/watch?v=p83Yf3-Lhmk&playnext=1&list=PL34FD83FAB28D9A9F

titta och lyssna.. alltsa..ahh sa fiint. ja superlojligt i tv.. men att fria pa ett originellt satt.. ah me like. och till den laten.. kan lyssna om och om igen. fint.

/P.

.blink i mitt hjarta.

det finns mycket bra, musik mycket mycket bra musik. jag har lite gamla depplatar och jag lyssnade pa de har om dagen. och tankarna gick i mitt huvud och jag hade sagt hejda och det sved lite i hjartat for man tanker ju.. men sen kommer en blinklat och da sa blir man bara gladare, da byter de lite halvtaskiga tankarna humor och sa blir de gladare. och bara jag tanker pa det dar ogonblicket, da ridan gick ner och blink stod dar framfor mig och dumpweed spelades. man ryser lite och sa blir varlden lite finare. vad hade man gjort utan musik...

/P.

.lugn.

har ni ocksa sana dagar da allt kanns sa skont.. sa liksom chill.. inget maste.. skona samtal..mysigt umgange..
man kanner sant lugn. gud vad jag behovde komma bort fran le stockholm lite. bara nagra dagar..
men det finns en viss person man vill ringa och smaprata med.. men jag mar bra anda.

/P.

.hahahaha.

http://demotywatory.pl/

check it, it's great fun!

/P.

.perfect cut!

for en gangs skull la jag ner money pa mitt har. och vad far man da??
PERFEKT har!! seriously, sa som jag ville ha det klippt, that's what it looks like, den fargen jag forsokt mig pa sjalv, det ar den jag har i haret. inget gult, inget konstigt att det ar olika nyanser beroende pa vart haret sitter.inget for mycket volym.

sen satt jag dar i over tre timmar och hon la pa farg hit och dit och i lager.. men sa vart. maste bara skaffa produkterna som gor haret sadar fiint som det ar nu. BIG LIKE!

/P.

.louder than ever.

http://www.youtube.com/watch?v=fRFo2GvpSCs

basta laten nu.. nar refrangen spelas sa dor man lite varje gang. gaaahd.
och sa sag jag gossip idag, ME LOVE.

All my windows were barred,
The sun made stripes of shades
I was sitting round like a zombie feedin my own face

I was carrying my cheek, I was digging my strange
I was taken you for granted
You were holding the rains

But I can hear you louder than ever
Whisper to me, help me remember
I can't see you but we're still together
I can hear you louder than ever

It’s a slippery slope, like that mouse trap game
Inside my television you slept on my train

But I can hear you louder than ever
Whisper to me, help me remember
I can't see you but we're still together
I can hear you louder than ever

I don’t wanna ignore
You were the past of my feelings
But probably gonna get out of this just
Hear me out anyway
The darkness knockin' and now I’m down in on all my promises
Don’t try to pull me out of this
Just lay down by me and wait

I can hear you louder than ever
Whisper to me, help me remember
I can't see you but we're still together
I can hear you louder than ever

I can hear you louder than ever

/P.

.polish update.

tjatja!

nu sitter man har hos kusinen, har inte sett henne pa typ tre ar! sist var ju nar jag och viktor var har.. shit vad tiden gar fort. men det jag alskar ar att nar man ses sa pratar man som om man sags forra veckan.. gillar att mamma vill att vi ska halla kontakten med slakten. jag alskar att besoka slaktingar.. vi sitter och fikar och pratar och skrattar. och pask ar sa mysigt att fira. okej maste upp halv atta imorgon men men.. vissa traditioner vill man halla pa.

annars da.. kom fram i torsdags och sa var vi hos farmor och framat kvallen sa gick jag och murrish for att ta nat glas, sa ringde ariadna, min kusin da, och hon var typ tio min darifran sa vi mottes upp och drinkade och catched up.

har inte shoppat overflodigt, lite undies, en saa snygg kavaj och lite smink. och otroligt fina orhangen. blev helt kar i murres swarovskikristaller sa nu skaffade jag mig ett par egna. sa enkla, stilrena och underbart fina. och ett par morkbla pumps.. jo lite saker har man hittat=)

/P.

.fem hm, massa ränder och utnyttjande av andras poäng.

Det är mycket ballerinor på mina fötter atm...ja tänka sig!! Skönt när man går överallt. Orka gå från su till jobbet i 12cm liksom.. I måndags hade jag också det.. Trots att jag var på stan.. Vad har hänt? Haha.. Iaf, jag och mr V gick till alla hm i city.. Typ.. Jag agerade shoppingassistent och det blev många randiga tischor, jinsskjorta,(vet att det stavas jeans) och lite stickat. Vi var på jakt efter en trench men hittade inte rätta storleken.. Iaf, så kul att gå på stan och shoppa men inte slösa pengar! Okej jag har då inget nytti garderoben men jag tog alla hans hm-poäng.. Hihi.. Jag sparar mina money till Polen,åker imorgon, måste skriva ut biljetter!! Eller vadå sparar? I fredags hittade jag THE cape på Hm!! Och min långklänning var på rea, come on! Jaja.. Polen imorgon, like! Nu ska jag byta om och..jobba!glömde ordentliga skor, inga nya brännsår nu:/ /P.

.stadion-Aquaria.

Tjatja bloggish! Nu är jag påväg mot grönan, eller a Aquaria då. Klocka är bara tjugo över så kan lika gärna gå dit. Åh fatta att det bara är 9 dagar till jag ska börja som Ea på grönan!!! Big like! Har vart på massa utbildningar och det är såå kul för alla är så pepp!:D Annars då? Måste börja med mina shakes efter påsk.. Men har liksom inte orkat än.. Ist äter jag mat som en normal människa gör. Det bästa? Jag är inte hungrig på flera timmar, typ sju i måndags.. Och jag småäter inte heller. Like! Vi var typ världens godaste lasagne! Jäjä.. Bye! /P.

.wonderings for breakfast.

Har haft en helt underbar vecka. Sprungit på visningar, varit ute, druckit vin, gått på stan, myst i vasaparken, vart på bio. Framför allt så har jag umgåtts med Viktor. Och jag gillar verkligen det. Igår käka vi räkmackor i vasaparken och pratade i två timmar. Så mysigt. Jag har verkligen saknat hans sällskap. Jag veet att typ 99% tycker det är jättekonstigt att vi ses. Eller att han sover hos mig när han är här uppe. Vet ni vad? I don't care. Jag gillar inte att alla ska ha så mycket åsikter. Blabla har man gjort slut så har man gjort det valet. Stop it! Ni vet väl inte hur vi hade det eller varför saker tog slut? Han är en underbar person, vi har kul ihop och vi kan prata om typ allt och hur länge som helst. Så ja, jag kanske har känslor kvar. Måste ju ni tycka är jättedumt att man känner något för en man var tillsammans med i tre år. A Gud vad konstigt. Om alla bara kunde se sig själva i samma situation så hade ni förstått. Men om man heller inte vart så kär som jag var så kan man nog inte heller fatta. Vi var såhär nära och såhär kära. Tror ni jag glömmer allt det där?! Jag har ingen rätt att kräva något av han, nej. Han får göra vad han vill, men jag får faktiskt ha känslor och bli svartsjuk. Vad f, han är så snygg och han var min och det var alltid så mysigt när jag visste att oavsett vem han pratar med så har han bara ögon för mig, men nu när man ser andra brudar stöta på han... men låt han vara! Han vill inte ha nån annan, han har flickvän! Sen kommer jag på att nej, vi är ute tillsammans men vi är inte tillsammans. Klart brudar stöter, och klart att det river i hjärtat när han visar intresse för någon annan. Men vi är vänner, och jag tänker då inte bry mig om hur saker borde vara.. Jag tänker fortsätta umgås med han. Vi har kul, vi kan prata och vi skrattar och allt för att vi känner varandra så väl. Man vill inte sudda bort en sån person ur sitt liv. /P.

.another food update.

Nu måste de tydligen dra kostavdrag på Ritorno. Så jag åt müsli till frukost, lite lasagne och myyycket sallad till lunch och så en macka. Vet ni vad? Jag känner inget sug efter godis! Hade nån slängt fram nåt gott hade jag smakat men jag vill inte ens köpa trots att jag ska till Ica.. Eller okej, there is some poop(how i met your mother) jag vill ha lite choklad men jag känner Inge att jag måste eller kommer slita åt mig nån marabou i sista stund. Man kanske skulle börja äta lite normalt? Skön känsla att INTE vara sugen!! Snart hemma. /P.

.studentskiva #2.

Tja bloggish!! Är ni taggade?! Jag är! Fick sluta tidigare, så värt! Trodde jag skulle bli tvungen att jobba över men icke. Jag var värd det med tanke på hur jag slet. Ja faktiskt, sprang runt och gjorde mat, plockade disk, skalade tio kg potatis, rullade bestick och förberedde så mkt som möjligt för att de imorgon inte ska få det för jobbigt. Vissa valde att chilla mer.. Men nu är jag påväg hem, ska fixa mig fort och sen ska jag, Viktor, sis och Vigge till söder och sen mot studentskivan:D kul att man tog studenten för tre år sen.. Wearing tonight: nya superslimmade svarta byxor från kappahl, "lanvin"-toppen och nya gorgeous skor från gojane. De med den snyggaste platån jag sett hittills. This is going to be great!! /P.

.låt klockan ticka snabbare.

Det finns inget att göra whatsoever.. Uteserveringen är inne och lilla rummet är klart. Nu väntar jag bara på att få ta upp stolarna i stora. Nasir gjorde nån fisk i ugnen och nu dricker jag fanta. Ja hör och häpna jag äter faktiskt mat! OCH dricker annat än lightläsk!! Ärligt, jag är såå trött på alla dieter jag håller på med. Men när jag börjar på grönan blir det lättare för där finns ingen mat att äta från.. Ska försöka få kroppen i hal trim till dess och sen kör jag hela vägen till målet. Sounds good. Igår la jag in en lghannons. Jag har fått typ 20 svar redan, många alldeles för långt bort men imorgon har jag två visningar, liljeholmen och Odenplan. Så med lite tur så byter jag adress snart:D /P.

.ea-utbildning, nu närmar det sig!

åh åh åh, gud vad kuuul!
asså jag är så taggad, var på ea-utbildning idag. grymt kul att se en massa man jobbat med och så är alla ea hipp som happ. alla är så glada och.. äh jag vet inte men jag lääängtar!
coca cola skulle utbilda oss lite, vi fick smoothies, bonaqua, vitamin water och fanta, för att "testa sortimentet". inte helt fel.. sen var det mest massa prat och övningar och jag är nervös, men samtidigt känner jag att det kommer gå så bra! jag ser fram emot att få mer ansvar, peppa alla och göra mitt jobb ännu bättre:D
ännu större plus-vädret!gick med jackan på armen från su till grönan. how nice?!
nu ska jag läsa nån blogg...
imorgon är det jobb...
/P.

.update.

Tja tja!! Jag kom inte på nån användbar rubrik.. Men ser ni vädret?! Solen skiner varje dag, det är vår!! Ååh som jag saknat dig!! Jag är på så bra humör, allt är så mkt roligare. Men ok, weekend update? I fredags så skulle jag hem för att duscha och byta om, murre hade messat om att vi skulle ta utgång den kvällen ist för lördag så sure.. Så frågar edgar och nasir om jag inte ska med på ett glas, de skulle käka. Ja sure, l'angelo ligger nära så jag kunde åka hem sen. Men så hade jag ju ändå klackar och en fin blus så jag satt kvar och sen skjutsade edgar mig till att plocka upp sis och min plånbok.. För den hade jag glömt i skåpet på jobbet.. Iaf kvällen fortsatte på gaudi, har aldrig ens fattat att det är en klubb! Kulkul, igår så ville vi dock bara chilla. Jag mötte upp sis efter jobbet och så promenerade vi runt Östermalm/Vasastan för att avsluta med en fika av det större slaget. Och sen gick vi och hyrde film och.. Så mysigt!! Det var så skönt väder att man inte frös alls.. Det. blir definitivt mer promenader med oss.. Hade kunnat gå i timmar! Somnade tidigt, pigg idag:D Har dock sönderbränd tå.. Två droppar vatten rakt genom skon.. Nu är det ett sånt där härligt köttsår.. Men I do not complain. Idag är en fin dag och imorgon är det Ea-utbildning!!! Så taggad!! Nu ska jag fokusera på att komma fram till Aquaria. Xoxo lovers!! /P.

.om man inte tjänar pengar så får man göra av med dem istället.

Tja!! Vet inte varför men genom iphone får jag ändå inte använda rader.. Iaf.. Saknat mig? Jag veeet! För ni älskar ju att läsa om mitt så intressanta liv.. För det är ju intressant att bara jobba och sova.. Men vet ni vad? Jag var ledig i hela TVÅ dagar. Mitt i veckan dessutom!! Det firade jag med att spana in HM's rea.. Nu har jag lite fina underkläder och kavaj och så köpte jag den där collegetröjan på bikbok.. Strl L men vadå..100 kr!!:D fett snygg till marinblå shorts! Och så den där blusen som liknar nåt av valentino. Den kostade mindre än en lunch och då ska man inte tveka! Jag vill ha ännu varmare väder så jag får användning för alla nya fina kläder. Jag säger då det.. Hm i mitt hjärta. Jag hade gift mig med dem om det gick. Nu ska jag jobba i sex timmar till så får vi se om det kanske händer nåt kul ikv:) /P.

.jag är så dålig så det så.

vet ni varför jag inte kunnat trycka enter?
hahahaha... under inläggsrutan finns en 'ändra redigerare'-knapp typ.. jag undrade just varför alla 'fet-stil'-grejer och så tagit vägen..
nu
kan
jag
ha
olika
rader!
det firar vi med sömn!
/P.

.fix you-coldplay.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And on your face I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And on your face I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you
bra låt btw.
/P.

.trött som in i.

det har varit fett mycket att göra, både i fredags..och lördags..och söndags..och igår och idag. stress, spring, skärsår, tappade glas, otrevliga gäster.. men vet ni? jag är L.E.D.I.G. imorgon!! jag borde gå till jobbet och stirra och skratta åt dem! men nej, jag ska ta en härlig promenad till hm och kolla om jag kan få trosorna jag glömde där som jag köpt i en annan butik.. tyvärr kan jag inte ha min nya parkas, fett snygg men liiite för kallt än. nu ska jag sova..och njuta av att vara ledig en ONSDAG!!! /P.

.studentskiva, let's go!.

yes nu kör vi, jag har varit hemma hela helgen..jobbat..sovit.. men nu kör vi, vi ska ha kul. Om vi ska. vi ska ha så kul vi bara kan, så kul som bara vi kan. jag är taggad, sis är taggad. klänningen är på, skorna står redo. vinet är med. föra vid skrapan och sen studentskiva för hållén. detta kommer bli bra, och imorgon jobbar jag klockan tio. .. yes.. /P.

RSS 2.0