.Ja Mkt Kul.

Nu ska jag till JMK för att hämta sis
Mobil, nån kille hitta den.. Skulle ringa för vilka cider som ska införskaffas och så svarar inte murre..nej utan nån heeelt annan. Ja iaf. Men ikv ska vi kulkulkul!
För övrigt var fikan med Karin och Sara med h nice, fick träffa Assan, s kille, kul kille! Han ska nog med ut! Så nu:mobil, sen måste sötWilliam svara om vi ska käka och sen äre fixfix. Nicenice! Bra dag idag liksom! Hade jag haft cash hade jag kunnat leva ett ledigt liv, bara springa runt och träffa folk! Imorgon blire till att åka ut till Linda med Fredrik, vi ska träffa beeeeebis Nellie!!:D

/P.


.synsk.

Senast imorse tänkte jag att jag aldrig är med om sl-kontroller när jag äntligen åker på rätt kort. Onödiga cash.. Och så självklart, när jag ska hem till Wille efter mötet så hade de kontroller vid spärrarna. Men haha nu hade jag ingen anledning att vara skraj (Gud vad fult ord?) så nu ska jag nog alltid köpa rätt. Rätt vad det är så åker man dit i annat fall.

/P.


.shake hands, no thanks.

Var ju tvungen att hälsa på min rekryterare genom handskakning. Men efter den otroliga smällen i handen igår gör det så fruktansvärt förbaskat ont! Riktigt riktigt illa. Bouhou.

/P.


.upp och ner, chill och tagga.

Igår fick jag tre förslag på aktiviteter, men tillslut stanna jg hemma ensam hos William. Köpte toscansk soppa och passionsfrukt och san Pellegrinovatten. Såg Crazy Stupid Love och chilla. Sen kom älsklingen hem och vi käka remmar och kolla på Jurassic Park, lost world. Bra film, men vi somna mitt i. Trötta?

Men idag.. Har jag precis skrivit på mitt avtal;D sen ska jag till Susanne och få knäcka ryggen lite, sen fika med Sara med h och Karin. Blir nog middag med boyfriend innan jag drar mig mot sis för förkrök, ikv blire Crazy Night Out. Så idag ska jag slösa på all energi som jag tjäna in igår;) idag är en brabrabra dag.
Jag älskar mina fina roliga kompisar och min bästa älskling, han är bäst att sova med!!<3

/P.


.lite klagande sådär bara för att jag inte har riktiga problem.

Känner mig som att jag kommer bli sjuk snart. Och min ömma rygg.. Höll ju på att bli bra men självklart ska jag erbjuda mig att slänga alla sopor och jag kände när jag drog glasgrejset att det sköt till i svanken, som en ilning, och sen blev det bara värre.. Inatt kunde jag knappt ligga på sidan.. Imorgon ska jag träffa Susanne igen iaf.. Och sen ska jag skriva på mitt kontrakt:D

Nu ska jag bara hem till boyfriend och tycka synd om mig själv. Sen lär vi laga mat, jag gav äntligen lite nya förslag, musselsoppa eller färsbiffar med mos och gräddsås och rårörda lingon. Fast båda två tar sin tid.. Eller är det fortfarande mitt tänk:en middag tar typ två timmar att laga! Äh vi får se..

/P.


.ser du nån som är glad på det här tåget?

Jag och William tog tuben samtidigt idag, hujedamej usch vad tidigt! Båda två var överens om att det vore mysigare att ligga kvar i sängen hela dagen.. It's a living hell och så äre kallt!!!
Igår såg vi på Jurassic Park. Bra film!

/P.


.feel good feel geeeewwd!!!

Electroc light Orchestra... Hur bra??? För effing bra!!! Energiiiiiiii!!!!!! Oh My jag vill springa tusen mil nu!!! Sweet talking woman, livin' thing och do ya.. Asså jag döööör!!! Mamma och jag gillar
Mkt olika musik, men dessa och Queen älskar nog vi båda.. Oh myyyy!!!!

/P.


.bjuder på denna..


.jag och min älskling<3<3

8 månader har det gått sedan vi blev tsm.. Det är heeelt sjukt hur fort tiden går!!! Men jag är lyckligare än nånsin för jag har en supergullig älskling!! 8 månader.. Oh my..;):)

/P.


.@&&^>#|'d¥~}%+\•~+>{>!|???:/

Ja så mår jag idag, jag får skylla nig själv.. Jag vet inte när vi kom i säng..
Men igår var det nice! Jag kom till William vid sex, duscha och blev människa medan han mötte upp Filip och Suzie för och köpa sushi. Vi drack vin/öl och kolla på massa you tube-klipp och sen kom pejam och så drog vi till Carolina och Annas b-day party! Nån gång efter ett skulle vi ut och jag bad väl om det när jag sa att "jag alltid kommer in".. Jag har blitt nekad en gång för min ålder och en gång för att jag kanske inte stod så rakt.. Ehe.. Och vad säger vakten på Harry b? Du kommer inte komma in här ikv!! Blööö! Men vi drog till Dubliner och hade kul ist! Sen när klockan slog tre blev det bk såklart..
Och som sagt, jag har verkligen ingen aning hur länge jag har sovit, för lite iaf, men det är det alltid. Äh nästsista helgdagen som jag jobbar!!!!:D

/P.


.lalalala glada lilla jag!!!

Mesta energin idag! Har vart så sjuuuuukt mkt folk!!! Tallrikarna tog slut, folk köade in, kaooooosssss!!! Och jag har haft en så bra dag!!! Trots vinet och cidern igår;) jag och Tomas skrattade och garvade, så kul på jobbet har jg inte haft på länge!!!! SHIT FAN NEJ!!!! Hahahaha!!! À ni fattar superjättekul!!!! Och igår var nice!!! Jag Wille och pejam drog till Harry b och sen anchor och jag hade kul som jag alltid har:D sen vare en inte så nykter pojke man fick släpa hem;) han ska vara glad att han har mig annars hade han sovit vid köksbordet inattXD söta älskling<3
Nu ska jag snabbt in på hm, fira mitt jobb lite!!!;) och sen ska jg till baby och duscha och bli människa igen:D

Ikv:b-day party!!

/P.


."du ser ut som en sån som inte har några kompisar"

Den dagen Wille får en drink/öl/glas vin hällt över sig kommer inte jag vara ett dugg förvånad.. Det blev iaf ingen hemmasittarkväll.. Vi drog till Harry b med pejam och vid två drog vi till anchor.. Jag har tydligen väldigt proportionerliga ögon, väldigt vackra dessutom!! Nä men vad trevligt att höra! Sen gick vi till bk och kom väl i säng efter fyra, mår relativt bra, mkt saft så kommer jag nog klara dagen! Äh jag har ett jobb!!!:D

/P.


.jag och leva.

leva är en god vän.. (det är en bag in box) vilket får mig att verka alkis... men jag vart tvungen att fira..alla mina kompisar (okej jag messade tre...) är ju så tråkiga ikv.. om sis vore här skulle hon vara med mig och leeeeva.. hihihi... skulle möta upp wille men nu kom han hem? aja vi får se vad som händer, jag har redbull och bakistabletter till imorgon iaf! hihi..

cheers lovers!

/P.

.bästa början på denna helg.

den står Lokaldelen för. Whywhywhy tänker ni? Jomen jag ska ju börja jobba där 12:e mars!! JAG HAR FÅTT JOBB!!
Jag är så lyckliglyckliglycklig!!!! Okej det kanske är hårt i början, men det är ett jobb, mån-fre, 8-17. Jag kommer få ha snygga kläder och inte lukta mat när jag ska hem!!! Ååååh!! Hittade min guldiga tröja och köpte en box Leva-vin. Ikv ska det firas!!!:D:D

/P.


.simons sko och nyckelservice.

På Drottninggatan är riktigt bra. Han gör dem med en gång för 100 kr! Sällan de tar det nu för tiden. Okej att de höll en månad men jag gick i grus och snö med dem, denna gången hoppas jag på längre! Dessutom fixa han till det jag skrapat upp, sjysst!

/P.


.blööö.

Inget jobb har ringt än, det suger. För jag har en miljon planer i sommar och upptagen varje helg denna månad som kommer.. Ska ringa de efter lunch ändå..

Väntar på mina klackar, sen ska jag köpa en guldstickad tröja.. Sen äre tråkjobb men jag måste ju jobba..

Igår var iaf nice, var på o'learys.. Carl Michael har blivit o'learys, Wait that?!?! Ingen cider för 5 kr längre alltså.. Och lejonbacken är borta.. Saker förändras för mkt, det ÄR dags att sluta där nu. Sen drog vi till skepps. Jag stack dock hem halv elva, hade ingen mera lust..

Ikv får vi se vad som händer!

/P.


.aint no sunshine?


.svårt ska det vara.

Men nu är överföringarna beställda. Tog längre tid än väntat så hinner inte till Karin på lunch.. Men får åka hem en sväng och sen ska jag över till gärdet för en till behandling:) sen hem och käka middag med boyfriend och sen kanske jag tar mig förbi grönan.. Why not? En stund iaf^^

/P.


.sex and candy.

Brabrabra musik av marcy playground!
Och Woman av wolfmother, BRA!!

Nu ska jag till banken med kariiiin sen ska vi käka lunch hos henne!!
Cheers lovers!

/P.


.underbara människor.

jag är så glad för att jag har så fina människor runt mig. ni bryr er på riktigt och ni gör mig glad. jag må aldrig mer jobba på grönan men jag kommer definitivt inte sluta hänga där. för därigenom har jag träffat så stört sköna människor. och jag är så fruktansvärt glad att min syster flyttade hit! och jag må inte gilla mitt jobb, men tack vare det så träffa jag en av mina närmsta vänner. sambo! och att jag och min gamla sambo tagit upp kontakten är jag otroligt glad för! och så är jag så oerhört glad för att jag har min älskling. what if vakten inte hade låtit oss gå in gratis.. men jag hann beställa vin och hälsa på några i sällskapet och så kom du och knacka sis på axeln, "det ska jag döpa mitt barn till" och sen dess har vi aldrig skiljts åt.

och inte att förglömma, min kära familj, bästa familjen som finns!

seriöst, ni gör livet värt att leva och ni gör det för effing kul att leva dessutom! ni ger mig så mycket energi och jag hoppas att jag iaf ger er en hundradel tillbaka! jag är lycklig tack vare er. kärlek till allllllllaaaaa!!!

/P.

.vilken tur..och allt annat.

att ens pojkväns mammi är kiropraktor när man har ont i ryggen. i lördags när william kom hem och jag vakna så berätta jag om min rygg och dagen därpå käka vi lunch ihop och sen drog vi till hans mamma.

för övrigt så var lördagen nice, vi var väl 12 pers hos andreas som föra och sen drog vi till ohlssons skor, då jag var sjukt trött och hade sjuuuuuukt ont drog jag hem vid 1 men iaf..=)

så gjorde willes mamma kiropraktik på mig, har ju aldrig gjort det förut, och jag vet inte om det finns olika former men hon fråga mig saker. antingen handlar ens stress om pengar, karriär eller ens materialistiska värld eller om  kärlek, familj och relationer. och medan hon fråga ska man hålla emot hennes hand. sjukt scary för jag var hur stark som helst tills hon pricka rätt! dock kändes det bättre efter det och lite knäck i rygg och nacke!! sen käka vi och satt och prata i flera timmar, supermys!! och detta, detta bara måste jag säga.. william vart tydligen hos ett medium förrförra sommaren som sa att han skulle träffa en mörkhårig tjej (okej jag var blond, men jag är brunett nu OCH det är min original-hårfärg), som inte var svensk (check), och hon skulle ha 'skinn på näsan' (och jag är väl inte direkt mesig). och det var henne han skulle gifta sig och skaffa barn med (romantiskt eller hur).. och så säger wille: men hon skulle gilla motorcyklar.. och jag..jag har ju velat ha en sen jag var typ 14/15 och ännu mer sen jag såg grease 2 som sjuttonåring!! asså hur coolt? sen blahablaha allt står inte skrivet i sten, meeeen, jag tycker iaf det är hur sweet and romantic som helst! iaf, det var en mysig och intressant middag!

i måndags drog jag bara hem för att hämta lite stuf eftersom jesper åkt hem till dalarna över veckan, så då ska jag vara här varje dag. så handlade jag och när william kom var middagen klar (jag vet, jag ääääär sååå gullig) ;)

igår fick jag ta mig till gärdet där susanne, willes mamma, har sin ena mottagning, för att få en till behandling. nu börjar min rygg bli bättre, ska dit en gång till på torsdag! fick även med mig lite vitaminer & mineraler för att bli lite piggare!! jag är ju alltid trött... sen vart det intervju hos lokaldelen. blev intervjuad av två killar! tog 80 min så var rätt slut efter en miljon frågor om vad som motiverar mig, men vi får se! i slutet av veckan hör både de och annonsdax av sig och jag håller tummar och tår för att jag får nåt nu!!!

sen drog jag hem till wille coh kolla gossip girl<3<3<3 jag dör varje gång jag ser det! åsså när han kom hem laga vi mat och kolla serier. det är faktiskt jättemys att bara sitta hemma vi två. jag har iaf inte så mkt ork till annat, eller lust helt enkelt. det här vädret tar död på all min energi. om ingen hade velat gå ut om helgerna hade jag inte gjort det heller, men det är sällan jag har lust att sitta hemma själv en helgkväll...

vid fyra ska jag jobba så blir nog dags för en dusch snart.. jag hatar att jobba men jag får ju cash iaf..

jäjä..pusspusspuss


/P.

.hej Jesper!

Eftersom du tydligen läst min tråkiga blogg tänkte jag du skulle få en personlig hälsning:D

/P.


.gaaaals.


.jag hoppas jag aldrig växer upp.

Torsdag var nice, som alla mina utgångar, jag har SÅ KUL varje gång jag går ut! Bra sällskap, bra ställe, bra musik? En blandning kanske, men bra är det. Varje effing gång som grönan strävar efter.

Karin kom och drack gratis kaffe på rittan, sen tog vi bussen till lappis. Olivia och Elin kom och vi körde igång och drog till treat, Fredrika kom dit med och sen skulle vi till anchor men vissa var lite ostadiga.. Så det blev Harry b. Lite komplikationer mellan vissa men jag och Karin körde iaf på. Och så när jag ska ta en cigg så står Charlie där ute! Killen jag skulle fixa blind date åt murre med! Brabrabra kväll men ångest på för hög nivå...

Igår blev det bara en cola med emms på anchor, vi prata om allt och inget och sen gick jag till boyfriend. Han och pejam gick på bio och jag och en alldeles för packad Jesper gick till bk och köpte käk.
Sen kolla jag på "snygg sexig och singel" och gossip girl<3<3 kunde inte sova!!! Till slut kom Wille hem och jag kunde fortf inte sova.. Så idag var apa att jobba.. På det har jag så sjukt effing cp jätteont i svanken.. Har undvikit alla tunga lyft iaf.. Men nu klev jag av tuben och jag kan knappt gå.. Cp.. Ska ju till Andreas ikv, killen emms bor hos.. Helst vill jag bara dö men jag är ju ung och snygg och träffar emms alldeles för sällan för att stanna hemma, dessutom har hon vin till mig.

/P.


.this is how I show my love.

Sail med Awolnation, grym grym GRYM!!! Den ska spelas högt medan man går genom stan med tunga steg, det ska ösregna och håret ska klubbas fast sådär jobbigt vid ansiktet, man ska kolla in i restaurangernas fönster där vackra par sitter och har romantiska men stela middagar och sen kollar man in i alla skyltfönster där provdockorna dansar provokativt, som robotar ska de kolla efter en. Sjukt bra musikvideo det där vore!!!

Iaf lyssna!!!!nu!!!!NU!!!

/P.


.random kväll på anchor.


.saturday feveeeer.

Bara måste dela med mig för min lördag var så nice! Efter jobbet drog jag till Wille och börja dricka vin, vi spela NHL, fick in två mål på William, ha ha ha. Knappen: det är ju svårare att FÅ BORT spelarna från pucken.. Ha ha ha...
Det är superkul att spela men mina fingrar är inte riktigt med!! Trycker på alla knappar i all hast!!! Så fort jag får jobb måste jag köpa tv-spel!!! En dator först dock.. Iaf..
Sen kom troy och kära syster och så spela vi guitar hero, spöa boyfriend där med, ok han körde hard och jag easy.. Sen kom även Karin och sen stack vi till anchor. Flumma och dansa och prata med creepy guy som sa att jag var sååå vacker, tack för att jag har William..XD

Nice kväll! Och hela vägen hem bytte jg och William gulliga meningar med varann<3<3
Inte mkt sova.. Men äsch!

/P.


.lyckliga mig.

Igår blev jättemys, vi käka på sogni vid Stureplan, lite kass service men god mat! Sen tog vi ett glas på galways och så bio på det.
Bara jag och William och jag älskar när det bara är vi. Så kan man pussa hur mycket man vill med, jag är lite.. Eller vad säger jag, väldigt mycket beroende av hans pussar!!!

Nu blire en dusch, jobb 14-22..

/P.


.sötaste bästa du.


.happy valentine's day!

Nu får jag bestämma mig för vad jag och världens bästa älskling ska göra ikv, lutar åt klättring och middag, kul och myys!!

Åh William du är fiiinast i vääärlden och jag älskar dig mest av allt<3<3<3

/P.


.fingers crossed.

Påväg till en intervju. Igår ringde de så snabbt gick det! Sen ringde de från ett annat ställe också, men deras gruppintervjuer börjar inte förrän 5:e mars så jag får en individuell idag! Niiice! Nervöst med två men sjysst!

Roliga är att Angelica ringde igår om jag kunde hoppa in och jag tänkte det var jobb och blev besviken.. Och sen ringer två!!!:D

Tummarna för sis också!!!

/P.


.varför blev det aldrig nåt mellan oss?

haha girls night hos lissie blev AWSM! vi spela våghals.. och det efter några glas vin gör 20-nånting tjejer väldigt fnissiga.. jag fick skicka meningen ovanför till två killar, skicka till jesper och en kille på grönan.. så när jag kom hem till william så fråga jespe rom jag inte skulle sova i hans säng den kvällen.. ha ha ha. och murre fick dansa pingvin och lissie fick ringa taxi och be om hjälp med sin bortslarvade morfar och nicole fick tugga strumpa... yes nice!

sen var torsdagen blööööö och fredag blööö, jag jobbade själv i köket. men jag sökte lite jobb. bl.a. som vinrådgivare!! bästa tiderna, bra läge, de skulle höra av sig inom kort.. I do hope!!

men igår kväll var nice, sis mötte upp mig så åkte vi hem och tog ett glas, låttas mamma+sambo var där, nu har vi fått det där uuuuunderbart fiiiina sminkbordet till sovrummet!!!!!<3<3 sen drog vi till skepps och mötte karin på vägen.. väl där var vi bara fem gröna personer, men fler kom och vi dansa och hade skoj, murre lyckades locka dit wille och jesper men wille kom inte in för han var "för full". jo det såg jag med när jag mötte upp dem sen.. dumma vakt.. har nog inte fått ligga på länge...
men iaf det var nice och sen åkte jag till laughing duck, lyckas tappa bort plånboken med sl-kort..blöööö....

ikv får vi se.. ska till boyfriend efter jobbet, vi umgås sällan helger, i varje fall inte fre eller lör innan tolv..

cheeeeers!!!!

/P.

.back to boooooriiing.

Lördagen blev niiice, inte liika bra som fredag, inget slår fredag! Men det var awesome iaf! Förkrök och tacos hos nig och så solidaritet sen, mkt shots mkt bra! Mkt kaallt!!!

I söndags vakna jag sent hos Wille, vi stack till tc för att vinka av kusse och sen blev det middag hos Willes pappa! Myyyyys<3 jag fick låna benvärmare och tofflor och så hade jag filt men jag frööös ändå!! Sen åkte William med mig hem så jag kunde duscha håret och så åkte vi hem till han. ^^

I måndags vart det jobb och intervju, fick bra, hoppas jag!!!! Sen vare myyys hos boyfriend, så även igår, som sagt, om nån frågar så orkar jg göra nåt, annars vill jag bara sitta hemma, helst hos sötnosen min såklart!!!!!

Men snart ska jag sminka mig och dra mot Ahlborg/Dimoftache residence. Tjejkväll!!!! Spel och vin och tilltugg, niiice onsdag!
What to wear?


/P.


.fått en flaska i huvudet.

Nja.. Det var ett glas och det var Jennie som fick det. Grymgrymgrym kväll!!! Supergod sushi, vin, mycket taxi överallt, soap oxid och white. Tappa bort hörlurar, lancôme-läppstiftet, strumpisar, bollarna på halsduken ramla av och jag blev utslängd från white.. Hahaha. Sambocca och drinkar och dansdansdans, Elin var med och tappas bort och sen kom Sarah med h. Kvällen sluta hos William och i morse mös vi i sängen. Sen kom sis och kusse med kläder och så sprang vi till systemet. Sprang. Sen har vi fikat med danni sen tre och när alla är klara blire tacos och förkrök chez moi. Livet är perfekt. Så.effing.kul. Plånboken gråter men jag jublar. Jag vill ha meeeeer!!!

/P.


.nu tar vi HEEEEELG!!!

Ja just nu är allt perfekt, jag är på bussen som tar mig till THE.NIGHT.OUT. Ikv ska vi vara, wait for it.. Unga, BÄST OCH VACKRAST!
Dansa med high heels och shotta HOTSHOTS och bara goo wiiiild!

Fy effing vad kulkulkul vi ska haaaa!!

/P.


.this weekend.

Kommer bästa Jennie!!!! Som satan som jag längtar, kommer bli sjuktgrymtfantastiskt galeeeeet! Som juldagen ggr 7293799172!!!!!!

Notis:Jesper åker iväg i helgen, han väljer alltid fel helg att åka på!;)

/P.


.kaaaaallt!!!

Åh jag har ju inte uppdaterat helgen! Födelsedagsfest, oxid, Flen, med massa bussresande, grymt dj:ande från trottish och Jacob, nästan borttappad jacka och dansdansdans, jobb,grym helg, jobbigt jobb. (tackar gud för att kesper var hemma så han kunde öppna mitt i natten, william hade däckat med kläderna på..) Vi gjorde supergoda vitlöksbaguetter hos Wille med toscansk soppa i söndags (bakis och sjukt ont i magen?) så det fick bli samma igår med^^

denna veckan har jag inte gjort så mkt, det är kallt, så blir mest mys med boyfriend. Igår var jag dresser på Mercedes Benz Fashion Week. Josefin Strid hade visning för man collection aw/12. Så många skarpa käkben har jag inte sett på en och samma gång! De flesta killar var dock inte snygga. Två typ. Och så fula frisyrer, det var androgynt och maskulint på samma gång. Väldigt vältränat men för mkt plutande munnar. Typ arga sexy eyes, som stylisten ville. Men kul att vara där!!! Vill mer!!!

Nu blire jobb, sen ska jag nog ta med sötaste William hem till mig och gosa sönder han<3<3

/P.


RSS 2.0