.såhär innan vi åkeeer!

i tisdags kom emms, vi åkte hem och bytte om och sen stack vi till tgi och tog ett glas och så joina sis och vigge oss. mysig kväll!

i onsdags mötte emms upp mig på grönan så åkte vi lite, sen tog vi vårt vin och så gick vi till bryggan och satt där till ett. sis, karin och anastasia och calle kom också förbi och vid ett drog jag, sis och emms till oxid. där dansa vi till tre. hade hur kul som helst, tråkigt att emms vart tvungen att åka hem torsdag morgon men vi hann ju ses lite iaf:D


igår mådde jag verkligen dåligt, och det var inte bakisdåligt.. det var.. helt körd i huvudet var jag iaf.. sen åkte jag hem och packa bilen med sis, nu har jag bara skor och kläder kvar:D känns helt sjukt att vi drar snart! sen mötte jag upp william, jesper, pejam och mats på roq(?) för ett glas. de skrattade åt "speta" för här i sthlm säger man ju sticka..(?!) de på jobbet skratta också.. vadå? iaf.. vid kvart i ett drog vi hem.
åh gud vad jag saknat william. myys att kunna pussa på han igen.
kommer bli liite jobbigt så lång tid men..jag ska ut i europa, jag ska shoppa festa och kulturvandra. så awesome!! gotta go...

/P.

.juli den tjugosjätte.

Idag är en helt vanlig sommartisdag. Men så är det en lite speciell touch på den också. En månad med min William<3 tihi. Pratade lite imorse men kommer inte kunna höras förrän torsdag då han åkte till Tyskland idag:/ men jag är inte deppig, emms kommer ikv!!! Och om fem dagar så åker jag på SEMESTER!! Så livet leker vidare;D men man saknar! /P.

.and life goes on just the way we like it.

i onsdags var vi i skara. i tre timmar. vi blev påkörda av en sopbil innan. lååång historia kort=bilen kvaddad men går att köra. vi hyrde en stor volvo kombi, bad om den billigaste men det var enda bilen som fanns kvar den dagen.. sjutk nice roadtrip med stopp hela vägen hem, vi lekte roliga lekar som fick alla att garva och kikna av skratt. vi pratade om intelligenta saker för att matcha carl magnus och så prata vi om släkingar. sååå awesome var det! särksilt vår skräckfilm som vi planera, jag och sis brukar ju tänka att just här kan man köra en bra skräckfilm. och så gick det igång. tack för en såå kul dag!!

torsdag: jag hämta william, bad om han kunde följa med när jag skulle ringa och åka ut till bilverkstäder. gulle, han satt vid mig i tre timmar för att jag skulle ringa fyrtio nr typ.. sen hamna vi på en verkstad där killen går upp på bilen och trampar ner den värsta bucklan. nice!
sen åkte vi hem till william och lagade mat och kollade på bra serier, cougar town, gossip och vänner! sen kom jesper hem, vi gick och köpte grejer för att laga mat igen, lagad mat twice a day, rekord!! och så hämta jag sis som tog bilen hem och så drog jag tillbaka till william och så kolla vi på film som jag däcka till.
just det, år glass med laktritsströssel och nougatsås hos de, underbart när ens boyfriend's familj var de som starta nic ice. (det är våfflorna, strösslet och toppingen vi har på grönan, lite coolt!)


i fredags åkte jag bara hem. duschade och städa och prata med william som festade hela natten.. man bara åh kul att jag alltid jobbar lördagar!

men så igår så vart det awesome! stannade ett tag i green room och käka med carl magnus och sis+fler och fixa mig sen och drog till marie och johnny där karin var för att william sov. jag lyckades väcka han men han var helt väck (haha). sen ringer han när jag är påväg till karin. men där vart jag fram till halv elva, drack vin och myste. sen åkte jag till william, som klippt sig, där det var typ 7-8 pers till. vi drack lite till och sen stack vi till harry b. där... var jag till halv ett då jag drog till oxid med sis och karin &co. vi dansa och hade kul till stängning då jag ringde boyfriend som ringt och så drog vi till pejam för att efterfesta. jag tror jag kom i säng vid fem.. men hade en grymt kul kväll!!!!

en vecka tiss jag åker..nooo.. asså jo jag längtar som attans.. men när vi är tillbaka är sommaren typ slut=suger! många åker härifrån.. allt är bara ett hejdå. och så kommer jag iväg från william i tre och en halv vecka!! hur jobbigt?! vem ska jag pussa på och vem ska jag sova med? åh gud vad jag kommer sakna!!!
men.. vi ska ju till paris, och barcelona, och salut, och lorette del mar (stavning?) och st tropez. så jag kommer nog, säkert(!) kunna underhålla mig. men kommer sakna william som.. a väldigt mycket.

nu är min break slut. vi hörs imorgon, ikv ska jag på pub!!!


/P.


.saturday night fever.

Ikv är lördag. Har precis förat med Karin+vänner och är pÅväg till William nu. Vet inte vad som händer men sen är det oxid med sis!! Bättre lördag fÅr man leta efter. (å:na blir stora och jag vet i te varför?!) men hey ni vet inte vad jag gjort under de senaste dagarna! Det kommer, as usual, en uppsats på vad jag gjort är På g, när lilla upptagna jag har tid i mitt fantastiska liv. Jag älskar allt som händer, jag älskar alla underbara vänner, och så älskar jag dig. /P.

.don't we all just looove summer?!

så i lördags tog jag båten till slussen och gick med jonatan till medis, där mötte jag upp william, jesper och några och sen kom pejam+fler och vigge och sis och vi satt och drack och flumma och hade mys. sen skulle vi till kellys men vissa kom inte in *host host* (det var inte jag dock). så jag och william gick förbi donken på vägen hem.


söndag var helt okej att jobba, vid åtta så gick jag och jonatan ner till bryggan där anna och *hon jag effing inte minns namnet på* och börja föra. sen anslöt även emma, malin och sara och timmy och jag vet inte och när sis kom så gick vi till lejonbacken. kuuuul kväll! shotta tequila innan vi gick(!?) och bestämde oss för skara med emma och carl magnus. jag åkte hem vid ett, skulle ändå upp halv åtta, dirre när jag kom till william så däcka jag i sängen.


igår så vart det grönans frukostföreläsning. jag och sis möttes upp och gick dit och kolla på en man som var jätterolig. sen hände en jobbig grej och jag måste säga tack för att jag har en jättesnäll servicechef, adrian, som förstod med en gång och bara javisst ta den rast du behöver! och alla kollegor som märkte hur jag mådde och var så vänliga, särskilt niclas som just den dagen ville jobba över så jag kunde gå hem tidigare, och min underbare pojkvän som jag kunde ringa och prata med och så min kära lillasyster som hämta mig med bilen. ni är guld värda.

efter en glass och en dusch åkte jag och hämta upp william och så åkte vi till gärdet, hans mamma är bortrest så vi fick vara där så vi kunde vara ensamma, gulligt av henne när hon vet att vi båda bor med någon. vi köpte med oss sushi och sen låg vi och kolla på en massa bra serier (älska måndagkvällar på 6:an) hela kvällen. så mys att bara chilla bara vi två, hehe för oftast är vi aaalltid med någon.



idag så skjutsa jag hem william och åkte hem, sen tog jag och sis bilen till stan, köpte bikinis och porslin och mötte upp william och jesper på hötorget och tog bilen till karlaplan för att ta en promenad till grönan. där åkte vi runt tiss de stängde, kul för jag har inte vart på grönan, för att åka, på länge! köpte ett kort t.o.m. har inga och vi blev bara så awesome(skratt). inatt sover jag hemma, ska upp sex imorgon, vi ska till skara ju!! calle hänger också på så vi är fem, nice!! så naught night på er!!


/P.

.two Effing weeks!!

Igår blev det till att planera The trip. Sis hämta mig och så körde vi till Wayne's på Kungsgatan som har nattöppet ( how cool?). Dock är det mindre lätt att hitta parkering, man får ju Aldrig svänga vänster i den här stan! Men nu har vi bokat camping i Paris!!:D räknar med att vara där måndag lunch isch. Längtar!!! Nu är jag påväg till medis för att möta William och Jesper och jag vet inte vem. Sovit med sis de två senaste nätterna så man börjar sakna mr. W lite nu. Imorgon är det pubkväll as usual. Jag och Jonatan ska föra när han slutat. Nice! Åh as said, låt inte denna sommaren gå så fort!!! /P.

.when you don't want to go out you shouldn't, when you don't want to go home, you should definitely stay.

så i tisdags kom jag hem och fixa mig och sen mötta jag upp vigge och sis och emilia på grönan. men det börja regna så vi konverserade och bestämde oss för att åka hem till lappis igen. så satt vi ute och käka lite gott och drack vin. alla blev sådär lulligt glada och samtalen kom att som alltid handla om killar... skratt..
sen stack vi in till stan, eller a emilia hoppa aldrig av vid östermalmstorg, men vi tre gick mot oxid, där det inte var drag alls så vi tänkte att ja l'angolo då? nej de skulle stänga snart, jaha så vi kolla east, utes, tgi och soap. men ingenstans kunde man sitta utomhus så vi köpte med oss godis och pepsi max och satte oss vid nybrokajen. mysigt att sitta där och snacka! sen villse sis hem så jag tänkte möta upp william och hans kompisar och vigge hängde på. då vi fick skjuts av sis taxi så hoppa hon också av vid anchor. nån gång innan fyra var vi väl hemma?
onsdag, jag och sis ville ut, eller mest hon. hon hämta mig med bilen och så körde vi runt i sthlm lite, sen drack vi vin till SATC och så stack vi in till oxid. vigge skulle komma, men kom inte..(!?) karin och andreas och sara sen också, mötte upp oss och vi dansa och hade kul. innan två stack jag hem.. eller om jag nu gjort det vore ju kvällen slut där.. men jag gick 5 meter och så bara, nej jag är inte trött, jag vill stanna!! så vi shotta tequila och dansa vidare till stängning då william ringer.
efterfest vid globen, ja why not då.. där var vi max 30 min, sen åkte vi hem till pejam och körde på. jag drack bara vatten, skulle ju upp vid nio(!) och vi var hemma innan sju. har en jääättefin video på sis och william när de buggar tsm:)
och som vanligt så låg vi och prata så det blev bara 50 min sömn.. jag ville dö igår!! men jag hade ju en liten sak att le åt heeeela dagen.
så igår hämta sis mig och vi åkte raka vägen hem, vi skulle planera resan men det blev bara till att städa.
ikv SKA vi planera.. imorgon börjar jag nio..usch.
/P.

.jaghjärtadu.

Att tre ord, tolv bokstäver, kan låta så fint. /P.

.ännu fler härliga dagar.

igår körde jag upp bilen till stockholm. gick väldigt bra, bättre än väntat! fett kul, eller lite tråkigt då man inte kan äta eller dricka nåt utan att stanna typ, men kommer bli hundra mille gånger bättre när jag och sis kör!!
sen plocka jag upp murre från grönan och så åkte vi hem och packa upp all mat vi fått med oss.

sen tog vi bilen till stan (bästa feelingen ever) för att möta upp william, jesper, pejam och mats på mollys för ett glas (pepsi max den här gången). sen drog några av oss vidare till nån nyöppnad bar. när vi sitter där och jag ojar mig för att jag ska jobba nästa dag och kollar mitt schema så visar det sig att jag INTE jobbar!!:D:D
så jag och william går hem och kollar på how to train a dragon hos pejam.

idag gick vi upp innan tio och mötte upp mats och pejam och sen körde vi ut till waxholm och bada, inte världens finaste väder men lite sol och ett dopp blev det. sen drog vi en pizza och så tog vi en glass i hamnen på waxholm. så myys. william lämna bilen i täby så vi tog roslagsbanan mot stan och jag hoppa av vid su, ska göra mig iordning och anitngen paddla kanot med sis och dan eller möta upp dem innan allsång på skansen. och sen är en utgång given efteråt!

vilken helt underbar sommar det är. det är bara så.. nice, chill, kul. vin och sol och bad och parker och pubkvällar och häng och så han som är lite extra sötare än alla andra.
vem gillar?

/P.



.Bara det.

I just love to hang with you. I think you like it a little bit too. /P.

.elin moberg och gabriella palms bröllop.

alla lyckönskningar till er!!

det var jättefint! elin var helt förtjusande i sin klänning, precis en sån som jag skulle kunna ha!
emma spelade piano jättefint och jag grät sisådär hundra gånger.
talen var underbara och maten var jättegod och tårtan var i en klass för sig.
det var supermys att träffa gänget från gymnasiet, blev flera timmars snack om allt och alla.
klänningen var väl inte bästa valet egentligen med det bandet i midjan..men jag kände mig fruktansvärt fin i min outfit.

må ert liv tillsammans bli helt underbart nu och i framtiden!

/P.

.we need to spend time with our families aswell.

ouh ja, jag har haft världens myshelg med familjen. kom i fredags och då käka vi frukost, farmor är ju här nu med sin "pojkvän, manvän(?)". sen åkte vi in till stan för att kika runt lite.
jag var inne på både telenor och apple för att fråga om varför min internetdelning-ikon på iPhonen var borta men det kunde de då inte svara på.. lagning usch!

vid sju var vi hemma och käka middag och sen kom faster och martin (min äldsta kusin) förbi. vi pratade och fikade och sen hängde jag med martin i köket i över en timme och drack drinkar och hade deep talk. hur kul? vi ses väldigt sällan och ännu mer sällan pratar vi sådär mycket!

sen i lördags så vart det ju elins bröllop. vilket ska tillägnas ett eget inlägg.

igår kom jag hem vid halv elva, vi käka frukost tillsammans och sen la jag mig och sola i nån timme. jag börjar verkligen få färg!!:D sen skulle vi till faster för middag. jennie och hennes kille var också där så det blev sådär härligt mycket familj igen. så myys! sen tog vi ut deras hund på en promenad och när vi kom tillbaka så körde alla hem till oss ist. där kan man ju sitta utomhus, vilket vi också gjorde. prata i flera timmar och fika och hade trevligt. jag älskar verkligen min familj och att umgås med dem. visst att det har varit lite si och så men det är så härligt när alla träffas. när jag var liten tyckte jag det var så pinsamt att mamma alltid ville att vi skulle äta middag tillsammans på helgerna, iaf alltid på söndagarna, för lördagar var man ofta borta. nu tycker jag det var en fin liten tradition som jag också kommer anamma när jag bildar familj. det är ju hur mys som helst!

sen vart alla tvungna att dra sig hemåt så jag, mamma och pappa börja packa bilen full med tält, sovsäckar, kylväska, sladdar, snorkelsaker och mat. om tre veckor exakt är jag och sis på autobahn!!!<3<3

nu sitter jag här, ska duscha och packa det sista och sen tar jag bilen upp till sthlm. ska hämta upp murre efter jobbet så vi kan packa upp all mat och sen ska jag träffa william. saknar han, har ju inte setts sen fredag tidig morgon! jäjä, gotta go!

/P.

.when it's dark and cold I will think about these days.

Igår var en sån är chill dag man verkligen behöver. Jag åkte hem och bytte om och åkte därefter till gärdet för att möta upp William och Pejam. Så körde vi till Hägernäs där Micke vänta på oss. Sen åkte vi till Åkersberga där Mickes föräldrar bor, känns som man är i Småland när man är där(!). Så åkte vi ut på sjön med båten. Guppa runt, bada, bogsera en båg som fått motorstopp och åkte ring. Fett kul, som om vi var barn igen, eller vi kanske aldrig växte upp. Haha iaf, vi hade hur kul som helst men så låter motorn weird. Och varför? Bensinen är slut!! Så vi börjar ro och ringer han vi bogsera för Micke kände honom. Och vi kom fram i skaplig tid, jag hann till systemet och så fick jag skjuts hem. Bara till att börja fixa sig inför att fira herr Axel som fyllde 20. Sis och jag mötte upp Axel, Fredrik, Jess och Mathias på Odenplan för vidare färd mot Rålis. Där chilla vi till halv två med vin och bra musik. Snacka gamla minnen och lalla runt. Tänk att vi satt där för typ ett år sen, helt sjukt att tiden går så fort! Sen åkte jag hem till William för att få mysa i några få timmar. Haha jag ska vara borta i fyra dagar.. Men vem ska jag pussa på nu? Vid sex fick jag tralla hem och packa klart, duscha och nu ska jag hoppa av på tc för att ta tåget till Alvesta! /P.

.facebook-status.

jäjä jag må vara superfjantig. men nu står det där iaf.
Paulina Nowik is in a relationship with William Aalhuizen.

hihi.
/P.

.latest days update!

jag hinner knappt blogga på mobilen längre!


i lördags drog jag som sagt till oxid efter tanto, vaktis kände igen mig och sis så man bara nice, ett stammishak! vi shakade loss till två då vi drog hem, skulle ändå upp halv nio..  

ndag: anna mötte upp mig på jobbet och tsm med sis och dan drog vi ner till bryggan där vi träffa patrik och nima. annas kompis (som jag inte minns namnet på) kom också+fler.
vi drack vin och hade mys. bästa: jag leker med att kasta murres tändare i vattnet, hon tror inte jag vågar, haha watch me! (ondskefullt skratt) murres comeback:det bästa är att det var din! ha ha ha.
sen blev det lejonbacken med awsm people och cider och jag trodde jag tappat bort min iPhone men då hade murrish tatt med den fårn toan. pju... sen skulle vi till patricia, drog en taxi, MEN, murre kom inte in.. jaha, förbannade drog vi till after. men kul vi hade! helt grymt roligt! stannade till tre. dansa, drack och mingla. första gången ever after var kul! sen tralla vi hem, jag till william. myyys.


på måndagen vart jag kvar hos william ett tag, vi mös kvar i sängen i flera timmar.
men sen åkte jag hem för att byta om..skulle jobba.. som jag tänkt mig så vart det kaos. alice cooper skulle spela och ALLA skulle ha mat hos oss. vi var fyra st. ska vara sju. preciis som i lördags. det var trögt i början men så kom köket igång och gästerna fick vänta max 30 sek på specialbeställningar. vi var nere på 80 sek i servicetid! målet är 90, whoop whoop! det var så grymt jobbat! sen fick vi in lite hjälp till slut. och så fick jag rast halv nio, william &co. kom inte in för de kom försent men jag mötte upp sis plus nån och så kolla vi på konserten, bästa var att poison spela innan jag gick!=D dock blev det seg stängning, jag och yakob hann inte förstänga NÅT whatsoever. kom därifrån tio över tolv.
men vid ett var jag framme på anchor där william, pejam, calle och några var. blev vin och cider och sen körde vi donken. kom väl hem runt fyra och gick och la oss fem..


igår, alltså tisdag.. klev jag och william upp vid två typ, då vart det mina favoritprogram på tv, gossip girl, vänner och cougartown. så vi kollade på det och sen gick vi till subway och köpte mat och sen gick vi till pejam och kollade på nån dålig skräckfilm från 80-talet. sen spela de världens gulligaste spel med typ trasdockor i nån sago-tuggummi-fantasi-värld. och sen kolla vi på sweeney todd. bra, men jag fick lite svårt att hänga med (as always). vi käka lite tårta och så kom calle och jesper och sen var det typ dags för grabbtv.. ufc.. typ boxning..?? inte min grej precis.

vid tio drog jag hem för att byta om och möta upp vigge och sis i humlan. men jag hade köpt en flaska med fel kork!! så vi drog till dovas där det vart fullt men vi kom in ändå. vi shottade 5 shots på tio min och så blev vi bjudna på vin och cider. vid halv fyra drog vi till labbet men vart så lång kö så vi inte kom in, sis drog hem och jag och vigge hade deep talk hem till pejam.
där blev det mer vin, haha, så mer så vissa somna. jag och william drog hem vid fem halv sex isch..

och nu sitter jag hemma. ska möta upp vigge i humlan om 1,5 h och innan dess ska jag fixa mig och packa inför alvesta.

as said, livet rullar på, fullt upp chill hela tiden. asnice men tiden går för foooort!!! om 4 veckor fyller jag år!!i paris!!!

edit: (bara för att detta är en dagbok)när jag mötte upp vigge i humlan så hade vi med oss vindruvor och chips och vin och rosé och vi satt där tiss halv tolv och bara snacka och hade mys och sen gick vi till wokhouse dit sis kom sen, shotta lite, för att fortsätta mot oxid. än en gång kände vaktis igen oss så nu har vi nog hittat stammisstället(!).  nån gång efter två drog jag mig hem till william, som redan sov..

/P.

.tanto och nu oxiiid!!

Så igår var bara till att chilla hos boyfriend, vet inte när ha kom hem, men det blev mysigare med nån att krama! Idag var en jobbig dag, om inte en fritös går sönder så flyger ett lock ner, men emma var grym på beställningar!! Sen drog jag hem och duscha för att sedan möta upp Felicia &co. Hennes phone vart dock död så jag gav det fem min att hitta henne,och det gjorde jag!!:D vi drack och prata och hade mys. Nu sitter jag på tuben för att möta upp sis, oxid nästa! Give me everything tonight! /P.

.shake shake shake shake,uh, shake it.

Your body's shaking, turn me on, so I can turn off the lights. Now if she does it like this, will you do it like that? Now if she touches like this, will you touch her right back? Tonight you're falling in love, here we go now.

.annas B-day!

igår var det såå mys, drog till anna efter jobbet där fem andra glada flickor redan var. vi käka en jättegod somrig sallad och drack bål och vin och cider. dock var jag och en annan tjej lite utanför då de andra gick i samma skola och tog upp sina minnen, men kul att lyssna på! sen droppa det in fler och fler och vi käka en underbar jordgubbstårta. efter elva stack vi till solidaritet, möttes upp av sis också. efter ett stack sis, jag hängde kvar lite men trött som jag var drog jag och mötte upp william och några på anchor. orkar inte skriva om det som hände, men usch. kalla mig känslig (ja jag vet ni vet inte vad jag menar) men jag vart typ skakis hela kvällen... men sen blev det donken och sen rulla vi ner för backen i observatorielunden. haha. mina lår..

idag hade jag jättemycket energi, skutta runt och flumma. hängde med solomon i ham3 och snacka EA-snack. känns lite sådär viktigt och coolt att stå och utbyta erfarenheter medan de andra jobbar. hihi. sen vart det fullt ös på korv1, malin var såå grym, jag sa det,släng på extra cheese och ham och hon gör det och får fram allt innan kassan ens har gett pommesen, om vi kunde det varje dag!

sen träffa jag vigge och vi såg lite på ziggy marley, anna och caroline kom också. men alla var fett sega så vi drog innan tio. mådde riktigt dåligt, men jag vill ju helst sova med my boyfriend så mötte upp william, jesper och pejam och fick nycklarna, de gick på bio och jag cykla hem till william. mår inte alls bra, vet inte vad som hände i mitten av dagen, men nu kollar jag på dålig tv och dricker cola zero och börjar bli ännu tröttare. ska upp tidigt imorgon så ska nog sova snart. sen kommer william, myyys.

/P.

RSS 2.0