.underbara människor underbara liv.

Åh Gud som jag måste uppdatera här!! Hinner inte nu, ska ut med bästa Vigge och sis och Sara med h. Sen kanske fler bästa kommer. Sen ska jag kolla om inte bästa finaste William fortf är vaken. För att sova med han är uuuuunderbaaart! Trots en väldigt jobbig grej nu.. Och saker som jobb och lgh-sökande så är mitt liv fantastiskt. jag mår så bra för jag har så brabättrebäst vänner pojkvän kollegor som gör mig glad, får mig att skratta och le och må bra. Ni är så mkt guld värda. Älskade människor. Älskade liv. /P.

.tack för att jag får vara sååååhär lycklig.

om det finns en gud, fast det tror jag inte, men om så vill jag tacka han. för att jag får må såhär bra!! för att jag fick det jobbet jag absolutabsolutabsolut ville ha. för att jag får träffa så mkt härliga människor. för att jag har underbara vänner som jag har såå kul med. för att jag är ung, brun och snygg. för att jag har gjort allt som är kul denna sommar. för att jag har världens bästa syster som jag reser med. för att resan är så fruktansvärt fantastisk. för att jag har en sååå snygg och kul pojkvän som heter det finaste namnet. för att jag får festa sönder mig och har så galna kvällar. för att allt är underbart. för att jag inte har tråkigt en enda dag.  för att allt är brabrabra. jag vill stanna här i detta perfekta liv, i denna perfekta period. där jag får skrattaskrattaskratta. jag vill vara 20nåt förevigt. jag vill leeeeeva mitt fantastiska liv helt och fullt. tacktacktack för att alla ni som finns i mitt liv är underbaraunderbaraunderbarast!!!!!!!!! massa massa kärlek till mitt liv.
/P.

.all you need is love.

åååh jag är såååå käääär!! sådär löjligtlöjligtlöjligt käär!! jag saknarsaknarsaknar min william. åh han är sååå sööt så man dööör!! igår prata vi i 1,5 timme.. eller a vid fem på morgonen typ. jag vill aldrig lägga på. och jag är så glaaad att han inte ska iväg, för jag visste ju hela tiden att det kunde ske och man blev deppig när man tänkte på att världens bästa sötaste william ska iväg. men det ska han inte:D:D jag sa ju att jag är löjlig!! ni självständiga människor kan ju sluta läsa men jag bara måste skriva av mig all min kärlek. jag är definitivt en flickväns-typ. asså jag hade ju inte tråkigt som singel och det är inte som att jag inte klarar mig ensam, men man är liksom glad på ett heeelt annat sätt när man är kär. jag blir så varm inombords när jag tänker pa han. jag smälter för alla fina ord han säger. jag ler och känner mig hög på kärlek. det känns som att jag ursäktar mig när jag säger att jag är löjligt kär, det gör jag inte, men jag vill bara visa att jag inser att jag är det. åååhååå williaaaaaaam. a nu har han fått ett inlägg som bara handlar om hur mkt jag älskar han så nu kanske det räcker... eller näääääääeeee. men jag måste blogga om annat nu. åhååååååå pussssssssaaaaaaar på diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!! åh jag är så glad att jag gick till dubliner den där kvällen och att han knacka på murres axel och att vi börja snacka med en gång och att blablabla.. det har vart en helt underbar summer fling, bara det att det inte bara var en fling, det blev mer och det blev seriöst och helt underbaaaaart och det bästa.. det kommer fortsätta i höst!! hihihi jag är som en 5-årig flicka i en godisbutik. åh det är så underbart att vara kär under sommaren, hela världen ler åt en och solen skiner och man känner sig så lycklig. han är minminmin!!! fiiiiiiinaste som fiiiiinns!! åh tack för att du finns, jag har såååå kuuuul med dig och du får mig att må såååå bra och... a jag vet inte. inga ord räcker just nu. sötsötsötnos. 



/P.

.you won't leave me all alone.

en sak som gjorde mig väldigt glad när jag prata med boyfriend.. är att han inte kommer flytta till L.A. i höst!! Yeeeeey!! Jag menar det är klart att han ska flytta vart han än vill, men jag blir glad att det inte är än. Jag hade aaldrig klarat att skiljas från han så fort jag kommer hem. Så nu kan jag andas ut^^ /P.

.surfing och sangria i bästa zarautz.

Tjatja bloggen!! Vi har det för kul här i zarautz. Surfingen går bättre och bättre och kvällarna är roliga, i förrgår var en galen kväll i san seb. Vi var väl hemma nån gång efter fem.. Så vi bestämde oss för att stanna en extra dag, och sen bestämde vi oss för att skippa st tropez och köra här till slutet. Lördag åker vi hem så vi har tre dagar kvar här. Ååh vad tiden gått fort! Men jag är sååå glad för att vi åkte, har varit heeelt underbaart!! Varje dag är ett nytt äventyr, jag har aldrig tråkigt!! Men snart är det sluuuut:/:/ däremot har jag ju nåt att se fram emot, finastefinastefinaste William!! Saknar ihjääääl mig efter han. Vi pratar i telefon en hel del så det är myys men man vill ju ha han häär!! Kollade igenom murres iphone och där är ju videon jag filma på henne och William när de buggar. Såå gulligt! Aaaaw saknasaknasakna honom!! Men okej vi ses på måndag eller tisdag så det är inte sååå lååång tid kvar. Nu ska jag surfa vidare och dricka sangria:D pusssar och kärlek till er!!!/P.

.words of summer '11.

Rut och Jaque Versailles och clean och afterbecoming och .se.. Och så har vi coolaste glasögonen ever. Sommarsommarsommar!!! /P.

.mysigaste solnedgången.

Nu ligger jag i tältet och ska sova, tröttjej.se.. (typ fulaste uttrycket ever) hade så mys innan, vi satt på Klippan och såg solnedgången, drack sangria och en kille spela gitarr, bl.a. wonderwall och iris som jag älskar. Och det var så nice!! Vi var väl 15 pers typ som sjöng med och njöt. Åh vad jag ville ha min William där då. Ja att jag saknar han, men i såna mysiga stunder, som hade kunnat vara såå romantiska med han så saknar man ännu mer. Du är finfinfin du. Cheers and sleep tight lovers! /P.

.san Sebastian adventures.

Vi är här!!! Vi körde runt i ss i tre timmar igår. Utan att hitta nåt ledigt. Vi sov i bilen på nån parkering längs gatan i zarautz. Vi fattade inte att campingen vi kört upp till var surflägret. Så idag körde vi runt i ytterligare tre timmar. Men vi hitta, och vi surfade och jag red en hel våg och det var underbart!! Nu dricker jag sangria och chillar. Det är så nice här. Sure att jag älskar snygga klänningar och stilettpumps. Men nu har jag bara bikini, surfshorts och sweatshirt, solglas på huvudet och rufsigt hår och effing snygg man känner sig!! Och så är jag bruuun!! Så ha kul ni, nu får vi se vad som händer, jag har kulkulkul och det är underbartunderbartunderbart att ha semester!!! Saknar William fruktansvärt mkt, ringer mer än jag borde men han är sötsötsöt!! /P.

.Lloret klart, nu san sebastian!!

vi har sa kul, vi festar till sex pa morgonen, vi badar, vi solar, vi kor mkt bil, vi ater mkt vattenmelon och dricker enliters-drinkar, vi shoppar, en massa skor, vi ar med om uppror, vi anvander antligen vart campingkok, vi traffar roliga manniskor, vi ska surfa, vi dricker redbull,vi ar jattebruna, vi hoppar bungy, vi ater kokos, vi far gratis drinkar, vi chillar, vi agnar at oss mat och vinkultur, vi satter upp talt fel. VI HAR KUUUUL!!!
/P.

.le vacation est fantastique!

from the beginning...

förra fredagen slutade jag tidigare, fixade bort min skuld på bibblan(rusa fram och tillbaka mellan b och akademibokhandeln, ersatte den förlorade boken med en pocket) vilket slutade med att jag betalade 77 kr ist för 595!!NICE!
sen satte jag mig i vasaparken och läste bingo rimérs bok tiss william kom. vi gick hem och så köpte vi med oss sushi och myste, bara vi två, hela kvällen. som sagt, är man sällan ensamma så är det ju underbart när man väl kan mysa.

lördag:åkte hem och packa, sen kom william och hans mamma och hämta mig, vi handla lite och sen åkte vi hem till henne och satte upp grindar till ziggy och chilla.
sen skjutsa william hem mig så jag kunde ta bilen. usch det var inte kul att skiljas åt. kram efter puss efter kram efter puss och så tog jag kort på oss, måste ju ha nåt att titta på (gud vilken löjligt kär flickvän jag är). till slut sa vi hejdå och så åkte jag och hämta sis. vi sa hejdå till folk på grönan, tog bilen, köpte grejer på fältöversten och sen for vi iväg.

söndag:autobahn.

måndag:kom fram, slog upp tält och chillade på paris gator. dela en flaska vin, lalla runt, åt crepes och njöt utav att semestern börjat!!

tisdag: jag fyllde år! efter en frukost med croissanter och pain au chocolat åkte vi in till stan, shoppade och gick runt och tog ett glas vin. sen skulle vi käka i montmartre. middagen fick vi in vid halv elva.. haha vadå sent. såå gott med sniglar och världens godaste lax oxh ratatouille. lulliga efter en flaska underbart gott (påkostat) vin tralla vi hem.

onsdag: stack till louvren, kolla på mona lisa. sen skulle vi på nån modevisning, kommer ner på bryggan där den ska vara och så säger murre: vi ska ta båten här för en champagneprovning/sightseeing. GULLE!!
satt där i en timme och smaka på underbart god champagne medan vi fick se paris från vattnet. härligt väder och så fantastiskt fiiint!! sen tog vi ett glas vin och chilla och sen skulle vi till eiffeltornet. helt ovärt, ingen kamera, köade i 3 h sammanlagt och så regna det...

torsdag: disneyland!! summa summarum: åken är bättre än grönan. det bästa är instängt så man har ingen effing aning om vad som händer!! köfållorna är attraktioner bara dem, så genomtänkt och deisgnat! kläderna är gjorda för varje grej man jobbar med. service, de pratar inget med gästerna, de ler INTE hela tiden, som man hört att de ska göra. men det var UNDERBART!!!!!
fredag:vi packar i regn, vi går längs champs élyssée, vi kör förbi alla designerhus.krabb på autobahn, vi sover i bilen.

lördag, just nu: vi dricker sangria och fixar oss inför pub crawl!!

bye lovers"
/P.

.I'm on vacation.

Jag ska uppdatera om senaste veckan. För mkt har hänt. Men nu ska jag och sis ta ett dopp i havet.. Och sen ska vi chilla på stan och sen ska vi på pub crawl. Så tyvärr hinner jag inte nu, jag har semester och jag vill NJUTA, precis som jag gjort senaste dagarna. Det Enda jobbiga är att jag saknar boyfriend. Men vi pratade igår, myys. Nu:inta Barcelona!!! /P.

RSS 2.0