.så rätt så.

To become old and wise you must first be young and stupid. /P.

.summer weekend here we go!

Sitter i solen i vasaparken, underbart!! William gick nyss, sis kommer snart. Vi var helt lediga båda två så vi sov länge, gick en skön promenad, käkade och gick hit. Så perfekt chill dag! Helgen har varit awesome. F12 med Karin+kompisar i lördags, grymt bra klubb!! Mer fest där i sommar!! Drog vidare till spyan och kom hem till William nån gång efter fem... Vaknade sent igår, gick och köpte mat och så gjorde William och Jesper scrambled eggs med bacon. Lyx^^ sen mötte jag upp anna och så kom Karin, Vigge och Erika till mig och vi förade och hade trevligt tills vi gick till lejonbacken. Mötte upp sis där, och halva grönan.. Dansade asset av oss och svettades sönder men sjukt kul! Efter tolv så drog vi hem.. ja till William då och kollade på hos i met your mother. À så otroligt nice helg!! Sommar sommar sommar och sis är fri nu och här så vi hörs!! Cheers lovers!!/P.

.I don't do early nights, life is much funnier if it's sunrise on your way home.

Det var nice och dricka vin med flickorna, så nice så vi inte ville gå hem, jag hade livat mig själv att ha en tidig kväll, ska ju jobba tolv timmar idag och ut sen.. Men vi mötte upp William+några grabbar och joinade de..och det blev mer vin och massa awsm tkejsnack mellan allt, vet ni vad Felicia gjorde härom veckan? Nä, ni borde inte veta heller;) solen var påväg upp när vi trallade hem.. åh älskade sommar som jag saknat!! Nu sitter jag på spårvagnen.. Jag kan göra ett bra jobb idag, men ja.. Okej jag är trött.. Älskade sommar. /P.

.that's hos fridays should look like;)

Nu har jag och Karin mött upp Felicia på tgif för viiin, snart joinar sis, allt är i sin perfekta ordning;) /P.

.jo man kan verkligen älska sitt jobb.

Idag var en så underbart nice dag, jag gick runt och log och bara.. mådde bra! Fick utbilda två på kiosk2:an. Så fantastiskt att jag inte ens stått där.. Och att de sätter mig på utbildning när Camilla och jag är de enda fram till fyra(?!) men vi löste det och jag tror jag lyckades bra med utbildningen. Jag älskar mitt jobb! Så otroligt kul att vara ea. Effing glad att jag fick tjänsten alltså! Jag älskar ansvaret, frågorna, att jag kan lösa personalproblem, utbildningar. Det krävs mer av en och man utvecklas och det är så... kul helt enkelt!! Sen fick jag hjälpa yakob att stänga gränden, haha han är så gullig, typ vilsen, men det gick bra. Och så visslar han som om han vore en 35-årig man i tweedkostym i en svartvit film på femtiotalet. Nä dags att sova nu, måste tvätta imorgon.. och efter jobbet ska jag träffa Felicia, saknar, länge sen!! /P.

.we like wednesdays.

Idag är en bra dag. Igår var väldigt kul, mötte upp anna & Co. på retro, sen drog alla vidare och jag mötte upp William & Co. på anchor. Började ljusna när vi gick hemåt, sommar!!<3 idag skulle William och Micke till sjukgymnasten, eller nåt, så jag stannade kvar och kolladeklart gossip girl, asså jag börjar gråta så bra det är!! Ååååh!! Sen blev det lunch och promenad till karlaplan. Så fiint väder och jag ska jobba!! Jaja får fortsätta att väga pommes tiss alla gör rätt. Idag är en härlig dag:D /P.

.we just looove to shop.

Jag har en viss förkärlek för randiga skjortor, så fort jag inte vet vad jag ska ha på mig så åker de fram. Särskilt blårandiga. Hittade en på hm nyss.. Hade en kupong så kostade bara 50 och det är ju lätt värt! Sen ringde mamma, hon kom med de fantastiska nyheterna om att jag har en kupong på 500 från hm och DET är NICE! Mindre trevligt.. När hon sa att jag shoppat för tio lax senaste året.. För det är tydligen då man får 500.. Det kanske inte är världens mesta summa men om man tänker på att jag gärna shoppar rea så betyder det att jag hunnit med rätt mycket klädköp.. Dra även av 3 månader då jag inte var här.. Ja jag måste nog erkänna att shopping är ett stort intresse. Nu köpte jag dock en bok, humlan är väl lite kyligt att sitta i men nåt mysigt café ska jag nog hitta;) /P.

.cimon är alla killars Gud.

Det här med mode och trender är intressant.. Man kan räkna upp en miljon saker som framförallt vi tjejer följt.. Och alla såg likadana ut.. Jag tänker inte så mycket på killtrender.. Inte så engagerad.. Men om man märker en sak nu så är det söderfrisyren. Den som pradise hotel-cimon har, eller har han klippt sig annorlunda nu när 90% av Stockholmsgrabbarna skaffat den? Seriöst, var och varannan kille här har likadan frisyr! Lite olika långt hår men exakt samma stuk. Och det gäller alla oavsett var de hänger, lämnade in min laddare på telenor, fyra killar, en frisyr. Det är nästan för kul!! Sen är den väldigt snygg frisyr och den verkar passa i princip alla, men varför just den? Cimon måste känna sig rätt mäktig, alla följer hans fotspår, vad blir nästa grej? Och när hade tjejerna en såhär stor trend? /P.

.lunch date @ Odenplan.

Nu ska jag möta världens bästa Låtta för en lunch innan hon ska jobba. Ska bli helt underbart. Har inte sett henne på evigheter!! sen ska jag till telenor för min iphone sladd är dum i huvudet.. Och sen ska jag bara chilla.. Kanske sitta på nåt café och läsa i några timmar. Tyvärr regnar det såklart på min lediga dag. Men jag är glad ändå, nu börjar sommaren, på måndag invigs den på riktigt, då är sis klar med sin kurs, best summer ever går av stapeln. /P.

.inget slår vin med sis.

Murre är bäst, hon är klar med sin skrivning för ikv. Så nu ska vi ta ett glas, allt i sin ordning alltså. Jag gick inte ut i helgen så I deserve this one;) /P.

.ett visst datum.

23 maj 2007. Idag är det 23 maj 2011. Minnen./P.

.it's not the same,it's not supposed to be the same.

På fredag börjar en viss person jobba på grönan.. Det känns.. Ja men lite som att detta är min lilla bubbla, här känner jag mig trygg och glad och nu rörs det till. Men vi ska ju inte prata med varandra så då märks det väl knappt att han är där. Tråkigt dock.. När vi nu tom ska jobba på samma ställe så ska vi inte ens ha nån kontakt?! Jaja.. det jobbar 1200 pers där så jag hittar nog folk att samtala med, men jag hade velat prata med dig också.. /P.

.vad vill du bli när du blir stor.

Jag gav upp Beckmans. Jag hade noll inspiration, jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Jag ringde mamma och hon sa precis de rätta sakerna, men även den hårda sanningen. Om jag har såhär svårt med arbetsproverna, hur blir det då att plugga där i tre år och jämt känna sån press? För att inte tala om när jag ska jobba med det. Då måste man vara bäst för den branschen är hård. Men mamma sa också att det är okej, jag kommer hitta nåt jag vill göra.. Och det är ju sant, come on, jag är 21!! Jag har tiid, om inte annat kanske jag sneddar in i reklambranschen senare i livet. Problemet nu är att jag har noll koll på vas jag vill jobba med. Det sista är iaf att sitta på ett kontor 9-5.. Men vi får se efter sommaren, än en gång så känns det sådär som att världen ligger för mina fötter. Visst är man lite skakis, ännu en plan gick snett, men jag ser möjligheter, jag kan ju göra vad jag vill nu! Så nu ska jag njuta av mitt nuvarande jobb som jag älskar och sen.. time will tell. Tack mamma för att du lyssnade och för att du får mig att inte känna mig hopplös. /P.

.i en park klockan tolv.

Så det blev till att möta upp sis i Tessinparken med en flaska malibudrink. Väldigt mysigt med en chitt chatt såhär på kvällskvisten. Nu ska jag dock sova.. Jobba imorgon!! /P.

.malibuuuu.

Näe nu ska jag nog upp på taket med en malibu med mjölk och ta en cigg, väntar på att Marcus skriver photoshopinstalleringssaker till mig.. Min teknik är ju cp i huvudet.. Allvarligt, den har problem, big time! Så iaf.. /P.

.would you want to know what will happen next if you could?

Det är effing lustigt hur livet ter sig.. Jag vet inte om jag tror på ödet eller slumpen. Öde t är ju ganska romantiskt men ack så tråkigt, allt som händer och kommer hända är alltså förutsett? Samtidigt som slumpen också är romantisk, men på ett farligt sätt.. Eller spännande då. Jag tänker ofta på om jag inte hade gått dit eller gjort datt, hur hade allt blitt då? Jag tror ändå jag gillar slumpen mer, det är lite roliagre att veta att saker är oförutsägbara.. /P.

.ja tänk om..

Jag tänker inte diskutera via våra bloggar. Men det känns ju bra att du inte tyckte om nåt alls mellan oss. Jag trodde vi hade våra stunder. Eller jag tycker vi hade våra stunder. Och ångrar du allt så gör du det... Hoppas du gör rätt nästa gång.. /P.

.you just gotta love it.

Idag är en högsäsongdag, nästan iaf. Mkt folk mkt kaos mkt kul. Skulle utbilda två, hann igenom hälften tias det krisade... Aa tjejer det är bara att börja backa kök och kassa!! Men härligt, det är ju DET som är så kul!! Annars.. I torsdags så skulle jag möta upp sis för en chitt chatt efter jobbet. I väntan på henne så smsa William och så drog vi till anchor och drack billigt vin.. Igår åkte jag hem oh tog det lugnt, ska bli så ikv igen, måste plugga. Tagit brädan till jobbet några dagar, bästa<3 men har grym träningsvärk i vänster ben.. Iaf.. Nu ska vi köra vidare!/P.

.haha.

Nu pratar du i nattmössan. Bästa kommentaren. Haha made my day. /P.

...

Men hata mig isf. För hade allt varit på dina villkor så hade det inte varit mig du skulle älska. Jag kommer inte komma till dig, gjorde jag det när du sa upp kontakten? Nej för jag vill inte hänga på nån som inte vill ha mig i sitt liv. Och för en gångs skull hoppas jag att du menar det du sa. /P.

.I love Marabou.

Jag tror ju jag är odödlig.. Eller ja jag vet ju egentligen att så inte är fallet men jag är nog den sista som oroar sig för olyckor, sjukdomar och blahablaha.. Men verkligheten knackar mig på axeln med att tvinga mig betala 400 kr för att skrapa bort lite tandsten. Va?! Tur att man inte hade hål efter att inte har vart där sen 2008.. Jag har haft otroligt lätt att få hål innan. När jag betalat och gått därifrån gjorde jag uppror och köpte en choklad, haha! /P.

.Chérie mon amie.

Ja då får vi se om Skatteverket godkänner namntillägget. Åh jo. Ända sen jag hörde namnet Chérie har jag velat heta det. Men aldrig vågat. När jag skulle flytta till Sthlm, när jag skulle börja på grönan både första, andra och tredje gången, när jag skulle ut och resa i Aussie. Men så skulle jag skriva ut personbevis och frågade än en gång om den där lappen. Och fatta som jag skaka när jag skulle lämna den i brevinkastet. För det är en stor grej. But I did it. Så nu blir det Paulina Chérie Barbara Nowik. Och det kanske inte passar in och jag må vara löjlig som byter namn. Men jag tycker verkligen att Det Är Så Fint. Och den dagen jag känner för det kan jag börja kalla mig för Chérie. Tills vidare... /P.

.kick off!!

Igår var det alltså grönans årliga kick off. Otroligt kul dag/kväll. Mötte upp sis, Vigge och anna vid junibacken där en massa förkrökade, hur härligt som helst. Mindre kul att jag blev så sen för att jag först glömt legg.. Men iaf, vi hann föra en del och sen stack vi till grönan, blev käk, åk och femkamp. Och så efterfest på tyrol, nice!! Så kul att träffa alla gamla, var ju mkt folk där. Tråkigt nog så är vi bara 300 återvändare i år, förra året var vi 700(!) men iaf. Kul kväll som sagt, drog vidare till Victoria men då vart jag så trött så åkte hem halv ett.. Nu är man såå grymt taggad inför säsongen som det bara går, bästa sommarn ever, here we go!! /P.

.min säng äger mig just nu.

A det är fantastiskt att ligga ner, i en så otroligt skön säng också!! Har vart en något galen helg, i fredags fick jag gå tidigare för att se johnossi så jag mötte upp sis, William, Jesper, Mattias+hans tjej och sen kom också Williams syster, och vi satt på kaskad och drack och såg de spela, nice! Sen testa vi twister, nya träbergochdalbanan, sen tog vi en taxi till Harry b. James.. Typ rockställe, Vigge mötte upp oss sen, då kände jag mig inte så ensam iaf.. Haha skämt men det är typ bara rockers där. Fast det är ju det som är så kul när man annars hänger på sture eller lobby. Vi hade kul iaf, mindre kul att jobba 12 timmar igår.. Men det blev utgång på lobby med Vigge ändå, stört skön musik dj:n spela! Sen mötte jag upp w,s+några på hbj igen.. Ja ni hör jag är inte pigg idag.. Vill träffa sis över en longboardtur men tror det får bli en annan gång.. Tagga för imorgon!! /P.

.break.

Usch är inte hungrig alls men nåt måste man trycka i sig, slutar j inte förrän tio sen. Ikväll ska jag nog bara hem och ta det lugnt.. Det var ju ett tag sen man gjorde det.. Har lust att ta med brädan ut, men det blir nog för sent.. På måndag är det... Kick off!! Eller har jag sagt det redan? Whatever, sjukt taggad för det kommer bli awesome, ska ses i vasamuséets park och chilis innan med ranta och rosé. Aah nu är det sommar and we like!!/P.

.finmiddag turns into fyllekäk.

Tja!! Igår var det så lugnt så jag bad om att gå vid sju, sis skulle ju ha trerättersmiddag hos sig så jag kom precis i tid. Sååå gott! Hon är grym på matlagning! Sen föra vi lite till och sen krabba det med bussar och tuben så vi drog till oxid, mindre drag men helt ok. Jag glömde givetvis mina nycklar hos sis också så det blev till att sova över hos henne, fast med tanke på all mat som var över så var det värt det, två satc-avsnitt hann vi med innan vi somna. Nu ska jag jobba igen, imorgon med, så ovärt för johnossi spelar och alla ska dit, eller alla och alla men en del.. Nåja får möta upp dem sen. /P.

.käkar b kool på burger king i väntan på sis.

Ja precis när jag sprang ut genom porten så smsar hon att hon slutar elva. Men jag tänkte att jag åker ändå. Sååå sjuukt uuuunderbart att longboarda från gärdet ända hit. Det tog fyrtio min men då blev det ändå nån omväg.. Lätt värt ist för tuben och roligare än att gå:D om det är nåt som är bra så är det brädor av alla dessa slag. Bara flyga fram på en planka, vilken känsla!! Och att åka i stan är så nice, det är.. Ja testa det så fattar ni. Jag må älska högklackat men jag kan då skippa de oftare för jag ska verkligen börja ta brädan oftare;D /P.

.hemma på gärdet, need to change for longboarding.

Ja då har jag knallat hem, löjligt nära är det. Från humlan ligger ju karlaplan bara några hundra meter och sen är det en park till gärdet. Asså jag älskar att gå runt i Sthlm,då märker man vart allt ligger och att det verkligen är värt att gå. Skön promenix med tre låtar på repeat, these girls fall like dominoes, ballroom blitz och second chance. Så grymt bra låtar! Åh jag ångrar inte att jag flyttade till Sthlm, ska jag bo i Sverige så är det här, så fint, mysigt och stort och underbara parker och byggnader!/P.

.the sun is shining and we like it so bad!!

Tja bloggish!! Förlåt att jag försummat dig men jag ahr varit upptagen.. Mkt Jobb och vin och utes och rockklubbar och städning på gärdet, love att jag bor så näära!! Jag bor precis vid tuben också,det fattade inte jag.. Haha man känner att sommaren är här, nu ligger jag i humlan, fixar naglarna, läser och funderar över beckmansprover. I helgen var det grönanperimär. Det var kaos och jag har sagt det till så många så pallar inte skriva men en enda mening: mina nya kollegor är grymma!! Jag kan verkligen göra ett grymt eajobb om vi börjar på den här nivån!! Ikv blir det Longboard när sis slutat. Nu smsade Vigge, hon är också i humlan, tacka check ins!! Ska öeta upp henne. Bye lovers!! /P.

.I'm on my own.. Atleast for two months.

Så.. Vill ni veta?!? Ja det är klart ni vill. Jag bor på.. Gärdet:D yes i två månader framåt kommer jag att bo utan kära syster. Det var ju tänkt det skulle hända tidigare.. Men well I'm hereditet now. Sjukt weird att inte åka hem med murre.. Att vara tvungen att höras för att ses. Men det är nice, nära stan, fin utsikt från taket och nära tuben. Whoop whoop! Imorgon är det elva timmar på grönan, preimär. Vi taggar!!!:D /P.

.åhh guuud så piiiinsamt!

haha gillar att jag går in på ica och känner att jag kliver på något.. flera gånger.. så kollar jag ner och vad är det om inte ett par trosor som tydligen glömt sig kvar i byxbenet? tack och lov tror jag ingen såg...XD

/P.

.check in.

vad är det för dag idag? fredag!! och vad skulle hända idag? om ni bara följer min check in på face så fattar ni nog.

dags att fixa det sista. vin på utes med sis och vigge ikväll. whoop whoop.

/P.

.white blank page.

jag har inget att säga. för en gångs skull orkar jag inte skriva ut mina känslor för er. dels för att jag alltid gör det, dels för att just detta har fått många inlägg i bloggen.. men kanske mest för att det är.. för stort för att dela med sig av.
det känns bara tomt och tomt är inte bra. jag försökte och det räckte inte.

det är hårt, men det blir bättre.

/P.

.hej torsdag.

imorgon händer en spännande sak. hihi. typ epic fast bättre.. eller..kommer kännas konstigt. kul!!
igår var det fashion show på caféet. helt okej. sen vart det helt dött, men vi väntade.. och så värt. sjukt bra kväll!
jag orkade dock knappt dricka.. blev nån välkomstdrink och en cider. men vi dansade galet och.. ja och sen åkte vi hem med goodiebagsen. hihi älskar goodiebags.
nu ska jag bara byta om, sen blir det vin med kära syster, william och jesper.. nu ska jag bara kolla vart peppar ligger.
/P.

.ett regningt vasastan.

Nu äter jag en sallad..massa grönsaker oh lite räkor på det. Älskar att lura kroppen att tro att den blir mätt men egentligen så innehållar inte maten alls mycket onödiga jobbiga kalorier. Haha!! Eeh.. Iaf.. Idag regnar det för fullt.. Typ.. Aja jag jobbar så whatever.. Men det är mys med regn, iaf nu när det känns som sommar då känns det sådär.. Jag vet inte men hemtrevligt på nåt sätt.. Eller? Eeh..Jag hade inte så mycket kul att säga.. Kanske att second chance med Peter, Björn & John är underbart bra!?! Aaa vi säger att det var det inlägget skulle handla om.. /P.

.tio min, seriously?

nu kom det in några, vi stänge om tio min.. men han ska fortfarande ha en räksmörgås.. ja du ät den snabbt..

annars.. så har det vart en helt okej dag, har gått relativt fort.. kul och träffa erik och felicia också och chitchatta om det senaste..om det är nåt jag och felicia har gemensamt.. förutom ganska mycket.. så är det att våra liv är en berg och dalbana.. det är inget rakt enkelt streck.. men så är ju det lite roligare.. man måste ju känna att man lever.

nu ska jag städa undan det sista.

 

/P.


.noone said it's easy, but it is not too hard to handle either.

blablabla..det går upp och ner.. jag är liksom en liten sån person som liksom klantar till det då och då.. det enda man kan göra är att försöka ordna det i efterhand.

menmen...no hard feelings.. eller? jo.. men..


så nu ska jag jobba på ritorno.. hmm.. grönan är en aning roligare men I need some more cash, ja ni vet ju att eurotripen blir av med sis i sommar;D


helt ärligt, jag älskar att vara ea på korv 1:an!! så grymt kul det var att jobba. alla nya som frågar miljoner frågor. alla gäster, alla kollegor som kommer och hälsar. me like.

nu ska jag betala pappas present så den kommer så fort som möjligt=)

/P.

RSS 2.0