.workaholic..

det e sjukt mkt jobb.. tom om jag går tidigt (sex, sju) så jobbar jag lite när jag kommer hem iaf.. men huvudpunkterna iaf..
 
inte långt efter vår fest fyllde min älskling år^^ GRATTIS GRATTIS GRATTIS SÖTASTE BÄSTA DU:D:D:D
jag och jesper väckte han med tårta och presenter och på kvällen vart det middag för wille med nicolaas och therése på vau de ville, mkt trevligt, sen lite på anchor..;)
 
förkrök i bromma med vigge+utgång på fredagen...
 
sen vart det firande på lördagen med utgång såklart, på east och sen anchor..mkt grabbar.. haha..
 
på söndagen vart vi på middag hos willes mamma!
 
förra onsdagen kom ariadna, (ÄNTLGIEN EFTER FYRA ÅR!!) med sin kompis emilia.
det blev aw+biljard ons&tors  med dem, murre, wille och jesper...och utgångar med ovan och vigge och tom min sötnos kom till soap;) och stan och efterkrök och jag tappa min iPhone.. väldigt härliga dagar men gud vad trött jag var...
 
bio i söndags, vad hette filmen? sjukt bra action dock!!
 
sen har det vart hard work work.. sis sov hos mig i täby i onsdags och igår blev det aw med lissie på tgi...
 
idag e det fredag och jag äälskar fredagar så mkt nu för tiden!!
nu:back to work!!!
 
/P.
 

.project X goes Lappis.

ok, vi var väl max 50 pers.. men låt mig ta det från början...:
 
vi vaknar lördag 11.00.. stan! tar en frukost på moda.. sen börjar kaoset.. klänningar?! rockring!? smink!? SYSTEMET STÄMGER SNART! alkohol till oss, till bål, till pris, till ölhävning.. jag har flera kassar med mig ut sj!! på öob drar jah runt för att köpa plastglas mm... murre kommer och vi har en miljon saker, jag har rockringen i jackan och vi klimakteriesvettas.. drar till lidl för käk, inget gourmet här;) en tredje gång frågar vi om vi kan låna kundkorgar.
killen i kassan:ja om ni lämnar ett leg som pant..
vi: ja åh vad snällt!
kik: jaha ni skojar inte?!
vi: nej ser du hur mkt vi har?!
så vi slängde in allt i kundkorgar och drog till hemköp för att köpa korvbröd. haha jag har inte skrattat så genuint och så mkt på så länge!!! HAHAHA!  FAN VAD JAG ÄLSKAR FOLK SOM VÅGAR GÖRA BORT SIG hahaha. vi garvade hela vägen..
 
kom hem, fixa oss, käka kebabsallad medan vigge och erica blåste upp ballonger (som william smällde inom en timme när han kom)
 
vi taggade, dansade, folk kom, vi skålade. jag hade sjuuukt kul! sprang runt och prata med alla underbara människor, drack vin och dooley's.. pussade william och spela beer pong. femkampen misslyckades.. too late..
hann dock inte festa klart.. jesper tar tag i mig och vi dansar och vi släpper varann varpå jag snubblar och faller rakt in i en pelare och krockar pannan mot listkanten. minns inte exakt, gjorde inte ont att falla.. var mest i chock.. typ upp med dig PAul, dansa!!! och jag minns inte men plötsligt är musiken av och alla står runt mig coh det är blod överallt. runt huvudet..och min tanke är fan nu är festen slut.. höll william och murre  handen hela tiden. vigge satt vid mig och alla var täckta med blod.. som i en skräckfilm.. sjukt!  fick spendera 4 timmar på karolinska. wiliam var vid mig hela tiden och sis, vigge och erica vänta i väntrummet, underbara vänner. ni betyder så oerhört mkt<3<3 fem stygn och en röntgen senare fick jag åka hem..stört!!! jag hade nte festat klart, jag hade för kul för att sluta då!!! faaaan som vi väntat!!! inget ont mot jesper, sånt händer, lika mkt mitt fel, det kunde ju vart precis vem som helst, jag lever liksom, men fan då!!!!!!!
annars hade festen allt, som project x mini.. det var drama, ett bord gick sönder, folk stal dricka från hälften, bästa musiken och en krockad panna. men den tog slut för tidigt..
 
jag jobbar hemifrån idag, dels pinsamt att visa sig såhär och det e lite oklart i skallen.. folk frågar om jag aldrig tröttnar på att festa.. nej, aldrig. NEVER. för jag har så sjuktsjuktsjukt kul vareeeenda gång. jag vill bara ha meeeer!!!!!!!
 
 
/P.

.week from hell.

förra veckan gjorde jag INGET annat än att stiga upp tidigt för jobb, packa, flytta, städa. sa hejdå till björkis, I hate good bye's men what to do?
hej täby i en månad! sen? dunnO!
 
i fredags vart jag runt på stan med sis, hektiskt och inget gjort.. sen vart det utgpng med henne och emms, gick till nån bar innan undici, sen dit och dansa och hade superkul! sen drog vi på nån efterfest med sköna snubbar, ja förutom en då, så jävla otrevlig dum typ.. annars vare kul! trillade hem vid fem sex-snåret? haha...
 
/P.

.Grattis syster lite väl sent!!!

SYSTER FYLLDE JU ÅR!!!GRATTIIIIIIIISSSSSSS BÄSTA FINASTE KÄRASTE SYSTER!!!ÄLSKAR DIG<3<3<3<3

bubbel och smarrig tårta hos sis med lissie, vigge, sara med h, annas och tobias. sen till oxid för tapas!! dit kom även wille, jesper, emma, linnea och olivia så vi var ett gäng!! sen blev det treat för lite med alkohol men jag gick hem vid tolv med wille, supertrött!!! sen trillade murre och jesper in jag vet inte när, jag hade dock råkat ta jepsers kort mrätke jag dagen efter.. yup alltid e det jag asså.... dagen efter var en ganska ok dag på jobbet... sen vart jag hemma och packade, överaskade mamma och pappa med att komma hem i helgen=)

gissa om mamma vart förvånad när ag ringde:

jag: e ni hemma?

mamma: ja vadå?

jag: har ni druckit drinkar (var ändå fredag)?

mamma: nä varför undrar du?

jag: ja men vad bra då kan ni jui hämta på stationen om en kvart!

mamma: va neee på riktigt?skojar du?!?

hihi, så jag har bara myst, kollat massa film med mamma, fikat och druckit goda drinkar. packade in lite sommarkläder hemma och slängde två påsar kläder.. såå skööönt med en LUGN helg!!!

nästa helg är ju vår mest awesome fest! felet e att så fååååå attendat!! superilla att sista pubkvällen e samma kväll, men man bara, serri? VAD tror ni kommer hända då? och vi har bara bjudit nice personer så de borde ju komma liksom bara därför... nä fy F** vad folk e dumma om de inte kommer till oss. asså hur dålig festfixare e JAG???

esch vi får se...

 

/P.


RSS 2.0