.nu orkar jag inte.

Jag hade gett allt för en fast punkt just nu. Gud vad jag går åt olika håll samtidigt jämnt. I trånkan trivdes jag aldrig men jag bodde där ändå två år. Men senaste två åren.. Alltid vara på språng, e det inte flytt så e det byta jobb.. Jobba extra på tusen ställen, flytta mitt i allt. E jag sån eller har jag bara otur? Jag orkar inte, jag vill ha rutin i mer än 2 månader!! Ok så jag hade kunnat bo kvar i björkis för Låtta ska ändå sälja alla sina möbler till hyresvärden och hade jag sagt nu att jag bor kvar så hade det löst sig, hade bara behövt hitta roomie. Men om jag inte gjort det? Då hade jag stått där med en hyra på 6 lax.. Och jag vill ju bort.. Nåt i mig e ju alltid på jakt.. Men gud vad skönt det var nu, med 8-5 jobb och hem. Ok jag var aldrig där, men när jag ville eller behövde visste jag det fanns. Nu känner jag mig ensammast i världen. Jag vill inte sitta sj i en halvtom lägenhet. Men mitt hem e heller inte hos sis eller Wille. Och jag veeeet att det kommer lösa sig, det gör det alltid. Alltid. Som när jag köpte de där skorna för 800 kr. The PERFECT chuuuues!! Och inte hade jobb.. "om jag inte får ett jobb lämnar jag tillbaka dem" ok det gjorde jag inte, men två veckor senare fick jag jobb.. Aaah!! Men jag känner så, helt ensam. Tack Gud för jobb och Wille. Jag hade inte orkat söka jobb och dejta just nu.. Jag hade kört slut mig.. Jag orkar inte.. Jag vill hitta nånting. Varför känns det alltid som att alla andra har allt och man själv är halvfull. Jag har sön flyttångest. Jag mår i övrigt VÄLDIGT BRA. Det ska ni veta att allt annat e underbart efter denna sommaren. Det hade inte kunnat vara bättre.. Förutom det där med min platslösa själ.. Men jag kanske behöver detta? För rutiner verka inte vara vardag för mig. Jag e överallt och ingenstans och jag har tusen saker i huvudet och jag lallar runt. Aldrig kommer jag hitta lugn, när jag gör det.. Kommer jag säkert leta efter äventyr för att få vara dum.

/P.


.7:e gången på 4 år.

Dags igen då.. Jag har flyttat fram och tillbaka på mina saker, ut och in hos murre och andra ställen.. Och nu e dags för 7e gången jag flyttar till en ny adress sen jag fyllde 19. Jag ville att William skulle sova hos mig idag.. Men det e så ohemtrevligt.. Ingen tv, inget duschdraperi, inga kryddor.. Det var alltså inte mkt jag ägde i den lägenheten.. Det jobbiga är att än en gång leta efter nåt, packa ihop sina saker.. Mest kläder, skor, en snowboard, en doc, en pall och pyttepyttelite köksgrejer och just det två laptops.. Men denna gång ska jag bo innanför tullarna.. Jag hade kunnat bo kvar i björkis och hitta nån, folk e alltid på jakt efter hem.. Men då Kommer lata jag inte flytta därifrån på ännu ett tag så näe nu packar vi...

Igår var vi på winnerbäck btw med Erica, sis och vigge, sen på Josefina, kvar ensamma, haha. Sen sov jag själv i min ohemtrevliga lägenhet.

Jag vill hitta ett hem. Är väldigt flyttångestladdad just nu..

/P.


.förrförra weekend!!!

lördagen blev nice, mötte upp grabbarna på söder för lite grolsch-häng, sen anslöt fler och vi lalla runt med alkohol på gatan, var på nåt asnice ställe, typ djungel..haha..

vid tolv skulle jag och wille hem, tar en taxi, kommer till mariatorget pga midnatssloppet. det tar tusen år att ta sig till rådmansgatan så när vi väl e där bestämme vi oss för att gå ut ändå.. anchor blev det och det var effing nice, vi två har aldrig vart ute ensamma, stod mest i baren och puttades och pussades och skrattade och det var nice!!
 
söndag blev det middag hos willes mamma med hans mormor också, jag skulle med till grönans pub men pallade ej...
 

måndag vare norlie och kkv, sjukt bra!! sen bara hem, 0 kr på kontot haha...
 
i tisdags var jag och vigge hos sis och käka och kollade på lokalen för vår 44-årsfest och bjöd in folk på face.. 147 st... eeeeeh... ja.. näe.. ja det blir nog kul;)
 
onsdag.. skulle med på kick off men blev så effing deppig när jag slutat så medan jag väntade på de andra bestämde jag mig för att åka hem, orkade inte spela trevlig när jag verkligen inte var på humör. mötte upp wille och jesper och pejam för ett glas på anchor ist..
 
torsdag, nej jag fick inte pka på konferensen, eller fick fick jag men med allt jag skulle göra.. jobbade till tjugo i nio, mötte upp wille och jesper och troy.. på anchor igen.. var ändå på hyffsat humör trots all stress..
 
fredag.. slutade fem, lalla på stan, köpte INGENTING?!?!?! kom hem till wille och jesper, rosda var där, vi käkade och den droppa fler in och så blev det underbara på söder, sen drog vi till anchor, jag, wille och therése.. och hemma var vi seeent..
 
vakna på lördag=KÖRDAG!! taggat i veckor! murre kom förbi så jag hon och therése stack och handla brunch, sen kom erica, vigge och anna med drickan, sen kom även grabbarna och där satt vi i flera timmar och niceade... och det var bästa sista lördagen som kunde bli, bubbel, cider, vitt, vänner, boyfriend, great music, gott käk... det var så chill det skulle bli!! sen drog alla åt varsitt håll, jag, therése och sis mötte upp t's kompis sanna, fixade oss och mötte upp erica, anna och vigge på treat, sen mötte vi upp grabbarna på karaoken, sjöng så det skar sig, jag fick min scarf:D:D:D
sen blev det hard rock och sen droppa folk av, jag och vigge och erica skulle till oxid men sen skulle de till bromma så jag mötte upp wille och så gick vi till laughing duck där fler personer befann sig...
 
denna helgen var så nice, förutom en liten grej där lördag natt, som vi suddar ut nu!!!! så var allt helt perfekt. precis så man vill avsluta sommaren!!! söndagen regnade sönder.. sängen var bästa vän och lägenheten på västmannagatan såg ut som sju svåra år i en knarkarkvart...
idag har vi städat!!
 
jag älskar er allihopa, kärlek!!!!!!!
 
 
/P.

Dalarna.

Ja där var jag förra helgen btw.. Det var öltält, flygfest (sjukt coolt det vore att flyga som dem!!), geggigt, hustak, cykel, thaimat och väldigt väldigt kul!!! Roadtrips e alltid nice och aalhuizens kan ju festa!!

Måndag var lugnt, tisdag var vin med sis, Linnea, den kvinnan har underbara stories!!! HAHAHA! Och Emma på tgif i kungsan, nice!!! Onsdag blev det utebio med Wille Emil och Carolina! Konstig spansk men helt ok film, tog en prommis hem.
Torsdag blev det några glas med Wille sis och pejam på anchor, skulle se Albin myers men vi var för gamla!!?!?? Haha ung 08..

Igår fick jag veta att jag måste flytta, jobbade över och så var ALLA mina kompisar, Asså de jag hänger med mest, buisy.. Antingen jobb, eller trötta och hem eller inte ens i stan.. Så jag kollade på project x, drack bubblet från Therese och mötte upp Wille pejam + på Harry b, sis kom och det var en nice om än tidig kväll, gick hem halv två?!? Kanske för att William svarade "öl" när vakten frågade hur han mådde.. Haha..
Idag e folk också hipphapp men jag ska möta grabbarna efter hockeyn, hade kunnat hänga på men cash e inte king i min plånbok denna veckan..

Jäjä

/P.


.reversed.

Har inte ni märkt att det blir som man tänkt sig.. Fast tvärtom?!?
For example, lissie sa för länge sen att jag och x skulle hålla och flytta ihop och vem gjorde det! När vi flyttade upp blev hon och Viktor tsm och nu bor de ihop sen 2 år..
Jag sa till murre förrförra våren att hon inte skulle bli tsm med Kim, vi skulle ju resa!!! Vem skaffar kille typ två månader senare? Yup jag ju.. Vi reste såklart men vadå hycklare.. XD
Låtta oroade sig för att jg skulle flytta ut i vintras typ, jag och Wille hade snackat om hur mys det vore att bo tsm.. Inte seriöst men ändå.. Och en ska nu flytta ihop med sin boyfriend? Hon, såklart!

Som man tänkt sig men precis tvärtom!!

/P.


.hanhonhen...

nu ere iaf fint här!
jag tror att i grunden e alla lika, men vi uppfostras ju olika. jag fick en bra uppfostran, klart den speglas i mig och den jag är och det jag gör. det räckte med två dagar ensam i willes och jespers lägenhet för att få mig att städa upp här. nu ska ni inte tro att jag e sån hela tiden.. hos mig kan det vara stökstök, mest i sovrummet, där ser man inte in hela tiden..;) kanske också för att jag aldrig e där.. iaf..
 
mattan i grabbarnas badrum e inte så fresh... så de fick en ny när jag var på IKEA som jag la in igår och idag tänkte jag bara på alla de bakterier som finns i badkaret och toan.. grabbarna är inga hemmafruar liksom, jag ska dock inte uttala mig för med tanke på hur mkt tid jag spenderar här så hade jag väl kunnat uppmuntra liiite mer till att få det att se lite trevligare ut.. nu ska jag inte överdriva, det e lätt att stöka särskilt när en brud med 50 outfits för en dag också generar stök.. men det hade kunnat vara renare.. gud jag saknar deras städerska! men då jag vill lägga mina pengar på annat så drog jag på mig de gula handskarna och gjorde rent i badrummet. nu vill man duscha!! och spegeln blänker:D
 
sen slängde jag tre soppåsar och en back tidningar, pantade, vek ihop de handdukar som hängt på dörrarna sen de tvättades, bytte de som behövdes, plockade, vek ihop alla mina kläder och även willes, jag lämnade jespers åt hans framtida flickvän dock.. sen strök och tvätta jag willes skjortor och hängde upp de enligt färg.. haha nej okej nu ska vi inte överdriva, jag hade väl kunnat städa vidare men nu ser det fint ut och imorrn ska jag vara sådär käck och hemmafruig och ha middagen klar när wille kommer hem från sin 'affärsresa'.. de har väl inte jobbat ihjäl sig men han förtjänar det så söt som han e. dessutom har jag en middag jag e sugen på!!
 
nu ska jag sova ensam, igår var vigge och sis över för film och sen sa jag lite skämtsamt att vigge ju inte måste cykla hem..så det gjorde hon inte, inte sis heller.
 
nighite night babes!!
 
/P.

.e sommaren slut?!?!

Känns så.. Med regn var och varannan dag..
Och ikv ska sis vigge och Erica ut på caféet.. Kul för dem!!!:( jag drog till vigge och drack en halv pepsi Max medan de andra pimpla vin.. Hade kunnat hänga med med men e så seg och hade hatat mig sj imorgon..
Ne Asså var tog sommaren vägen?!?! Minns när jag hade bokat alla helger för juni, första månaden på 1,5 år jag inte skulle jobba en enda helg!! Nu har augusti dragit igång och snart e hösten här.. Men det har ändå vart nice. Jag har åkt iväg lite hit och dit, suttit i parker, druckit rosé på uteserveringar, vart på apberget, grillat, förat, kommit hem alldeles för sent. Gått ut i bara klänning och kavaj med klackarna i handen på väg hem.. Lunchat i humlan, suttit i solen, levt med mina vänner och pussat på min pojkvän. Jag älskar sommar, jag e aldrig så levande som nu. Dock har väl denna sommaren vart relativt lugn i förhållande till de två senaste, med ett 8-5 jobb blire så.. Men äh det har vart NICENICENICE!!! Och hösten känns ok, med vigge kvar i Sthlm och Erica så kommer det bli bra dagar när vi alla har vanliga tider.. Dock ska Karin bort och det suger.. Men man får göra det bästa av hösten.. Tur att William inte åker.. Har ändå haft det i bakhuvudet och han lär ju göra det nån gång.. Men fram till dess är jag lycklig. Näe nu greppar vi tag om de sista sommarveckorna!!! 25e e det barrunda så det smäller och de övriga dagarna ska jag bara se till att njuta av mitt underbara liv. Så det så!!

/P.


.MVG till GBG!!!

lördag morgon, att få upp babe var inte det lättaste.. men sen satt vi på tåget med sis, sov mestadels.. kom fram, checkade in på ett b&b som låg precis vid avenyn.. drog till liseberg för en massa nice åk, och ännu mer blööö-köande... gick gasten, käkade, drack rosé och det var underbart:D dock var ju allt bättre när man var liten.. men superkul!!! kaxig wille på frittfall som e nordens högsta; äh det var inte så högt, kommer längst upp, eller okej det var högt, supernice att åka!!! och gungan, oh my, andra åket när man kom högst upp och kolla bak och ser stan, shiiiit!!!!
 
sen drog vi hem, drack, fixade oss och innan tolv drog vi till en krog, snackade om allt möjligt, sen drog vi till valand?.. dansade, hade nice, shottade, blev trötta på det stället och det säger jag då, gbgare är väl goa men smarta....iiik, kan ingenting!!! fick iaf iväg oss till berså där det var ännu mer dans, tom älskling dansade:D:D
så jäkla nice!!!!! drog hem innan fem.. köpte donken.. somnade sent...
 
på söndagen  drog vi till universum, inte så mkt att hurra för men nu har jag vart där:D köpte slajm...var kul i 5 min... haha ovärt!!! sen käkade vi på nåt indiskt ställe och sen vare buss hem i sex timmar..
men tack mina älskade sötnosar för en grym helg:D så kul att bara dra med sis och william ändå!!
vad f-n ska jag ge dem nu när de fyller år?!?!?! äh vi får se!!!!
 
 
har ändå blitt trippar, polen, midsommar, dalarna, gbg och nu dalarna i helgen igen:D
och nu... jobb!!!
 
/P.

.effing grym helg!!!!!!!!!!!!

torsdagen var awsm!!!
träffade sis på lunchen, fick en cheesecakebit med ljus i^^ aww!!
sitter vid datorn, focused, nån kommer in, tittar upp, ett stort rosa avlångt paket, ingen tvekan, blommor!!!
fick en jättefin bukett med rosor bl.a. och en nalle<3 från älskling, awww!!
vigge och sis följde med mig hem, sen kom sara med h, vi drack asti, fixade oss och drog in till king tan, sen asnlöt fler tjejer som anna, anna och lissie, i väntan på alla tog vi ett glas och sen kom wille, jesper, filip, pejam, suzie, troy och sist erica. vi käkade gott och sen drog några av oss till treat, riktigt nice, sen kom annas och karin med! har inte vart där på ett tag men vi fick tag på bord däruppe och vid tolv..?.. drog vi till vigge, så jag hon, anna och sis stack till patricia, skumparthey!!!
körde hårt hela kvällen till nice musik och dyngsura blev vi, så JÄVLA KUL!!!!! dock sliskigt med alla bögar i kallingar, förlåt men den köttmarknaden var inte nådig!!!! men hur som, awsm kväll!!!! fick lite presenter och den bästa var av sis och wille, ett dygn i gbg!:D
 
så i fredags var sis kvar hos mig, vi kolla film och sen drog hon och sen kom wille och hämta mig vid fem och skjutsa mig till vigge, vi chillaxade och sen kom lissie och så fixa vi oss och så kom sis och så körde ci sanning el konka och efter tio drog vi till amba för albin myers!!! sjukt med folk!men vi dansade galet galet galet, sjukt bra musik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hells bells liksom!!!!!! vid kvart i två drog jag förbi anchor och mötte upp wille och troy.. var hemma efter tre... sov inte mkt.. awsm kvällar dock!!!!!
 
nu måste jag jobba,, får update:a gbg sen!!!
 
åh I love this!!!
 
/P.

.det enda tråkiga.

med denna sommaren.. e att den snart e slut! kollade lite foton som hastigast.. fy.. FAAAAAAN VAD OTROLIGT FANTASTISKT UNDERBART KUL JAG HAFT!!!! men den har liksom rusat förbi så hastigt!!!!
men vilken sommar, det har hänt en hel del och det har vart så perfekt, nja.. inget bad än iofs.. och ingen semester, men små trippar och massa fest och bara ben..jodå det har vart underbart!!!
 
om ni ursäktar mig så ska jag börja fira min födelsedag snart. 12 min sen kör vi.. och det e ALL IN IKV!!!!

/P.

.PAUL FYLLER 23 ÅR,SKÅL!!!!!!

yes idag är det ingen vanlig dag för idag är det min dag!!
 
kvällens planer; några kommer över till mig innan middagen för en fördrink, sen blire middag på king tan, mongolian bbq, sushi och kinabuffé, can't go wrong right?!?! sen e planen treat för lite förkrök innan skumpartheyyyy på Patricia!!
jag längtar redan, 8,5 h känns väääääldigt långt!!! vill nu!!!!:D:D:D:D::D
kommer bli så grymt!! vi lär vara typ 16 pers.. hmm.. jag, murre, wille, vigge, sara med h, anna, anna, tim, erica, lissie, viktor, jesper, pejam, troy, filip, suzie, therése, kanske karin och rosdal med. iaf på middagen, folk jobbar... men jag e ledig så jag tar med mig några brudar för att köööööra, kommer bli AWSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
annars?
måndag-mat och film, färgade håret, blev mörkt men snyggt!!! köpte äntligen en såndär 'lock'/plattång. 350 på media markt så det var lätt värt ist för att behöva släpa min mellan hem och wille...:)
 
tisdag- murre kom till mig, vi käkade middag och sen drog vi till scandic anglais med sara med h och sen kom vigge också, mys på deras terass!!!!
 
onsdag- kom hem och dansade runt till bästa musiken på bästa volymen, älskling kom vid sex, skulle äta nåt.. körde runt runt på jakt efter nånting. tog oss en timme och thai-stället vi valde var inte ens nice.. menmen.. käkade, kollade lite os och sen föreslog jag ett glas på medis.. vadå sitta hemma en untz untzdag liksom?!?!? var ändå hemma elva och däckade på soffan...
 
men ikv, ikv åh! jag e så taggad!!! som jag dööööööör!!!!!!!
 
cheeeeeeers lovers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
/P.
 
 

RSS 2.0