.awesome helg, awesome måndag!

i fredags blev jag sugen på pyttipanna så det blev det till middag och sen mötte jag upp wille, jesper, micke och pejam som skulle käka och sen skulle det bara bli några glas.. och det blev det.. molly's, retro och anchor. och hemma var vi efter två.. bra kväll!!


på lördagen åkte jag hem och chilla och sen kom låtta potta hem och så kom sara och sarah med h och vi laga tacos och förkröka. sen drog vi till stures, finally, har saknat det! vi funderade på att skippa för att det var så lite folk men fem min efter att vi gått in så vart det världens kö, så jo det var folk. sen drog vi vidare till white, dit jag måste oftare för det var kulkulkul. dock vart det lite ångestångest igår.. vi drog hem vid fem, förbi donken och körde taxi hem.. och igår var jag och sarah med h och chilla hos mig, åt tacorester och kolla film. på kvällen mötte jag upp boyfriend som vart och käkat och så gick vi hem och chilla ännu mer. det bästa är ändå att somna tätt intill världens bästa pojke<3


idag jobba jag på aquaria för första gången på ett halvår. tur hade de att jag jobbade, för tre kunde inte och det var såååå myyyycket fooolk! så OTREVLIGA. men ska jobba där fram till torsdag, cash is king.


på tal om det.. idag ringde jag åhléns för belle skulle ringa idag ochg sa att jag behöver svar.. och så sa hon att de gått igenom mina referenser och jag ligger i ja-högen. glad för att jag med 99% säkerhet skulle få jobberbjudande kunde inget få mig på dåligt humör. och när vi sedan byter om så ringer åhléns. och 14:e november börjar jag där:D:D:D okej, inte på exakt den avdelningen jag ville och det är inte heltid och det är 1,5 månaders jobb.. men det är åhléns, en BUTIK. inga matångor, jag får ha på mig privata, snygga kläder och nagellack. ingen är lyckligare än jag idag.


nu chillar jag med potta och sen ska jag möta upp sis och sova hos henne. mamma köpte dinsko-uggs i helgen, nice:D


åsså firade jag med lite shopping, jag kom på att jag verkligen gilllar svart, jag kommer på det då och då, har mest vitt, beiget och marinblått. och när jag kommer på det måste jag köpa nåt svart. blev en svart, tight poloklänning som kommer passa nice till min pälsväst, i svart. och en stickad tröja, vit-marinblå-randig.. I guess you gotta follow your patterns...


nån som antecknar?


/P.

.The green reunion

Haha låter som nåt miljö-crap.. Näe igår vart jag på intervju på Åhléns, som jag sa, det känns mer bättre än sämre. We'll see!

Sen åkte jag hem och så kom Karin och sis och så förkröka vi lite och sen drog vi till treat. Lite grönanfolk vart det, åsså stötte vi på axel,Jacob och Ludwig, nice! Sen åkte vi vidare till skepps där än mer folk var. Så skulle vi hem, jag skulle bara möta upp Wille men sis följde med in till anchor och när boyfriend gick hem så stanna vi kvar med Jesper och pejam och Karin kom också. Så bra kväll! sen gick vi hem med Jesper, tanken var ju liksom att möta upp boyfriend för att sova hos han..:)

Jag har verkligen kul när jag går ut nuförtiden, eller det hade jg innan med men nu är det så sällan jämfört med då så man uppskattar det mer. Nice!

Vaknad vid tio och väckte murre och så åkte jag hem för att duscha.. Och byta kläder..Nu jobb.. Uscha.. Vill mest kolla på oceans.. Ska vi göra ikv^^.

/P.


.4 months baby.

Igår har jag och boyfriend vart tsm i fyra månader. Jag är fortf löjligt kär i världens bästa William. <3

/P.


.spring feelings.

Effing det känns som vår alltså!! Jag får för mig att det är tidig vår hela tiden, tänker typ "åh vad skönt när man slipper strumpisar, när man kan gå i bara kavaj.." och sen bara.. Näe det är över. Det är ju bara två månader kvar till jul!!! OH MY!! Näe usch är det SÅ lång tid kvar till sommaren? När tog den slut? Mellan alla underbart roliga dagar gissar jg.. Men jag har en grymt kul sak att se fram emot.. I februari/mars så ska jag, Låtta och SIS till LONDON! Vi har aldrig vart där så why not? Köra en weekend med shopping och utgång, kommer bli awesome just när Sverige är som värst...

/P.


.när jag går ner.

Bra låt.

Annars?
Grym helg!! I fredags hade jg och sis oceans-maraton. Vi nådde tjugo min inpå andra filmen.. Men myys!
Lördag: provjobba på Belle!! Fett nice, får se hur det blir.. Sen mötte jag upp Låtta potta så åkte vi till sis där Calle Mange och Lisa var och så förkröka vi. Sen blevde KTH-pubar med elektriska drinkar och så träffa jag johanna från franskan! Typ tre år sen sist!! Sen blevde oxid och ännu mer vin.. Nån snodde min kappa, men robin(vår vakt) hitta den, taaack! Sen skulle vi till Amba men blidde inte så så jag mötte upp boyfriend och så köpte Max-käk och stack hem.
Så effing kul kväll!! Behövdes i massor, mer sånt!!

Igår var det dock hårt att jobba..hade ändå energi i början.. Fick jobba över en timme(!!!) och sen mötte jag upp Wille, Jesper och micke på anchor. Drack mest te.. Hihi. De gillar att peta på mig och Micke måste ha fjantigaste skrattet...

Nu ser jag sis!!

/P.


.inspiration.

jag älskar att ha folk som inspirerar mig, runt mig. typ som låtta som blev nilsons bästa säljare denna veckan, eller sis som pluggar som satan och får grymma betyg, eller william och jesper som byter jobb för att de inte nöjer sig med sina nuvarande, eller rebecka, från gymnasieklassen, vars företag går jättebra. man blir liksom excited, typ, jag kan också, jag ska också! jag hade ju så lätt kunnat ta tillbaka mitt gamla jobb, ha en tråkig, men regelbunden lön, göra samma tråkiga saker varje dag, för tryggheten.. men nej..här ska hittas nåt nytt, nåt kul. yeeees. /P.

.glad för ingenting.

Ni vt den där lugna glada känslan som infinner sig ibland, den man blir helt förvånad över att känna för man har lite problem här och var och saker att oroa sig för.. Den känner jag nu och det är väldigt skönt ska ni veta. Kanske känner jag så för att jag lyssnar på braaaa musik, shakiras underneath your clothes kan vara en av de bästa smöriga kärlekslåtarna..och Gud vet att jg blir glad av musik, eller så är det för att jag faktiskt har mkt att vara glad för. Hur som, skön känsla en kväll då man kommer ligga ensam framför tv:n.

/P.


.lycka är.

Att komma ner till tuben trött och grinig och inse att tuben hem går om två min:D

/P.


.biljard och läsk.

Kvällen var nice, mötte upp sis, emms och Andreas och spela biljard i nån timme. Jag fick i fyra på raken!! Men jag och sis vann bara en runda.
Sen stack sis men så kom William och Calle ist. Vi hängde kvar till stängning och snacka om allt möjligt. Bra söndag! Nu ska vi sova, drack bara läsk hela kvällen så kommer iaf må nice imorgon!

Haha nu sa emms att vi inte ens vart uppe tolv timmar, haha!

/P.


.att uppdatera en ajfån.

igår uppdatera jag min iPhone, och..och...och internetdelnings-ikonen är tillbaka, whoop whoop whoop!!
så effing bra är jag.. tralalalalala... och ALLT är KVAR på AjFånen!:D:D
nu är min break schlutt, byebye lovers!
/P.

.läääx sooouup.

tjatja bloggen!
sitter på jobbet och käkar laxsoppa.. fyra timmar kvar, sen är jag friii!=D ska sitta uppe och kolla tv till två tre, bara för att jag kan! hehe... och imorgon ska jag fortsätta söka jobb.. det går.. sådär ärligt talat..
vet ni? just nu har jag faktiskt lust att sitta på nåt kontor, ha snygga kläder och leka sexig assistent åt nån rik vd så man bara behöver hämta kaffe och kan fila naglarna mest hela dagarna.. och få betalt för att man sitter som sällskap för att han är less på sin fru.. ehh.. (jag tänker högt) näe men jag menar jag är så trött på människor..just idag känner jag att jag inte vill träffa en miljoner personer varje dag och le och vara trevlig.. vi får väl se vad som händer.. har lämnat lite cv:n i olika butiker iaf..
annars då? lördagen var nice, såg en dag mes sis och den var så bra så jag grät flooooder!! jag grät för killen var så gullig när de ÄNTLIGEN kom på att de ville ha varandra..sen grät jag när hon dog sen grät jag när jag kom på att jag har världens gulligaste pojkvän. ringde han efteråt och bad han att inte bli överkörd påväg hem..
söndag..jobbade..åkte hem till boyfriend och mös.. typ så..
måndag.. åkte hem, tvättade, diskade låttas disk, hon blev typ superglad när hon märkte det.. sökte jobb, mötte upp sis, tim och carl-magnus för ett glas på treat.. vid elva gick jag hem till william igen, sova utan han?näe fy!
tisdag.. gick upp, kollade gossip girl(jag dööööööör!!) gick till stadsbiblioteket, skrev ut cv:n, gick runt och lämna dem... kom hem till william, registrera mitt cv lite här och var.. lagade mat med jesper.. sen gick de och träna.. jag kollade på desperate och karatefylla och sprang (haha nej för min fot gör fortf ont men iaf) över till sleven och köpte två marabou. när de kom hem så satt jag i exakt samma ställning som när de gick.. dock avslöjade chokladen att jag rört på mig(hah!) vi kollade nån zombieserie..
idag:gick upp, gick till jobbet för att käka frulle och sökte jobb...
nu sitter jag här..spännande!!
/P.

.grattis yakob!

har precis kommit hem till william. var och firade yakob en runda, pinsamt nog så visste inte jag att han fyllde år.. det var kort men kul=)
annars då?
måndag:jag och emms var hos boyfriend en sväng och passa ziggy och såg easy a, sen stack vi hem och laga goood mat.
tisdag:följde emms till centralen, trippa hem till wille och var med ziggy. sen kom han hem och vi laga mat och kolla film och på kvällen så stack han och jesper ut med sina farbröder så jag myste med ziggy och how I met your mother.

onsdag:vi åkte till sigtuna och hälsa på williams morföräldrar. jättemysigt och köra med lite regn och bra musik. satt och snacka så klockan blev sent och vi missa spökvandringen. så vi åkte hem till mig så jag kunde duscha och fixa håret och så åkte vi till william och laga mat med jesper. sen drog vi ut till söder med pejam, semiak (rättstavat?trodde först han hette salmiak..hehe..) och kristian. bra kväll!! godaste:hotshots! sämsta:jag skada hälen..

torsdag:tar tre steg till jobbet, går in igen och så åker jag och william till akuten. min häl gjorde så fruktansvärt ont.. börjar nästan gråta..fick vänta forever och sen röntga de och den var okej. men jag gick inte till jobbet. ist köpte vi pizza och kolla film, myys.sen fika jag lite med sis och skratta ihjäl oss..for real.

idag:jobbade till åtta, mötte upp sis, åkte hem och bytte om och åkte till yakob. alla andra gick ut, jag gick hem, upp halv sju!

bra vecka! måste söka lite mer jobb, men än så länge är paul glaaad och DET är BRA för det är HÖST!

/P.

.I <3 Mac.

när jag får jobb och cash ska jag absolut skaffa en mac. okej jag är lite seg på dem än, men jag gillar mac mer. nu bloggar jag från willes mammas. fick låna den under tiden hon är i usa. jäättesjysst! har haft den två dagar och den trivs så bra hos mig redan.
/P.

.en söndag.

heeeeej!
igår var..kul! jag åkte till syrran, hämtade lite grejer, mötte upp emma, vi åkte hem, åt burger king, fixade oss och åkte och mötte upp sis på odenplan. sen gick vi till emil och carolina som hade inflyttningsfest.
trodde boyfriend redan var där men det var han inte, men sen så=)
vi snacka, drack och hade trevligt och nån gång efter tolv tog jag, emms och sis taxi mot oxid. där vår vaktis jobbade(nice!) sen skulle vi till spyan men så blev det inte så jag och emms tog en taxi till pejam för efterfest. jag typ somna nästan... vid sex stack vi hem.
nu sitter jag och är trött och bakis.. ska börja fixa mig för att möta upp syrran och sen emms som är med andreas. vi ska typ spela biljard, kul=D så kanske william kommer förbi, men han har ziggy så vi får se. åh imorgon ska jag och emms vara hundvakt åt ziggy en stund.
borde laga nåt snabbt..
/P.

.PatriciaHögbergsAnchor.

Igår började kvällen på Patricia, god mat, härlig stämning och trevligt sällskap. Sen gick vi vidare till högbergs och så sluta vi på anchor. Bra kväll! Mår som jag förtjänar idag dock. Vaknade sent..

Har precis fikat med Linda, som är gravid!!! Så otroligt mysigt^^!! vi catchade upp om allt, sist vi sågs var Valborg, alltså samma kväll som jag och William träffades, så fanns mkt att prata om:)

Nu är jag påväg hem till Williams mamma. Vill träffa boyfriend lite för imorgon har vi helt olika planer och sen kommer emma(yeeeey!!!). Och då kommer jag definitivt sova hemma. Frågor på det?
Näe..
Cheers lovers!!

/P.


.bra dag.

Föregående inlägg skulle publiceras igår, så nu vet ni. Jag tar nämligen inte fel på när boyfriend fyller år men den här appen är värdelös..

Iaf.. Igår sökte jag lite jobb, med betoning på lite, men det är en början!
Mötte Jonatan på stan och sen kika jag in hos Roberto, som jobbar på telenor. Han ska flytta till Malmö snart, flytta ihop med sin flickvän tom, how cute!
Men när jag skickar in min cp-iphone på lagning ska jag höra av mig så jag kan få en 4 eller 5 tom:D

Sen skulle jg hem till sis och då fråga hon om jag ville ha käk, eeeh ja!! Kändes lite sådär vuxet att jag kom över på middag, så ovant då jag bott hos henne x antal månader men typ aldrig käkat tsm. Myys!

Sen åkte jag hem, bytte om och tog tuben med Låtta tillbaka in. Hon skulle till tgif och jag mötte upp min sötnos+pejam+Jesper. Sen kom sis också. Blev kvar till typ tre, jag och William.

Bra dag bra kväll! Än så har inte hösten deppat ner mig!:)

Nu:jobb, sen middag för boyfriend!

/P.


.grattis boyfriend!!

Idag fyller världens bästa William 26 år!!
CONGRATULATIONS AND CELEBRATIONS!!

Pussar i massor till han<3<3

/P.


.chill monday.

Blev en promenad på 9 km med Karin. Massa motion och snack, hur bra? Sen kom jag hem och laga mat och såg på film, helt ensam och jag trivdes. När man umgås med andra jämt och ständigt så är det inte så jobbigt att vara själv. Näe det var skönt! Låtta kom hem för nån timme sen så vi uppdatera varandra för vi har inte setts på ett tag. Nu är det läggdags. Imorgon ska jag söka jobb. Och träffa boyfriend.

/P.


.perfect sunday.

Igår var en riktigt mysig dag, såhär får hösten vara. Det var varmt men inte jobbigt soligt, vissa bakissymptom gillar inte direkt solljus..

Jag mötte upp anna vid svampen och så gick vi till pärlshoppen för hon skulle ha ett nytt örhänge. Sen gick vi till baresso och snacka om allt. Så gick vi en kort runda på stan, William hade ringt och var på väg till sin mamma så när jag och anna nådde Hötorget åkte hon hem och jag tog tuben till gärdet.
De hade redan börjat laga maten så jag hjälpte iaf till med salladen och gosade med ziggy. Sen satt vi och snacka och jag fick höra hur familjen Aalhuizen gjort illa sig en miljon ggr.

Sen åkte vi hem och såg smurfarna och horrible bosses och båda var kul.

Riktigt mysig söndag, mer bra höst! Nu ska jag duscha, sen ska jag möta murre för att få min kappa och sen ska jag ta en skogspeomenad med Karin. Jajaja jag SKA ta tag i mitt liv..låt
Mig njuta lite av att ta drt lugnt efter den här sommaren.

/P.


.tack för i förrgår och igår.

Måste blogga om senaste veckorna! Lite iaf så ni får de bästa nyheterna från den här delen av världen! I fredags kom jag fram till Sthlm tio över tolv. Låste in bagaget på centralen och åkte till söder, för William hade kommit på att de skulle fira han just den kvällen.. Tur att han har så kul kompisar, bra kväll! Somna hos pejam på efterfesten. Inte kul att jobba igår, fy f!! Åkte hem med väskorna emellan och bytte kläder. Efter jobbet, där det var folk HELA EFFING dagen.. Så snabba jag mig till Wille för att lämna alla miljoner grejer jag hade i skåpen, alla brudar vet hur fulla mina skåp var, och att jag kunde rädda ganska många situationer.. Iaf. Hos kusinerna Aalhuizen vart de typ sex grabbar som jag fick åka med som ensam tjej. Humorn var på låg nivå men jag skratta! Inte för att min humor är bra men den är ju automatiskt bättre fö att jag är flicka. Så kom vi fram till hågårnås(ha ha ha) och det var riktigt trevligt, Williams kompisars flickvänner är kul. Man får alltid höra lite bra saker..;) sen drog ci in till Harry b. Jag drack vatten den delen av kvällen.. Vis tre stack vi till donken. Och sen tog det tre år för att ta en taxi, för sthlmare ska alltid ha just de där..och jag fattar ju varför men ibland bryr jag mig verkligen inte vilket effing bolag det är för klockan är halv fyra!! Vi kom hem till slut. Så tack för helgen!!

Nu ska jag fika med anna och sen kanske det blir middag med William
och hans mamma.
Cheers lovers!! /P.


RSS 2.0