.trettiotreanledningar.com.

läs!!!!!!!NYRRE!!!!
 så jäkla läsvärt.
svält, djurplågeri, världsekonomin, naturkatastrofer. aldrig har jag känt mig så engagerad i något om feministdebatten. inte för att jag inte bryr mig, men vad kan jag förändra, I guess att jag är som alla andra. en gillar det inte men en kan inte göra mkt åt det.
men så fort det handlar om feminism, då är jag där och lyssnar och lägger in min åsikt. jag bryr mig och jag är (relativt) påläst. jag vill förändra och ändra och byta ut hela jävla samhället. det är så felfelfel.
bästa quoten från en kvinna "how will I protect my daughter (överstruket)? what will you teach your son?" så EFFING BRA!!!!
när en tatt på sig genusglasögonen så ser en allt så klart. jag hatar blondinbella för att hon inte vet något och förminskar detta till "hitte på problem" fastän hon är smart och liberal (nåja enlight henne). I loooove kissie för att hon använder hen, HÖR NI?!?! HEN!!! i en rosa bubblig blogg med en trådsmal tjej med sillisar. men hen, där fattar hon att det är DET som är viktigt. INTE hur hon ser ut utan hur världen ser på henne (och alla andra).
jag kommer återkomma mer om detta. jag vill att mina barn ska få växa upp i en värld där de får vara hur de vill utan förutfattade meningar.
trettiotreanledningar.com LÄSVÄRT!!!!!!!
 
/P.

.parties work workout.

veckorna går som vanligt. helgerna avlöser varandra. det har vart riktigt bra fester. mkt folk på västmannag. 24, där jag bor officiellt nu i ett litet kollektiv med bf och jesper, yeeez!!! mission accomplished, hihi. skön långhelg i solen, massa fanta rosé och mys med älskling. ölspel, vasaparken. vart i köpenhamn en sväng och upplevde riktigt bra barer och alllllldeeeeelesss för många drinkar med älsklingen. god mat, chill, hotell på horgatan, christiania. niiiize!!!! jobbar inte sååå mkt nu, haft en del sköna seminarier. fått upp ögonen för IT och EB. vår plan: bo i NYC inom 5 år. right now: spara pengar till en egen lägenhet and Vasastan is the oooonly place to stay!!!! träningen fick en lång paus men kommit igång med härlig löpning och stela lår. blitt sjukt grym på badminton (enligt våra mått mätt) kör varje untz untzkväll med sis, lissie och emma, så jääääkla kuuuul!!!!! det har vart födeseldedagar, tubenrundan med jobbet. snabba pressies med tidspress. åkt pappas MC. livet flyter och blir bara en boll som rullar och rullar. jag lääängtar tiss semestern, BETALD I FYRA EFFING VECKOR OCH DET E INTE ENS ALLA MINA VECKOR; HAHAHHAHAHAHA!!!!!! det blir summerburst, axwell, calvin harris!!!!! midsummer night fun ska spenderas i leksand. livet e nice änåd. liiite halvtråkigt. vet inte vart jag står. måste komma igång med något!!! fotboll tisdagmornar och mest tv och candy crush på kvällarna.
snart ere sommar och det e NIZEEEEEEE!!!!!! måste måste måste skriva mer. älskar att läsa tillbaka!!!

cheeeeeers!!!

/P.

RSS 2.0