.leva i nuet.

något jag är absolut sämst på är nog att leva i nuet. jag har ALLTID saker att längta till. vilket är kul!! meeen man tnker bara framåt! och när jag kollar på filme rom 70- och 80-talet så drömmer jag om att leva på den tiden..
när jag är ute så längtar jag typ till nästa ställe och nästa ställe.. när jag tränar så tänker jag genast på nästa gång jag ska träna..när jag sover längtar jag till frukost.. ååh jag blir galen.. jag tror jag är hemskt rastlös just nu men jag vet inte varför.. jag trivs verkligen där ja är just nu. trivs på jobbet, trivs i lgh, trivs i den stundande värmen (åh gud vad mkt gladare jag är nu på våren än på hösten). men rastlös... det är jag verkligen.. jag vill alltid ha mer mer, nästa nästa.. men det mösntret ser jag ju i hela mig. jag håller på att spara ut mitt hår, helst av allt vill jag bara klippa av det men samtidigt vill jag ju ha långt hår.. när jag ska klä mig på morgonen är det krig i huvudet om vad jag vill utstråla. när jag ska äta hatar jag att välja mat.. jag kan adlrig bestämma mig, aldrig stanna upp och bara..njuuuta. måste bli bättre på det!!! sluta längta.. yngre bli jag most def not.. these are the years och jag måste leva mina 5,5 år kvar helt och fullt ut!!! i nuet!!!
 
roliga saker i helgen:
igår på donken så stod jag som alltid med musik i öronen och smådansa lite till "trumpets". (kl var 3.20 typ och jag lyssnar alltid på musik när jag åker hem sj) så ere en kille som kommer fram och vil lyssna, hör hur han säger i tlfn: asså jag måste lägga på, det står en brud och dansar i kassan och jag måste bara få veta vad det är för härlig person. (typ så hörde inte exakt). så vi börjar snacka och kommer överens om picnic vid vattnet. så vi tar med oss våra burgare och sätter oss på bryggani närheten av där jag bor och blickar ut. mörkt och fridfullt. haha såå kul!! 15 min senare vare svinkallt så vi skildes åt och gick hem. älskar såna här situationer, händer ju bara på film eller utomlands!!
 
idag gick jag en lång prommis själv, i början av den åt jag en mc chicken jr, (my looove) och då kommer en duva flygandes och nästan krockar i huvudet!!! den ville ju typ ta burgare ifrån mg!! haha jag ba: what the fck?!? och mannen som jobbade förbi började garva.. haha bra scen till film, *mental anteckning*.
 
nåja, dags att duscha, jag sov mkt mindre denna helgen än jag vanligtvis gör och med tanke på mina monsterpass på 13 h i onsdags och torsdags så är jag gaaaaanska seg... men det var skönt att få i sig lite sol både igår och idag!!!
 
just det:
 i fredags hängde jag coh wille, vi käka på k25, tog några glas på marions uteserverig och slutade på clarion, mkt bra!!
igår firade jag sandra hos henne+fika. myys! sen åkte jag hem med erica och så kom ella.. jag och erica drack massa gott och ella dog mest, sen åkte jag och erica till grand escalier för att fira lissie som fyllt år, god middag med slut på oxid (ingen orkade gå vidare (really paul?!)) well, mkt bra helg alltså!!!
 
 
/P.

.ska det va så ska det!

förra fredgaen gjorde jag det mest spontana hittills i mitt liv. alla och då menar jag alla var upptagna eller bortresta.. jag såg min helg framför mig, tysta kvällar och alldeles för mkt godisköpande.. så när jag fått lite trevliga ekonomiska nyheter gjorde jag det enda rätta.. smsade sis att jag tar första bästa flyg till oslo!
sagt och gjort, fick jobba över till sex, köpte en enkel 19.45 och rusade mot centralen.
tidsbristen var ju ett faktum och därför hade jag endast mig själv och min handväska md mig.
får jag vara kaxig? hur många tjejer hade åkt iväg en helg utan smink och tre outfits?
haha älskar spontaniteten som fick hjärtat att hoppa över ett skutt.efter tio var vi hos murre och åt en sen middag för att sedan ta ett glas  närheten (hon bor typ på ett livligt östermalm).
lördagen var lite strövande på stan+vindrickande och sen förkrök hos sis och så gick vi ut till hennes kompisar, förade vidare och sen hann vi väl med 2-3 ställen innan hemgång.. det var såååå kul att bara flyga utan planer, utan stressande tider att passa!!!! saknar henne så mkt så det var värt varenda öre!!!!<3<3<3<3<3
 
/P.

.enjoy your work.

på sista tiden har jag verkligen trivits på jobbet. inte för att jag inte gjort det innan men nu är det verkligen kul. efter 1,5 år på samma tjänst så kan det ju bli långdraget och iom det tråkigt.. men jag trivs verkligen. har haft långa dagar på sistone men det funkar lika bra det med. jag har å ena sidan aldrig vart den som inte kunnat jobba länge. men nu när jag börjat träna mkt och länge så är det svårt att balansera allt, dock är jag ju förkyld och har vart det i 3 veckor så har inte tränat och då är det lätt att få in övertid. kommer snart en ganska tuff period och då får jag helt enkelt planera min tid! vill verkligen komma igång med träningen igen för jag hade verkligen kommit in i det och tyckte det var kul! SAY WHAT(?!??!) så vill inte mista den spririten!!!
 
well imorgon är det awards på berns så får se hur lång kväll det blir! och på fredag är det digitals tur att ha aw. sist var det UR och det var AWSM!! dansade som jag itne gjort på länge!!! så får se hur fredagen kommer se ut!
 
och nästa lördag så ere fest hos tanya, gonna be niiiice!!
 
/P.

.these will be the memories for life.

så... helgen var super!!!
AVICII:
mötte upp stackars sjuka sis i stan i fredags kvart i tre! hörde ni?!??! kvart i TRE!!!
vi åkte hem, käka tacirester och började föra när wille och matte kom. sen kom knapp och danne och erica och gustav och till sist även gabbi och willes kollega+tjej. stort gäng alltså! vi lyssnade på grym musik och sen stack vi till tele2. SÅ JÄKLA BRA!!!! förutom att baren och garderoben var det sämsta jag vart med om så vart det såååååå kuuuuuuuuL!!!!!!!!!!!! att gå på house med bästa vänner och pojkvännen, KAN INTE BLI BÄTTRE!!!
jag lever för house, det e sjukt hur taggad jag står där!!
sen stack dock min vänskara hem så det blev harry b... say WHAT?????? EFTER HOUSE?!?!?!
var där en halvtimme och sen drog jag till sturehof och mötte upp sofie+kompisar.
sen blev det hemgång.. och så gjorde jag pulled prok kl 04.00 på morgonen som skulle ligga i 16 timmar i ugnen!!
 
lördag kom ella ganska tidigt så vi bjöd på ägg+bacon och sen kom sarah och så stack jag och hon på stan. murre kom senare och så fikade vi, sen drog vi hem och käkade utmärkt pulled pork med jesper och wille.
sen kom olivia och så drack vi massa gött dessertvin, spelade ölspel och lyssnade på skön musik. drog ut vid 00.00 till TGIF, alltid bra där!!! och seeeeeen.. så drog vi till WHITE!!!FINALLY SWEET JESUS!!!!!!!
KUNDE INTE VART LYCKLIGARE!!! har saknat det såååååååå mkt, nog för att det kostar 250 (!?!?!?) spänn och bartendern skiter i tjejer i baren.. meeeeeeeen musiken är THEEE BEEEEST!!! så vi dansade tills fötterna knappt kunde bära oss mer och sen gick vi hem, som gamla goda tider!!!!!!!!!!!!!
 
på söndagen fikade jag med sis, erica och hannah och sen stack jag till sandra och så åkte vi ut till täby med billy bokhylla. där var jesper och wille hundvakt. jag fick bestämma mat igen och så åkte vi tll ica och köpte grejer till hamburgare, så när vi kom hem var willes mamma hemma och så gjorde vi utsökta burgers och åt glass till efterrätt och satt och myste till tie, då ville jag åka hem pga jobb....
 
men sammanfattningsvis så var det en sååååå NICE HELG!!! grym konsert, grymt umgänge, gott käk, grymma utgångar och grymt mys. ME LOOOOVE. det e såna helger man behöver!! älskar när man hänger med olika folk och gör grejer.. men det kostar.. det gör det.. jag har ju suttit hemma många helgkvällar för att spara.. så det passade bra med en fullpackad helg!!!
 
CHEEEERS!!!
 
/P.

RSS 2.0