.btw.

Mitt hår är leeeent och jag tror jag är effing snygg ikv.. Eller vadå tror jg är alltid snygg!! (haha) i lördags var det dock komplimanger hit och dit, det gillar vi!!! /P.


.alltså come on.

Jag hade bokat biljett hem, då frågar William när jag kommer hem, för de ska fira han. Just den dagen. Snygg timing, för sj är ALLTID SENA!!! Inget undantag idag, jag åker buss nu, för att blahablahablaha.. Mn jag ska låsa in mina väskor och sen ska jag effing gå till stället de är på om så klockan är ett!! Och kul ska jag ja för jag har druckit sangria(tack mamma,
Kom väl till pass när man är förbannad). Så det så. Grattis William, fyra dgar förtidigt på feel dag, du får mer riktigt grattis sen! Puss /P.


.allt är bara mos.

Näe.. Eller jo mitt huvud känns så typ.. Och jag gör mos. Precis nu sitter jag vid "björnen" som mosar all potatis. Kuuul! Egentligen är inte morgnarna så farliga. Att gå upp är jobbigt, sen flyter det på med smink och kläder(man mår bättre när man går i högklackat!). Gatorna är folktomma när jag går upp vid odenplan och går förbi williams gata, och funderar på att gå dit och sova ist.. Sen gör jag mackor, lyssnar på vakna! med The Voice. Snackar med den jag jobbar med. Så äter vi frukost i typ 30 min.. Ibland längre. Ibland är nån kul stamkund med som gärna vill veta varför jg är här igen. Sen gör vi listan, gör lite latte.. Till Torkel, som är jätteotrevlig!, ibland. Jag dricker juice eller cola light eller latte machiatto. Kollar face. Det är inte utvecklande, eller spännande och jag får ingen känsla av att jag uträttar nåt viktigt. Men det är inte såå hemskt och rätt mysigt när det är så lugnt. Sen kommer elever och lattemammor, med söööta barn, och jobbiga lunchkunder.. Och då är det ett helvete.. Men det är ju en annan sak.. /P.

.inte fastna nu paul.

Påväg till jobbet. Gissa tiden gissa vilket jobb. Snälla Gud (jag i detta fallet som ju är den enda som kan förbättra min situation) låt mig inte fastna där. Det är sjuukt tråkigt. Jag vill göra nåt annat och helst inte stiga upp fem varje morgon. Jag måste skriva om mitt personliga brev och börja söka de satans jobben. För jag orkar inte bli deppig i höst, vilket man faktiskt blir väldigt lätt när man heter paul och ännu lättare går det när man har ett jobb man inte trivs med. I oktober har jg ett nytt spännande kul jobb. Bra då säger vi så! (note to self:åk inte till William varje kväll för då blir det lite mer mat/tv/glas vin än jobbsökande. Och shoppa INGET förrän du får ett.) ingen är mer desperat än mig just nu... /P.

.en ny era på samma mönster.

Igår flyttade jag till björkhagen. William brukade tydligen köra just den vägen till sitt ex, fun fact. Och jag brukade ta samma väg hem till en viss v när han bodde på gullmars, nu när jag ska hem till min sambo låtta. Ironic? Fast det är ju bara att blunda och skapa nytt. Nu ska jag bara hem och snacka tjejgrejer och packa upp mina saker. Igår var myys, William följde med den här gången också när jag flyttade, igen, (min fjärde adress).. Vi kolla på tv och åt godis och somna ganska tidigt. Åh undra varför, måndags var galet. Bara jag får ett sjysst jobb snart så är allt underbart! /P.

.never never never more, I'd Rather die and burn in hell.

Man ska ju aldrig säga aldrig men... Aldrig i hela mitt liv att jag tänker jobba med mat!! Inte i kök, på restaurang/café/snabbmatsställe. De extrajobb jag har kan jag lalla på så länge men jag kommer inte söka ett enda sånt jobb igen i hela mitt liv. Jag vill inte lukta mat, jg vill ha snygga privata kläder, nagellack och fina skor. Och inte få massa skit för att folk väntar på sin mat. Effing iddie gå nånstans där personalen är tillräcklig och kön inte är 30 £|${¥\= meter!!! Och för Guds satans skull, bestäm er för vad ni ska ha oh fråga inte era ungar vad de vill ha när ni står och beställer. Åh guuuuuuuud!!! Jag är så trött på den här branschen. /P.

.all the bad stuf is so much easier to handle with you by My side.

Du gör världen ganska mkt roligare att leva i. Du gör mig glad när du ser på mig. Du får mig att skratta och må väldigt bra. Det mysigaste som finns är att känna dina andetag i nacken när vi sover, att hålla om dig och känna hur tätt vi ligger intill varandra. Eller de gånger vi lallar hem efter nåt glas för mkt och håller i varandra för att vi går snett. Det är tom nästan kul att laga mat med dig. Och alla mina problem känns så mkt lättare när du finns där och gör mig glad. Mmm.. det är roligare med höst nu med. Min årliga höstdepression känns långt bort..(förra året missade jag hösten och med det all bitterhet, låt det vara lika lätt med höst i år). Mmm. Jag tycker om dig. Sådär mkt. <3<3<3 /P.

.min nya sambo!!

Märkte att det i nåt inlägg kunde uppfattas som att jag skulle flytta in hos William.. Näe..(tyvärr.. Tidigt..?;) Snarare Låtta potta!! Nån tjej skulle flytta ihop med henne men så ändra hon sig och då jag behöver nåt nytt så passar det perfekt! Tiss jag hittar nåt i vasastan, Östermalm eller gärdet så kan jag gärna bo med finaste Låtta. Skulle ju kolla på nåt rum på Djurgården idag men jag slutar ju på Grönan.. Och det fanns inget kök så då känns det här som en bättre lösning. Like: lätt att ta sig tll boyfriend, gröna linjen rakt av på typ 17 min. Dislike: måste byts för att åka hem till sis, plus dock är att det tar ungefär lika lång tid för oss att ta oss till Vasastan och då måste vi ju hitta en stammispub där nu om nåt! Oxid är fortf stammisklubben, Haitis frågade hur det var med oss när vi besökte stället i lördags. /P.

.förhållandeflicka.

Mm jag är nog det. Jag orkade ett år som singel. Sen föll jag för första killen jag börja dejta. Inte menat att han var random men hade jag velat vara singel hade jag ju inte blitt tsm med han efter ynka två mån. Och jag och Felicia som sa att "jag ska inte ha pojkvän i sommar!! Jg ska vara singel, resa utomlands och flörta med allt som rör sig"(typ). Men så.. Blev Båda kääära och då spelar det man tänkte innan en obetydlig roll. Det är liksom mysigare att tycka om nån. Jag gillar inte de kvällar jag är ute och åker hem och inte åker hem till han. Sova ensam? Neee.. Usch. Gå ut eller umgås med bara kompisar, ua jag har ju ett eget liv med. Men det är så mysigt att krypa in till han, eller mötas upp och köpa nattkäk och gå hem och skratta oss igenom småtimmarna. Lalalala.. Åh pauuuuul... Tönt. Käär tönt. Mer kärlek åt alla!!!! /P.

.för ett år sedan..

Så flyttade jag ut ur min lgh med lissie. Jag fick flytta in hos sis, mitt jobb skulle snart vara slut och jag skulle åka till Aussie helt själv. Jag hade alltså varken jobb, lgh eller pojkvän. Lissie hade köpt lgh med sin. Jg skulle bara leka i två och en halv månad. S kom jag hem, med oansvariga 700 kr på kontot, en massa kläder, vilda partynätter och adrenalin-upplevelser rikare. Och jag kände mig så.. Liten.. Tro inte att jag ångrade mig, nej den där resan var det häftgaste jag gjort och jag hade stannat längre om det gick. Men ni måste fatta hur de kändes att gå från att vara den som alltid hade pojkvän och sparpengar till helt tom. Annorlunda. Typ börja om. Medan mina vänner skickade ut bröllopsinbjudningar, köpte hus, hade bil, pluggade tredje året, skaffade seriösa jobb, förlovade sig och väntade barn så jobbade jag ihjäl mig för att kunna resa igen. Fast jag hade ju inte bråttom nånstans, nästan 22 är inte gammalt. Jag ryk te bara dt var så.. Ovanligt att alla var så seriösa, men å andra sidan så är vi ju redan snart 22 och saker händer då. Jag vet inte ens vad jag vill bli!! Och nu sitter jag här och Grönan tar slut och jag har ingen aning vad jag ska göra. Men jag har en underbar pojkvän och en fantastisk vän som jag ska flytta in hos. Och jobb löser sig på extrapass. Jag må prata mycket om barn, fråga mina kompisar, men ni vet ju, jag har en miljon planer innan jag skaffar Ferrari, takvåning och guldfiskar.. Åh vet inte vad jag liksom vill få fram.. Men så brukar det ju vara här.. Nu ska jag jobba, pass 2 på 1 dag.. Cheers lovers! /P.

.Grönan-kryssningen.

Om vi hade kul? Så kul så jag ville dö dagen därpå. Vi möttes upp på gärdet, jag, Jonatan,Låtta, sis, Vigge, Karin, Eleonore och yakob. Sen gick vi till värtahamnen och med förhoppningar om att de inte kollade legg på kidsen gick vi förbi spärrarna. Vi hittade hytterna, drog till tax freen, köpte med oss förkrök och bytte om och börja med ölspel american edition och jag har aldrig.. Det kom mer och mer folk och sen.. Sen festa vi till sex. Vi dansa, sprang runt, minglade, nån spillde öl på heeeela min klänning. Men fy f vad kul jag hade!!! De flesta jag ville var där och bra stämning till Max. Dagen därpå försökte jag sova, yakob drog med några in för att visa hur jag såt ut som en bebis.. Haha. Jag och murre dansade estetdansen och så var dt dags att hoppa av.. Vi käka på Östermalms pizzeria och sen drog jg hem för att byta klädr och så drog jag till boyfriend. Han och pejam försökte få mig med på ett glas men jag ville sova och lovade att jag inte blev arg på pejam för att han tog William ifrån mig och William att jag inte blev arg för att han gick. Så läste jag min favoritblogg, kollade på bra tv.. Och kollade igenom Williams bilder.. Hehe sakna.. Ikv åker jag hem till han igen, skönare att bara behöva gå fyra min till jobbet.. Okej mest mysigt att träffa han..;) /P.

.tack Gud att det bara var en mardröm.

Inatt drömde jag nåt för hemskt. Vi var några st i nån lgh på typ tionde vÅningen, sis och William var med, pejam också tror jag. Huset skakar till, och så vinglar det! Vi vet att en tornado är på väg men alla är överens om att det är inbillat. Men så rör det på sig och lyfter! Vi springer ut på balkongen och bestämmer oss för att hoppa ut, jag håller William och sis i handen och hoppar. Murres ben krossas och blir alldeles platta bär hon landar och med gråten i halsen säger jag att hon kommer kunna gå igen. William tuppar av helt och på båt sätt lyckas jag lyfta upp båda och bär de till en säkrare plats.jag går iväg för att kolla om min mobil ligger nånstans och når jag kommer tillbaka är William borta. Mamma kommer och gråter floder och frågar vad som hänt och frågar om jag får tag på William och jg ringer utan svar och jag ringer pejam och ingen svarar och jag får panik ch mamma frågar om jag har pratat med han och jag ropar gråtandes att han int svarar! Så vaknar jag av min egen röst som säger det på polska!(skratt). Jag darrar och hjärtat brister nästan när jag märker att jag ligger i en säng, och jag känner att det ligger nån bredvid och jag kollar åt vänster och där ligger min sötaste William, han ligger med ryggen mot mig och jag kryper tätt tätt intill han och myser han i nacken och jg hör (självklart) att han andas. Och jag somnar om och sover som ett barn. Men fy vilken hemsk dröm, att ens absolut närmaste råkar ut för nåt sånt. Jag mår fortf dåligt och kan knappt äta. Den där stormvarningen togs på allvar.. Tack Gud att dt var en dröm. /P.

.ikväll köööör vi all in and beyond!

Idag har jag jobbat på ritorno. Helt okej, har man inte vart där på länge så ger det inte såå mkt ångest.. Och så tänkte jag att jg kunde bjuda boyfriend på lunch, så han kom förbi innan jobbet. Det blev köttbullar i tomatsås med potatismos. Gott! Var mysigt också att få pussa på han lite för igår orkade jag inte åka hem till han och ikväll ska jag ju på kryssning!!!!!! Så blir ju inte att möta William när jag vart ute, nej det blir till att traska mot en hytt.. Men kommer bli Awesome!! Ska dela med Låtta, Camilla och yakob. Bra mix!! I hytten bredvid kommer sis, Vigge och Sarah med h sova så det börja ju bra!!:) nu är jag påväg hem för att stassa om till snyggaste Paulina och ta nån fördrink.! Åh nu smsa Camilla att hon är för sjuk. Åhh!! Aha komme bli fantastiskt fruktansvärt kul ändå! Pussssar på er!! /P.

.grow up and get over it.

Vissa är bra effing omogna. Häromdagen fick jag höra att de går rykten om mig. Jag vet att en viss en snackar skit om mig till mina kompisar, men att sprida massa rykten till andra.. Eller rykten, det en kompis berätta stämmer och det står jag för. Det jag inte gillar är att denne berättar halva storyn. Att jag är dum i huvudet, att jag gjort det och det. För att folk ska tycka illa om mig? Guess what, they don't. För jag fick veta att en vän gärna talar gott om mig. Och då visste hon bara om den delen där jag är The bad one. Men come on, sluta snacka skit utan att kunna stå för dina egna fel. Du vill väl helt enkelt att folk ska tycka illa om mig och tycka synd om dig. Jag tror dock inte att du vore så ursäktad om de visste att du stulit pengar från mig. Och inte betalat tillbaka på snart två år. Snacka gärna skit, men berätta gärna hela storyn. /P.

.stjärngalan, last episode.

Min sista stjärngala i måndags. Hade så.effing.KUL!!!! Förade på bryggan med korv1, sis, Vigge och ida. Hade galet trassligt hår och ormskinnstrench. Stod i en evighetslång kö, käka lite konstig men god mat, drack, mingla med alla underbara som var där. dansa och såg Veronica maggio live!!! Helt underbart för jag missar ju konserten! Vid elva börja jag må dÅligt och åkte därför hem vid tolv.. Jag vet, tidigt men då hade jag druckit sen två.. Åkte hem till boyfriend och gjorde bästa första intrycket på Jespers syrra med mitt djungel-prostutierad-hår.. Tack för kvällen alla som var där, jag hade kulkulkul. Så sorgligt att det nog är min sista.. /P.

.sjukling tredje dagen.

mhmmm..

men nu är jag hos william så det är lite mysigare iaf^^. ska sova nu. har skrivit ett jättelångt inlägg om barn och uppfostran, jag läser mkt mammabloggar nu. och det finns så mkt jag vill få ur mig för vissa tycker jag har såå feeel!!
men jag vill inte publicera det än för det känns inte helt klart.

jäjä imorgon är det djungeldisco-stjärngala!! alltså mycket mycket feeeest!!

see you lovers!

/P.

.du och jag.

-varför jag föll för dig? för att du är rolig och får mig att skratta och jag mår så bra när jag är med dig. och så är du snyggsnyggsnygg.

/P.

.flummiga människor, sjukling och gamla bilder.

jag la ut en lgh-annons igår, redan sex svar. på tal om sex, två av de som ringde var rätt sugna på att prata om lite för privata saker.. fast de verkade trevliga. jag sa att jag hade pojkvän och var jättenöjd och väldigt kär i honom. de fortsatte att prata på.

idag är jag sjuk. jag sjukanmälde mig för första gången ever på grönan. fatta att jag har jobbat tre säsonger och två vintrar utan en enda sjukdag! det räckte väl nu.. jag är extra känslig när jag är sjuk, så jag har gråtit otaliga gånger idag. jättefina scener med bebisar och kärleksförklaringar i SATC. mina ögon fäller miljoner tårar och så tycker jag sådär synd om mig själv. men sen kommer jag på att jag har william, han är bara inte här. och då känner jag mig inte ensam. bara saknar han lite mer.. åh gullunge.
för övrigt har jag nog ätit 6 piggelin och druckit en liter apelsinjuice. jag lagade middag, själv, åt mig själv, sen skrev jag om mitt cv. det är väl det mest produktiva idag.
sen bokade jag kryssning för mig,sis, vigge, sara med h, yakob, låtta och camilla. kommer bli grymt!!
och så ringde jag boyfriend, som jag redan pratat med, för att jag saknade han. han saknade mig med, fair enough.

sen raderade jag balbilderna och la upp de, halva bilderna. de låg kvar för att min bal var perfekt, den var precis som den skulle vara. det är gamla minnen och de har förvandlats till nåt fruktansvärt. och då ska de absolut inte ta plats bland en massa underbara minnen.

borde sova. eller ringa.. näeee.  man vill men kom igen, a slight bit of independence?


/P.

.day by day by mig.

sen jag kom hem har det gått över en vecka. UTAN updates!
förra tisdagen spenderade jag med william, vi hade mys och laga mat, bara vi två. när man saknat ihjäl sig efter nån så finns inget bättre än att bara vara tillsammans.

onsdagen gick jag hem tidigare och kollade film med william hos pejam. mys med chill.

torsdagen fick jag med mig karin, vigge, sis, eleonore, anastasia och jonatan på afterwork på dovas. hur nice som helst att träffa alla! blev shots och massa drinkar...sen när alla drog hem mötte jag upp william på anchor.


fredagen gick vi till carl michael, slutade med utgång på paradise med vigge, sis, tim, anastasia och karin. och vi drog vidare till after och jag blev anklagad för misshandel...? mötte upp william på tc och gick hem tillsammans.
lördagen..tog jag ett glas cola(!) med låtta, sis och dan på norrmalmstorg. så kul att träffa låtta potta!! tog igen allt och gick hem tidigt..


söndag: puuuub!drog med mig jonatan, vigge, karin och anna till bryggan, awsm och träffa anna också efter all tid!! vi myste och drack och sen kom axel som hört av sig för att han var på grönan. så kul att träffa han med! sen anslöt flera andra, typ calle x2, kära sis och så boyfriend, pejam, calle, och micke. och sen även mirsal och eleonore. sen blev det lejonbacken där en massa annat kul folk var. vi shotta tequila och mingla och äntligen fick några fler träffa william. sen skulle det bli skepps men blev till slut anchor. kvällen sluta lite dåligt där, men tur att man då har en sötsötsöt pojkvän och en finfinfin syster som gör en glad och vill hjälpa en.

i måndags.."sjukanmälde" jag mig för första gången. eller jag sa inte att jag var sjuk, jag sa som det var.. jag klarade inte av att gå till grönan. ist så gick jag på stan och sen lagade jag mat med william och jesper och kollade film.

tisdagen var jag ledig, tack och lov..gick en lång promenad med karin i vasastan/östermalm/kungsholmen och spydde ord över trötta människor och log åt en massa saker som var bra. vid nio träffa jag sis och promenera med henne i två timmar och pratade ut ännu mer. köpte varsin latte åt oss och njöt av att bara vara. 

igår käka hag kebab med vigge och yakob och richmond och sen hamna vi på rockbjörnens efterfest på tyrol med sis och sara med h..mest kul för att vi inte fick vara där och för att det fanns en hel del kändisar.. woop woop.
idag spela oskar linnros på grönan. jag fick med mig karin på ett glad och sen såg vi konserten, sjukt grymt bra!!! sen åt jag en våffla med vigge och åkte hem för första gången sen lördag.. ni ska veta att det inte är kul att behöva sova utan sötaste william, men jag måste söka jobb och lgh..verkligheten börjar knacka på dörren..
imorgon blir det också lugnt. måste tagga inför måndag utan att bli dödssjuk, med magont, huvudvärk, täppt näsa och tjock hals kommer man inte långt...
sleep tight lovers!!

/P.

RSS 2.0