.stockholm sale shopping turns into preparty in björkis.

preparty i björkis efter en lååång dag på stan, jag hitta THE.PERFECT.SHOES!!!EVER!!! de enda kilklackarna jag vill nånsin vill ha. och lite andra nice saker, kavaj, klääning till ikv.. bra dag!!
så nu vin med sarah m,ed h, murrish, jonna och yelena frå filandia:D:D


/P.

.ett halvår med älskling.

Den 26:e juni var en natt som fick mig att le stort hela dagen därpå. Wille och jag blev "vi". Jag jobbade med bara tjejer den dagen och ALLA undrade vad som gjorde mig SÅ glad. (något säger mig att mina känslor verkligen sitter utanpå min kropp) Nog för att jag alltid var sprallig och leende men den söndagen var det nog något;)
Ett halvår senare är vi fortf tsm utan ett enda bråk bakom oss. Det ni.
Älskar älskar älskar dig!!!

/P.


.åååååååh!!

Jag vill gifta mig NUUUU!!

Iom att vi är TRE timmar sena måste man hitta sätt att underhålla sig på, jag har kommit fram till att bröllopsbloggar tar tiden från mig!!
Allt är så vackert och underbart och magiskt, jag läser sida efter sida och blir helt kääääär!

Jag vill meeeed!!!! Ok nu är ju inte det så jätteaktuellt så william behöver inte bli rädd. (jag menar vi har precis vart tsm ett halvår och även om det vore Såå romantiskt att lova varandra evig kärlek efter den här korta tiden så.. Är det ju liite tidigt. Dessutom har jag planerat mitt bröllop i en ganska hög prisklass och den ekonomin.. har inte vi riktigt än..;) men iaf, att läsa och se alla bilder, jg vill ha en ring på fingret nu!

Jag vill prova brudklänningar och ha syster vid min sida så hon kan hjälpa mig att planera allt, med bra smak och elegant stil känns det självklart att hon ska finnas vid min sida från sida ett i planeringen. Åååhåååå jag viiill!!!
Men sa jag det? Jag vet vad jag vill bli:bröllopskoreograf! Jag älskar kärlek och vackra tillställningar och lyckliga slut. Hade gärna sysslat med event och vara min egna chef, so perfect!! Nu ska vi bara se till att starta den karriären!!

/P.


.mammi I'm coooooming hoooome!

Påväg!!! Hade lite bråttom så missade att ta med pappas t610.. Men han får klara sig!! Jag kommer ju iaf:D har med alla paket, kläder och hår och sminkfix och det är väl det som behövs!!

Notis:mkt sandror i livet nu, det var en kollega jag prata om i förra inlägget.

Annars då? HATAR FOLK! Jag får ju dagligen prata med hundra idioter så när man är off duty så har man ingen lust alls att vara trevlig. Särskilt inte mot sega puckon. Men jag sitter på min plats, lite cosmo och lite smoothie och sen ska jag sooova!!!!

/P.


.time goes on and on and on.

för ett år sedan hade jag nästan precis landat i sverige efter en helt OUTRAGEOUS resa i aussie. broke and homeless låna jag pengar av sis och slet ihjäl mig på caféet för att kunna leva och betala tillbaka det jag lånat och lånade av henne;)
tänk vad mkt som står i den här bloggen, den starta jag ju när jag precis haft en helt fantastisk bäst super, ja alla galna ord i världen-sommar. som bara fortsatte i aussie.
träffa lissie på åhléns idag, jättekul att se henne!!! vi ses supersällan så man har huuuur mkt som helst att berätta!!! kom och tänka på det, då när jag skulle till aussie.. jag och lissie blev uppsagda vår lägenhet, hon köpte och flyttade ihop med viktor och jag.. jag hade cash cash cash but no place to call my home. i en månad fick jag bo hos sis, forsade ner mina grejer till mes parents.
jag kände mig så liiiiten då, alltså, så oseriös!!! inte för att jag säger att nån av oss gjorde fel eller rätt men från att vara på typ samma nivå, stadium whateveeeeer, till att gå så skilda vägar. och så nu när vi ses så är saker heeelt annorlunda, jag som skulle vara singel heeeela sommaren har snart vart tsm med william i ett halvår(!!!!!<3<3<3<3), jag som inte hade nåt, har en lägenhet (i andrahand som jag delar, men that's not the point) och jag har jobb (men inga pengar för de shoppar jag upp, och nu har jag inte jobb för idag var sista dagen men ni fattar...) kontentan är alltså att så mkt händer, (och fötter, haha världens bästa skämt!!!!)
om nån frågar mig:vart ser du dig själv om 1 år, 5 år, 10 år? så hade jag svarat att jag verkligen INTE VET!!! då svarar jag att jag kan bo var som helst, jag kanske pluggar, har ett drömjobb eller sliter på nån bar för att jag ville resa. om fem år har jag iaf börjat klättra på nån karriärstege, jag kanske har köpt lägenhet med wille eller så reser jag runt och jobbar överallt, om tio år har vi kanske nåt barn, har ingen aning om vart jag bor, och jag har säkert börjat jobba med nåt heeelt annat...
jag skulle tillbaka till aussie i januari!!! och resa till NYC, LA, asien... men så träffa jag william och nån resa till aussie känns inte.. såå aktuell nu, dock LA, boyfriend vill ju studera teater (har aldrig sett den sidan av han, å andra sidan har vi inte känt varann så länge, men borde inte det vara mer tydligt om han vill flytta diiit för det?? iaf..) så flyttar han dit måste jag ju nästan följa med!!! det är också nåt nytt för mig, jag?flytta med han? fast senast idag så prata jag och sandra om det, att gå fort fram. med mitt ex tog jag det lugnt, jag och wille har inte ens vart tsm så länge som jag och x kände varann innan vi blev! och det fanns inte på kartan att JAG skulle flytta med HAN.  men så är det ju såhär att det gick åt H****************. så sakta är inte svaret. hade wille friat hade jag gift mig med han här och nu. (nej det kommer inte hända på ganska länge för det är inte aktuellt) men principen..jag vill kasta mig in i oss, i det vi har, för hittills har det vart så bra, och jag vill bara ha meeer! jag vill ha kul, jag vill ha kärlek jag vill ha han!!! hela tiden!!! då tänker jag faktiskt ta risken att det slutar i tårar och en kraschad karriär i nån stad i världen, för om jag inte gör det så vet jag ju faktiskt inte hur det kommer sluta!! och förhoppningsvis och förmodligen (för vi är sååå kära och lyckliga) så håller detta och då är det ju värt det och gör det inte det så hade vi iaf kul fram tills. helt enkelt, jag orkar inte tänka på vad som kan hända, jag tänker mer på vad JAG VILL göra och hur kuuuuul jag vill ha.
jag säger då det, quit your job, travel all over the world, get a new job in a crazy city, fall in love, move in, travel some more, get a new job, move apart, do your thing, move back in together, have fun!!!
/P.

.så rent så man kan slicka golvet, fast jag hade nog avstått.

jag ligger på golvet i min nystädade lägenhet!!
har lagt undan alla kläder, diskat, slagit in två paket, slängt alla shoppingkassar och reklam, dammsugit..mkt härligare att komma hem till!!!
plus att yelena plus kompis kommer ju 30e!!!! och kommer låtta hem först så måste det ju vara fiiiint!!
och klockan är inte ens ett, bah!! ska duscha lite, ta på lite BUS. jag gillar inte spraybusen, den gav färg, mm.. och färga av sig på mitt vita linne och nu åker den av så min arm ser helt torrsprucken ut!?! så jag köpte åhléns egna, den enda som är för både ansikte och kropp så fick bli den, igår tyckte wille jag var orange i ansiktet.. fast den pojken är ju som han är, jag är likblek i ansiktet!!!(skrubba tbort all färg typ?) och mitt solpuder gör mig inte orange!!! sandra tyckte inte det iaf och jag väljer att tro henne;)
iaf.. är ganska trött så borde nog sova lite!! ska ringa sötaste gulligaste och säga godnatt, usch för en tom säng!!!
/P.

.i'm all alone, all on myyyy own!!!

Jag minns inte sist jag var ensam, nån gång.. Nån kväll.. Ja när Låtta inte kom hem.. Innan dess.. När jag bodde på gärdet? Mmm nån kväll var jag helt ensam.. (mitt rekord var att sova där 4 dagar i rad en gång, sen kom jag inte ens i närheten av att slå det, jo när Wille var i Dalarna!!!) så med andra ord, det är TYST!!! En fredag, hemma, ensam?!?!
Fatta att alltid vara med nån och nu kommer jag hem till en TOM lägenhet och kommer sova UTAN boyfriend!!!! Det suger!!! Jag vill vara med min familj!!!! Längtar så sjukt mkt tills jg är klar så jag kan sova så jag kan vakna så jag kan ta tåget ner till min lilla underbara familj!!!!<3<3<3

/P.


.cantuccini och julmust light.

Vad är roligare än att städa undan den enorma klädhögen (nej jag har INGA svarta kläder, INGA ALLS de dagar jg känner för svart,men ändå lyckas jag få en vackert stor hög) iaf, vad är roligare???? Att prova dem!!!!
Har gått runt i ett par byxor som jag aldrig haft på mig, inköpta i lovely Sydney, en blus, pumps och nya lilla quiltade axelremsväskan (med GULDkedja)(hoppas mamma inte har en sån till mig i julklapp!!!!! Som jag önskade!!!!) och min älsklingsscarf (varför sluta jag med sarfs?? Det är ju så snyggt!!!! Kanske för att man alltid ska ha halsduk nu?!...) allt i svart utom scarfen då, GUD SÅ SNYGGT SÅ JAG DÖR!!!!!!!! Hade visat er men bloggpuckot vägrar publicera bilder!!!!!

Men nu har jag fula mjukisar och min älskade kabelstickade tröja, nu ska här städas, diskas, packas och sovas!!!


/P.


.min matlåda har vart på solidaritet.

Igår var nice, kom till pejam där Wille, Sandra, James, Jens och troy var. Jesper kom också förbi men sen sluta det med att jag, w, p, j och s drog till anchor och hade mys!! Jägerbomb och vin och äcklig svit som jag fick av Wille för han tog min när jag och pejam skulle shota. Det var lite onyktert där minsann! William skulle hjälpa pejam med ragg men det gick ju sådär...;);?

Sen när det stängde så stanna jag Wille och pejam och så drog vi till solidaritet med Kristian, Tess och salmiak(han heter inte exakt så men jag vet inte hur det stavas så det får bli lakritssmak på han). Min matlåda hängde också med!! Hade ju kasse med mössa och julklapp från familjen Aalhuizen, och min matlåda!!!!XD Det dracks det ännu mer och tom lite dans hann vi med:D

Sen käka vi igen!!!!!( salmiak tog med oss till donken innan s för att vi kanske behövde det) sen tog vi taxi hem, jag orkade INTE gå!!!! Bra kväll med andra ord!!!

Idag var.. Min sista dag och min enda bakslag på jobbet!! Trött och gnällig men nu är jag klar där, hoppas jag får nån ny tjänst!!!!!!

/P.


.tjugotredje december tvåtusenelva.

Min pojkvän må vara retsticka number one, inte ens igår när Pejam tvinga han att vara snäll och toffla klarar han det. Men han är underbar och bäst i världen!!! han ser inte ut som en sån men han kan säga de gulligaste sakerna!!!! Je t'aime mon chéri!!!!!!!<3<3<3 åh kommer sakna diiig!!!! En vecka utan älskling!!! USCH!!!!

Jg älskar älskar älskar diiiig!!!
PUSSPUSSPUSS

/P.


.lilla lilla Paul.

Att vara mig är inte så lätt. Passa tider är ett stort problem. Ok jag passar ju bestämda tider, tåg, jobb.. Men när jag ska möta upp nån eller bara komma nånstans "ungefär" då så blir det lätt senare. Största fällan:håret TAR LÄNGRE TID att duscha och greja, och kläder, ÅH DESSA KLÄDER. What to wear är inte lättaste svaret. Ååh. Som tur är missa jag bara hockey idag, vilket jag ändå hade kollat på lagom lite, mer ner i min iPhone...;) men nu är jag påväg till kammakargatan!!!


/P.


.julstress hate it!

Så, nu har jag lämnat tillbaka tröjan, köpt strumpisar åt mig, mamma och sis, köpt puder+borste och primer. Köpt rökelser och fått pengar för mitt tredje uppknipsade lås. Så mkt folk som ska handla julklappar!!! OH MY jag blir galen!!!!! Men nu är jag påväg hem för en snabb dusch och sen ner till pejam där grabbarna kollar hockey med Sandra och James troligen! De kom förbi idag, jag tyckte nån vissla och bara "sluta vissla jobbiga ungar" och så är det s&j!!! Hann inte prata alls för stod i kassan och så mkt folk!!! Men minns jag rätt så är det bara packa väskan som är kvar, just det, slå in klappar!!! Parfymavdelningen slog in dem så fult!!!!!! MINA BLIR MKT FINARE!! Typ;)

Trött cheyy(fulaste ordet or what men iaf)

/P.


.God Jul Williams jinsrumpa.

Igår mötte jag upp Wille utanför Åhléns och så åkte vi upp till denim-avdelningen för att välja ut Willes julklapp, en jinsrumpa!!!! Och tur hade vi för hans kompis Nino jobbar där och slutade just så vi fick hjälp!! Med 600 modeller kan det bli svårt!!! Efter typ 5 par blev det ett par mörka Tiger. Snyyyyggt!!!! Det var ju lite krav på att jag också skulle gilla hur han såg ut i dem;)

Sen gjorde vi en jättegod laxsallad till middag:D

/P.


.red lipstick on his cheek.

I lördags hade wille läppstift på både hals, kinder och läppar, what to do, jag gillar rött läppstift!!! Men det åker av jämt så i söndags köpte jag nytt, från Max factor, jag bad om ett som sitter... Åh det gör det minsann, som berg! Så man får knappt av det!!!!! GNUGGA GNUGGA!!!
Men det torkar så det ser ut som målarfärg på läpparna ibland, enligt min charmige pojkvän som alltid lyckas hitta mina fel..;)

Bouhou what to do? Be blue or buy new?


/P.


.dans & gospel & jobb.

Jaha fredag då, var jättekul!!! Inflyttningsfest hos Hanna, sen galways(bra ställe om medelåldern bara sjönk några decennier) och oxid med sis och henne! Sen drog jag och sis en taxi till donken vid sveavägen där boyfriend väntade. Nice nice nice!! Sen somna han medan vi åt men det är ju en annan grej;) bra att man har en flickvän som klär av enXD

Lördag: myste i sängen med boyfriend och lyssnade på from now on ett antal ggr, bästa låten nu!!!! Sen fick Wille hjälpa mig med spray tan, för jag hade fläckat till mig lite(skraaaaatt!!!!)
Sen en kort jobbdag följt av gospelkpnsert med Wille, Susanne, don, Sandra och James!! Sandra är och hälsar på från Aussie med sin kille!!!:) det var jättebra, lite mkt jeeeeesus men oj vad de kan sjunga!!!!
Sen drog jag, Wille till anchor med pejam och Jesper. Och sen kom Karin, vi headbanga och släppte loss till e-type som körde rock covers. Ont i nacken fortf!!! Hade dock ännu en väldigt NICE kväll!! Sen blev det bk på väg hem, och både Jesper och Wille åt upp!!!;)

Söndagen vare lite jobb igen, sen hem till boyfriend som inte var hemma än. Åt sushi, var supersugen och superhungrig! Sen däcka jag på Wille medan vi kolla på Ali g in da house som faktiskt var bra!!

Igår skulle jag städa, jjäjä händer aldrig, vek tio plagg typ.. Efter jobbet tog jg ett snbbt glas med Tim och Nisse, kommer inte ses förrän nästa år kanske!!! Treat sitter aldrig fel;)

Och nu äre jooooobb!!! 10 timmar!!! Jag har laddat med godis:) dåligt dåligt Paul men men...

Cheers lovers!!!

/P.


.har saknat han Renée och hon murre i hon murres studentrum.

Nu har vi vin iaf, snart kommer le bus mot lappis, då kör vi, jag, murre och Renée barbier, vi hängde mkt i vintras, mkt förkrök med han renée, han är bra på förkrök, var även med en hel del i somras<3 på sistone har jag inte druckit renée så mkt, men när vi ses så är allt som vanligt, allt är väldigt NICE! Och nu fick jag reda på att jag börjar HALV ETT imorgon, vad är det? You got the answer baby, it's EFFING WONDERFUL!!
Först en pizza, annars blir jag för glad på vinet..

/P.


.jag är hopplös.

Jg borde ha en nanny, då kanske jag kunde hinna med det jag borde, TVÅ grejer skulle jag göra, tvätta och städa undan mina klädet! Ist färga jag håret och blekte tänderna, och fönade håret två ggr då det inte blev bra lockar!!! Vaxa benen hann jag inte ens med, jag som vill börja me det snart men är man seeeeeg som en sniiiigel så får man raka dem.. Ledig men ingen tid!

Nu systemet sen förkrök hos sis! Smink och naglar där för det hann jag inte heller med!!! FAIL!

/P.


.att jag aldrig lära mig..

Alltid är det så!! "jag ska hem tidigt" men så sover jag lääänge, tänker att jag kan sova bär jag kommer vem men willes säng är så skön! Sen kollar jag gamla gossip-avsnitt, ibland nytt då det kommit ut, sen tänker jag att jag ska ta en SNABB runda på stan, två butiker, men så är jag där minst två TIMMAR!! Ville ha en svart vanlig kjol men det hittar jag inte såklart!!! Applåder though, köpte INGA kläder!!! Bara lite nagellack, ska göra mina nails fiiina till ikv! Ska även färga håret, själv!!!! Oh My!!! Men det ska liksom bara bli mörkare så det blir nog bra!!! Och ta ett låååångt skööönt "pomegranate & chili"-bad. Guuuud vad myyyys!!!
Äta frukost också? Jag veeeet klockan är efter tvåååååå!!!
Men sån är jag, ledig Paul=skjuter fram hela dagen fyra timmar!!!!

Cheers lovers!
/P.


.sex timmar kvarå..

Bläää jag orkar inte!! Jag vill heeeem!! Men så ovärt att gå hem efter sex för så är det ob, stannar jag tre timmar till så blir det nästan fem!!! Men jg är sååå trött, hade babyliss-genomgång idag, tyckte så synd om han som visade, för alla misstrodde en av deras produkter, den ska vara suuuperbra men typ INGEN fick till varken lockar eller volym!:/ men som sagt, det är ju inte han som gjort dem!

Sen gick jag lite på stan, glömde köpa lås, IGEN!! Ovärt!!! Köpte en jättefin tunika som man kan använda lite hur som, nice!!! Svart transparent med vita manchetter!! Elin hade en sån och hon var så fiiin så.. I just had to!!!

/P.


.vad är oddsen?

Att få samma färg? Den äckligaste också!!! Bouhou I neeeeed a tissue!!!

/P.


.och ni undrar ni hur jag kunde hamna just här?!?

Kejsarens nya stil är ju helt genialisk! Sån bra ironisk humor!! Jag tror vi skratta lika mkt som vi åt!!!! Haha vi hade nappar (frukt, cola & sursöta)
Marabou digestive, noblesse, 2 chips och 2 dipper, julmust och apelsiner!!! Mitt i veckan!!! NICE!!! Nu är jag tjockismätt!!!!

Sitter fortfarande hos Tim, med murrish, Calle Mange och Tove. Vi såg också "rock a doodle", en film jag och sis hade på video när vi var pytte!!! Den var en av de BÄSTA nånsin!! Så har Tim den, hur bra?!?! NICE!!! Så nu har vi sett massa tecknat, så myyyys!!

Haha nu kollar Tim på "chess" och vi andra tittar in i våra smartphones, ok inte murre då för hon har fortf Inte gett mig min gamla iPhone, så jag kan fixa den!!! Sen ska hon få låna den för jag är ju sååå snääääll!!!:)

Snart ska vi hem, jag ska till Wille, sötaste!!!myyyyys!!!

/P.


.noooo don't come back!!!

Dumma godisberoende, stay away!! Andra gången på en vecka jag köpt smågodis, BAD?!!!!!!!! Okej att jag är seg för jag sover för liiiiiiite!!!!
Men inte ett nytt sockerberoende när jag gjort mig med det precis!!!!!!!
Uuuusch!!!!!

/P.


.i love My new bed!!!

Igår köpte jag och murre julklappisar till mammi och pappish. Det var nog de dyraste hittills men så är vi också jättenöjda med bådas för en gångs skull!!! Med tanke på hur gulliga våra parents är så vill man överraska de^^
Nu vet jag även vad Wille ska få!!!
Jag tror inte han läser min blogg, men man vet aldrig så ska inte skriva ut det här.. Men jag tror det blir bra!! Har funderat fram och tillbaka så hade Elin på jobbet en superbra idé!!!! Hoppas bara Wille också tycker om det;D

Sen kom jag hem, laga mat, Låtta kom också, bjöd på hembakade glutenfria pepparkakor och så prata vi om allt, jag tänkte bada men vi snacka för länge!!! Vi ses ju typ aaaaaldrig, bara när vi går ut och vi bor ihop!!!!!!! Vi kommer verkligen INTE tröttna på varann!!! Men jag måste bog städa undan mina kläder!!!!! Stökigt på min säng!! På fredag är jag iaf ledig så då ska det ske!! Och min ÖVERfulla garderob!!!! Iaf, när vi väl ses har vi mkt att prata om!!!

Så sov jag i min nya säng, den är jäääätteskön!!! NICE!!! Ville aldrig gå upp!!!! Skulle locka håret med min nya superbraiga locktång och Björn Axén urbans superbraiga spray men det gick åt.. Det var svårt!!! Jag faila totalt så plattade ist så får jg göra det på fredag!!:)

Over and out lovers!!

/P.


.JÄVLA IDIOT!!

Det var vad jag skrek mitt i sömnen, både jag och Wille vakna men jag sa att det inte var till han, det var mina sjuka drömmar. Idag sov vi till tre. Han gick upp imorse, sen låg han vid mig fullt påklädd en stund och så sluta det med att han sjukanmälde sig, inte för att jag vill att älskling ska må dåligt, men mys att sova så länge tsm!!! Jag mår inte heller helt bra men tänkte att jag skulle klara fem timmar. Igår frös jag ihjäl, två tjocktröjor och täcke och ändå vart det kallt!! Men när jag kröp ner vid boyfriend i sängen så blev det lite bättre, kroppsvärme alltså! Ikv ska jag köpa med mig glögg hem till Wille, borde åka hem men jag vill mysa en natt till<3 /P.

. A men come on!!!!!

Jg glömde instämplingsbrickan, okej fine... Men lås inte in de satans nycklarna i skåpet då!!! Hade jag vart singel hade jg iaf vart glad för att "snyggvakten" kom för att knipsa av låset. Men jag har bara ögon för en enda William!!!!!


/P.


.farewell danny boy!

Igår vart n jobbig dag på Åhléns.. Sen skynda jag mig hem, åt middag på hallgolvet och kollade på 2 and à half men. Sen åkte jag till Hellströms där sis, dan, Fredrik, Tim, Trotte, Sandra, ja en MMMAAASSSAA var. Vi drack (jg redbull mest) och dansa och hade trevligt!!! Dan ska ju iväg till blame canada snart så vi fira av han!! Sen skulle alla dra till skepps och jag hem, åkte till Galways (irländsk pub på Kungsgatan med sjukt bra musik!!!) för att få Willes nycklar.. Åsså stanna jag där ändå.. Bra kväll igår!!!:)

I fredags mötte jag upp Nils vid personalutgången, nere vid spärrarna vänta sis, Karin och dan och vid Slussen träffa vi Låtta, skulle till Tim!! Det var en "liten" VÄLDIGT trevlig fest med typ baaaara Grönan-folk, NICE!! Hade jättekul, drog hem halv två dock. Upp 10 lix.. Mötte upp Wille och gick hem^^

I torsdags vart det bara hårt slit och sen chill hos boyfriend.<3<3<3

I onsdags vart det dock supernice!!! Fick med mig potta till treat där murre vänta. Sen kom Tim och Sandra och en brud. Dock vart det så mkt folk så vi drog till retro, där AALLLLLAAA kollade fotboll=fullt och fullt med testosteron!!! Så vi gick vidare och hitta en supermysig bar där man kunde spela spel och pil och laserdome. Dock måste man vara medlem så det fick vi bli!!! Så spela vi wordfeud live!!! Och jag vann!! Fick in så snygga poäng på regular spelplan!!! Vi hade sååå trevligt, dit ska vi igen!!! De hade jättemånga spel!!:)

Så set är vad som händer, det händer och fötter saker hela tiden, jag komme hem för att byta om och rusa med en gång!!! Minns inte sist jag sov hemma för jag sover aaaalltid hos boyfriend!! Han är världens mysigaste älskling att sova vid!!! Och så luktar han sååå gott!!! Mmmmums!!!!


Får se vad som händer ikv!!!!


/P.


.it's expensive to be clumsy.

Igår sminkade jag av mig hos Wille. Ska ställa in mina grejer i badrumsskåpet och så stöter jag till en flaska. den åker i golvet och jag hör ett klirr, kollar ner. Den ligger där, I TUSEN BITAR!! Vem gör glasflaskor till produkter som ska stå i (ofta kaklade) badrum?!?!

Jag vet att det är ett bra märke och det betyder dyrt. Kollar på Åhléns idag, hujedamej, 580 för den lillen!! Ännu bättre: det är den ENDA GLASFLASKAN i sortimentet och DEN SKULLE JAG VÄLTA!!! SÅKLART!! Jag har inte sagt nåt till Wille, jag övervägde att bara låtsas som ingenting, sen kom jag på att jag har lite högre moral än så. Han kom förbi Åhléns innan men jag vart så upptagen. Förhoppningsvis hinner jag säga nåt innan han undrar vart hans superserum tog vägen..

That's just me...


/P.


.livet flyter och allt är nice!!!

I lördags drog vi till zink med Wille och Jesper efter snabbt käk på kungshallen, där jag lyckas spilla ut ett glas vatten över hela benet... Där tog vi ett glas med Willes pappa och Petra och Jespers pappa. Och sen stack vi till jakan, Anneli och matte(eller är det rätt namn? Hur kan jag ha glömt det?) fyllde år. Sen drog alla till dubliner(stället där jag och boyfriend träffades;) drack, dansa, vricka foten.. Kul hade vi:) vid tre vart det hemgång.. I säng vid fem men jag började halv ett i söndags..;)

Efter jobbet åkte jag ut till Täby där Willes mamma flyttat. Vi käka middag hos henne, myyys och jättegott!!!^^ lite större hem än lägenheten på gärdet också så ziggy verkar trivas!:)

Igår sluta jag tidigt, köpte badskum och åkte hem och låg där i en timme<3<3 sen tänkte jag laga mat och kom på att Wille skulle sluta snart. Så han kom över och jag laga mat till oss, själv!! Fläskfilé och ugnsstekta saker, mums^^
Och så fick Låtta och han äntligen träffas!! Sen åkte vi ändå hem till Wille för han vart tvungen.

Idag köpte jag en ny superfiiiiiiin väska och sen jobbade jag i tre timmar och sen vart det julbord på tyrol med aquaria, mkt mkt mat, sååååå gott men sååå ont i magen!!! Men nice iaf^^


Usch upp sex imorgon!! Bläääää..

/P.


.jag hatar livet.

Neee inte egentligen, men jag hatar att det lurar mig och reder ut det sen. Senast idag när Wille ringde och sa att kryssningen blir av!! På nyår, det som bokades förra veckan, sen inte gick för murre var för ung. Sen blev det så dyrt för det var så sent så det var ovärt att ringa och snacka med silja. Men så ringer Wille och det blir av, nu är allt bokat. Såklart!! Men nu är nyår bokat! Nice!!!!! /P.

.night out.

Vi var på ritorno, efter två glas martini och två drinkar orgasm kunde jag inte säga nej. Så vi drog till nån förfest på brahegatan och sen undici. "JAG SKA HEM TOLV!" innan halv två tog jag och potta en taxi, åkte förbi tc och lämna av Låtta och sen kom jag till Wille, som var helt däckad. Kunde inte somna!!! Sen när jag somnar liiite kommer Jesper och det verkar som att han vill riva hela lägenheten. Sen snarkar de båda ikapp medan jag är pigg och fryser med två täcken!! Fast jag hade grymt kul med potta, Felicia, Hanna, Moa och nassir på ritorno och sen dans potta, Felicia och Julia. Värt! Var inte ens trött idag. Men hungrig är jag. Ska köpa en väska och sen snabbt till Wille, redan sen.. Eller tidsoptimist...;)


/P.


.too good.

I remember every word you said, how you were scared cause you've never been somewhere so beautiful.
Det här är verkligen kontentan av ett samtal en sensommarnatt med han. Too good to be true. Fast ibland har man turen på sin sida. <3<3<3
/P.

.fredag och allt är nice!

Tuben kom precis när jag kom ner, nice!!! Annars gick dagen fort! Vid nio gick vi igenom rakapparater, epilatorer och eltandborstar. Sen var det lunch halv elva med Maja och Patricia, nice att inte luncha ensam:) sen lite kassa och snack med Martina från l'oréal. Nu kan jag iaf nåt om hårfärger!!:D sen chill varuplock, kassa, rast, lalla runt och hjälpa kunder mom allt med hår, kunde rekommendera en hel del:D älskar mitt jobb när det är så!! När man känner att detta kan jag! Sen snabbt till hm för att köpa THE DRESS. Såå snygg, varför köpte jag den inte igår?!? Och nu är jag påväg hem för att fixa mig. Sen smiter jag och potta iväg till Ritorno för vin med Felicia och några. Nice!! Livet är så underbart chill och kul nu!!!
/P.

.we dance so good.

Bra låt! Kan inte fatta att jag för en vecka sen hade världens ångest. I min desperation ringde jag mamma. Wille och sis. Jag visste inte varför men jag ville absolut inte stiga upp. Jag ville inte lämna sängen. Och inte var det för att det var Williams säng för vi ses ju varje dag. Men nåt inom mig gjorde mig så tom. Och idag är allt underbart. Jag har hart en skön, härlig dag. Karin kom över och vi drack glögg och åt pepparkakor och kolla film. Skalade apelsiner och knapra i oss marabou digestive. Och allt kändes så skönt och nu är jag än en gång påväg till boyfriend. Det är nu man verkligen märker hur mkt vänner och familj betyder. Ni som finns i mitt liv gör mig så otroligt glad. Jag vill inte byta er mot nåt. Den där ångesten är mkt mindre tack vare just er.
/P.

.jag LAGAR mat!!

yes, jag köpte med mig lite rotfrukter och lök och tomater och nu är allt inne i ugnen, tillsammans med kycklingen, som mamma skickat med mig, som jag inte värmde upp i micron!! haha in your face alla! eller ok, de som känner mig tycker ju bara det är tragiskt att jag inte lagar mkt mat och är ju inte direkt dissande då jag väl gör det.. fast karin hade lite dissig ton, jag skrev fel på ajfånen då jag skrev med lillfingret och hon bara:är du säker på att kan laga det när du inte ens kan stava? HAHAHA..JÄTTEkul!!
jag shoppade idag. tröja och typ chinos på rea och ett jättesnyggt halsband som jag lånat av låtta miljoner gånger.. och så köpte jag jins!! mmsa murre om hennes tycke och sen messa jag wille och sa att jag behövde hans hjälp, han skulle in på möte om en stund och ringde upp och skratta, va?, när jag sa vad det gällde, men sa att han självklart kunde svara så jag mmsa han med och fick tummen upp så jag köpte jinsen!! svarta supersnygga!! ha rkolla tpå dem länge men min strl har inte funnits.. men nu fanns den:D:D:D och de har dragkedjor längst ner så de är sådär härligt tighta heeela vägen:D:D
nu väntar jag på min mat och sen på karin som ska komma över, vi skulle ju ta en prommis, men det blåser som om det var sista dagen på jorden(inte riktigt men ni fattar).. well we'll see. ikv är jag ensam hemma, men då wille har möte vid norra bantorget imorgon känns det ändå som att det är mest logiskt att sova där.. så jag smiter väl över senare ikv=)
nu ska jag nog prova mina nya snygga jins<3<3<3
/P.

.onsdag-we <3 treat.

nu har vi vart på treat typ 5-6 veckor i rad.vi brukar vara där innan alla andra hinner dit så man får ett bord. igår var det jag, sis, karin, tim och lite andra grönan-killar. jag drack redbull och cola.. och hade hur trevligt som helst. jag och tim sjöng till hans spotify-lista och så skratta vi fyra sådär fult. tim är en gris, jag tvingar fram skratt och murre låter som en man. karin... hon var helt normal.

igår lämna jag in mina bankuppgifter också.. sen köpte jag jäääättefint halsband och örhängen^^ sen kom jag hem, tog mig lång tid att fixa mig..jag fattar inte?! sen mötte jag as said upp karin och så åkte vi till söder där tim fika och sen stack vi till treat. så nu vet ni. sen efter treat gick jag förbi limmerick där wille var, så tog vi sällskap hem.

rätt sjysst, jag har en egen lägenhet, men jag sover här 80%..15% hos mig och så 5% hos sis. och jag trivs överallt! nice att ha så många ställen att kunna åka hem till. iaf..

idag vaknade jag när wille skulle upp.. jag brukar somna om, men idag var jag pigg!! så när han gått läste jag bloggar och sen tänkte jag försöka sova men då märkte jag att han hade baksmällan 2 på sin dator...

nu ska jag upp... ska köpa lite småsaker.. på tal om det. jag tänkte att här har vi ett problem.. mellan oss då..nähä då..allt är underbart. (det där var bara en pyttesak egentligen..men så var det inte det). 7 månader på dagen-inga bråk. vi passar vi två. åh jag saknar han redan!! igen!! hihi vad det är underbart att ha en egen liten william att pussa på. murre u remember? "han heter william och han har högt i tak". det är lustigt det där, jag hade vart på dubliner i fem min..tack vare vigges ragg, som murre såg i förrgår!!som hennes kompis legat med!! världen är liten, men det är en fin plats.

för en gångs skull på vääääldigt länge är alla bitar på plats. och vad som kommer får vi se. jag vill inte vara den som hindrar boyfriend från att åka till LA. så jag får liksom klura ut något. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. världens bästa finaste du. förra tordagen vaknade jag med ångest. idag är bara en skön dag, karin och jag ska ta en prommis. och så ska jag laga kyckling till middag!

/P.

RSS 2.0