.lunch date.

Idag kom Tim förbi, så vi luncha på café moda, nice! Annars var dagen lång, tio timmar! Men cashen blir nice!:) fick ju massa tider från annica, jobbar alla helger fram till jul, men den ob:en är välbehövd!!

Sis kom förbi, hon hade med sig bullar:)

Nu är jag snart framme hos Wille, efter den här dagen är det precis vad jag behöver, mys och film!:)

Imorgon måste jag lämna in mina bankuppgifter!!! Men är leeedig, det är nice!!!!!:)

/P.


.tim fick jobbet!!

Fick nyss mest från Tim, han fick jobb på sf Sergel! Med lite tur kan vi luncha ihop några gånger:D

Annars var det adventsmys hos sis igår med Calle Mange, vi baka kärnreaktorer, snoppar och hjärtan, och lite granar och loggor(pepparkakor) och myste med saffransmuffins och pepparkakscheesecake med glögg och 40 yr old virgin. Riktigt mysigt!!!
Sen åkte jag hem till sötaste William och kröp ner i sängen med han. ^^

Idag testa jag mitt nya schampo och balsam från lee stafford och leave in-take the heat från Aussie och biosilk-oljan och mitt hår är så lent och mjukt!! Perfect!! Jobbar man med skönhet vill man ha alla underbara produkter och jag rådfråga Johan och nelli en massa.;)
varför sluta jag med biosilken?!?
Iaf, jag kommer aldrig gå tillbaka till vanliga schampon, inte när man blir kär i allt annat!! Dock lite dyrt.. Köpte också en borste av lönn, I think, som ska vara bra.. Mitt hår är på topp! Ska bara fixa lite sjyssta grejer för ansiktet med men det får vänta lite.. Ska testa "pores be pure"-ansiktsmasken om det är nåt att ha..

Nu ska jag ha ett kort möte med min chef.. Ska få lite fler tider:D

Slutar nio så idag blir det direkt hem till boyfriend, saknar han redan. Igår lukta jag på skjortan jag hade på mig hela dagen, luktar William och William luktar myys och god parfym^^

See u!! Sarah med h är nog och hälsar på:D

/P.


.anchor bio labbet seeent.

I fredags hade jag så effing kul!! Hängde på anchor till stängning, med cola eller redbull i glaset, men med bra sällskap kan man ha kuul!! Vi snacka med massa folk, en som spelar säckpipa!!! Ska se han nästa vecka:D och massa massa skratt åt massa massa dumheter...sen kom sötaste bästaste boyfriend och pejam och när de stängde så blev det hemgång.

Igår jobba jag, eller först mös jag med Wille i sängen hela förmiddagen, sen jobba jag, efter det gick vi på bio, första gången tsm!!! Såg drive, bra men blodig!!! Sen tog vi ett glas på söder med massa andra par och pejam också. Sen skulle vi hem.. Men jag mötte upp sis på labbet och dansa mig svettig och när jag ska ta en taxi till Wille som är på anchor så säger han att han och pejam kommer ist:D så vi körde till fem!!! Och vi skulle INTE UT sa vi tidigare!!
Men jag är pigg:) no alcohol!!! Sis sov över.. Wille tyckte det var bäst så;P

Jag har världens sötaste gulligaste pojkvän. <3<3<3 fem månader igår!!!!!!!


Rasten är slut!!!:/

/P.


.please save me.

Hinner inte printa nu, men jag mår inte bra. Vill kanske inte heller skriva det här. Iaf, jag hade ingen lust att gå ut. Men brabrabra musiiiiik räcker långt. Nu blir det redbull, plain, på anchor med Karin, Anastasia och Ellie:D


/P.


.the bad and the good stuf.

Sa jag det? Att min gamla iPhone lämnades in till polisen? Mamma fick hem papper och visst var det min hon hämta!! Men jag var så inställd på att få äga en vit så murre får låna den så länge. As said, alltid händer nåt supermegadåligt, för mig var det tragiskt!! Och sen är det som att inget hänt! För jag får tillbaka det. Sjukt wierd..
Tur eller vad?

/P.


.white blank page.

Igår fick jag ÄNTLIGEN min iPhone. En vit 4s!! Såå fiiin!! Dock så fick jag aldrig micro-simmet. Så idag vart jag hos telenor och fixa det. Och nu försöker jag återskapa med alla appar. Kommer inte ihåg de miljoner appar jag hade!!! Och orkar inte vänta på att vi tar oss tid och åker till boyfriends mamma, måste ju kunna leka tiss dess!!!
Men alla kontakter fanns på nåt helt magiskt sett i den!!! Måste ha kopierats till simmet, men hur?!?!?! Det är ju nytt?!?! Nice iaf!!!!

Nu ska jag hem och byta choooos. Sen anchor med Karin, Ellie och Anastasia:D och lär möta upp boyfriend också, iaf sova hos han:) bra fredag!!!


/P.


.vuxen.

måste bara säga att jag adressändrat och skaffat hemförsäkring!!! jag är vuxen nu!!!
(sure sure...)

/P.

.life goes on..soon I'll get my iphone!

i torsdags var det inte mer än jobb och film hos boyfriend.

i fredags skulle jag möta upp anna och sis, men sis vart hemma och anna svarade lite sent, hade hunnit hyra film och hoppat på bussen till sis. vi såg it's complicated. så skönt film, så härlig, genuin, se den!!!

i lördags var det jobb på aquaria.. lång dag, helt okej.. sen for jag hem, sis kom och så föra vi+låtta med massa vin och bra musik.. dansa till queen och jag försökte väl nästan starta ett kuddkrig men låtta är för bra..
sen drog vi till oxid för ett glas, martin , låttas kompis, kom förbi och så drog vi till undici, kul ställe!! dansa dansa dansa, fredrik kom förbi, drog dock ganska fort..(?):P sen blev det tillbaka till oxid för sista timmen, sååå nice kväll!!
och sen tog jag taxi till wille, orkade inte ta tuben..

på söndag var jag ledig, vi drog kvar oss i sängen tills jag skulle hem för att byta om.. för jag, potta, sis, tim och tobias skulle se breaking dawn!!! åh så som jag grät, åh vad bra den var!!! så hemsk mot slutet och sen sista sekunderna börjar allt bli bra och sen slutar det!!jag kommer döööööööööö om jag inte får se sista snart!!!! åh edward och bella<3<3<3 men jag har min egen älskling, som jag kan mysa sönder<3<3<3<3 åh saknar han nu, sitter här i hans säng och det luktar william, mmmys!! iaf filmen var SÅ EFFING UNDERBAR!!!!

sen gick jag upp till pejam, där wille och troy var, de kolla ufc och jag läste bloggar, utan iphone missar man mkt på några få dagar!

i måndags skulle jag precis sluta när anna kom förbi. så vi tog en liten vända på stan och sen en snabbfika, har inte sett henne på såååå länge!!! vi pratade ut om allt viktigt, missed you babe!!!!!!!  ikv blir det treat henne iaf:D:D
sen åkte jag hem, fixa matlåda, städa, duscha.. och så åkte jag hem till boyfriend, kan aldrig vara där för mkt;)

igår jobba jag till nio, enkel stänging, men sååå jobbig dag!! jobbiga kunder!!! usch!! men jobbet är nice!:)
sen mötte jag upp wille, som trodde jag var på caféet och jag sa jag var utanför ica, blev lite fel där, men vi möttes upp och tog en prommis.. pratade lite..och inte för att det nånsin vart dåligt, men nu känns det bättre. vi har liksom aldrig bråkat på riktigt, nåt gnabb efter nåt glas när jag sa nåt lite dumt.. som gick över fort. så man blir liksom, hur kan man inte bråka i en relation? näe man måste inte, jag minns med mig och mitt ex, tjabb om allt, så effing jobbigt.. det var inte så bra där. så nu vill jag absolut inte hamna där småsaker blir stora bråk. och jag och wille verkar inte behöva bråka (fast jag fattar att nån gång blir man osams, men då kommer det också finnas en vettig anledning) iaf, vi pratade och allt är bra, som det har varit sen den dagen vi träffades. ååååh vilken underbar pojkvän jag haaaar! min sötaste william..löjligt löjligt kär är jag^^

nåja nu måste jag rusa hem innan jobbet!!


/P.

.vad hände de andra dagarna??

ja ni vet ju iiiiinte!! i måndags åkte jag hem till wille igen och så laga vi mat, mamma hade ju skickat med mig en fläskfilé, då jag inte kommer orkar laga den på ett tag så var det en bra idé när wille var med=) sen kolla vi bara film och mös.
i tisdags gick jag intro.. jag hade lite obekväma skor men tänkte att äsch ska kanske stå lite i kassa.. åh fy... och det blev så bråttom.. jag slutade tre, behövde hämta ut breaking dawn-biljetterna(!!!!!!!!!!!!!) vi ska se den på söndag!!!!<3<3 och så hade jag lämnat mitt smink hos william för jag trodde jag skulle dit emellan åhléns och ritorno för att sova lite.. men så blev det ju inte.. så jag gick dit, hämta smink och sen mot jobbet.. mina fötter höll på att dö!!!!
sen slet jag.. okej det var rätt lugnt men iaf.. sen åkte jag hem och sov med låtta potta som var sjuk typ...

nu måste jag dta mig hemåt..orkar inte!!!!!!
ska ha min nya päls idag:D:D:D

see you lovers!!!!!

/P.

.ett glas en untz untz-dag..

blir sällan ett glas.. igår jobbade jafg heldag på åhléns.. de behövde folk för att det var så mkt varor att packa upp så jag och angelica hoppade glatt in. så underbart att bara sätta sig på tuben och gå av och vara framme på jobbet:D
det var jättekul, jag trivs verkligen, men kassan är liiiite svår, med returer och sådär... men man blir ju bättre!!! lite småjobbigt när kunder frågar en om saker som man har noll koll på också.. men det är bara att köra=D jobbar imorgon med!! till halv två, sen ritorno!!

iaf.. sen gick jag till waynes och mötte upp dan och sis och fick en underbar pälsjacka som mormor skickat<3<3<3
sen gick jag och sis till treat dit tim och caroline kom.. och sarah med h, och hugo och några till. så det blev ölspel och mkt mer cider och vin.. och sen spanar sis in en snubbe.. då är det axels kompis!!! så vi sätter oss vid dem och snackar och vi vill till oxid, philip är inte på.. men vi drar en taxi vi 4 och sarah med h, men det ser tomt ut... så det blir collage!!! ett glas?!?!? dansade och hade oss och det var nice!!! sen kände jag för hemgång.. går ut och börjar gå.. och jag vet inte hur jag gick för helt plötsligt har jag ingen aning om vart jag är!!!! så jag ringer william...väcker han..iiik.. och frågar om han kan komma ut och betala om jag kommer..för mitt kort inte funkar.. och det kan han. gulle, det ska jag komma ihåg!! så jag ringde efter en taxi. förbannade mig över att jag inte hittade min tändare... och sen kom boyfriend ut, tack<3<3 nu ligger jag här.. måste hem och fixa mig för det står jobb på ritorno på menyn.. uscha...


/P.

.laaaaat.

sitter hos boyfriend. ensam. klockan är bara halv två så varken han eller jesper är hemma. jag har vart på introduktion på åhléns. gick igenom säkerhet, våra förmåner och gick runt i hela varuhuset. kommer bli kul på måndag då jag börjar på riktigt!

jag borde gå hem, har en massa mat från mamma som ska in i kylen. men jag har inget internet och med bara 1,2,4 och 6:an är det dötrist att sitta ensam. jag har en ny pocket men den är snart slut. as usual, jag läser för fort!!!
och min väska är sååå tung så jag orkar inte släpa hem den, igår när jag skulle hit så putta jag upp den för backen, orkade inte dra den.. men tog ju hem lite mer kläder och två jackor och skor så det tar plats och inte minst väger det.. bläää säger vi då.

åh jag längtar tiss min ajfån kommer, det jobbiga (och bra) är att den är säkerhetskopierad, men i willes mammas macbook!!! så då måste jag få honom till att vi ska åka dit så jag kan lägga över allt i min nya när jag får den.. inte sååå jobbigt men måste hitta tid.. ändå sjysst att jag kopierade den, alla kontakter och appar och jag ber till gud att messen också är kvar, skönt att inte behöva ladda ner och spara allt igen!!!

ska jag gå? i shud, vill jag? orkar iiiiiiiinte.


för övrigt var min helg nice, var hos faster med mamma, där var det kvinnor från 40 upp till jag vet inte, vi var väl 8 st. drack och snacka och jag köpte cigg, med mamma!! det kändes odd!!! men vi sa det, en kväll, come on jag är tjugo.. jag tycker ändå det r liiite wierd att röka med mammi.. men ja kvällen var trevlig:)
lördagen åkte vi in till stan, jag tappa min ajfån och svor utav bara helvete, vi shoppa lite och så fika vi. hade lust att göra nåt på kvällen men emms var i paris och jennie kunde inte och jag orkade inte höra av mig på face när jag inte ens hade en mobil!!! så blev lugn kväll med mes parents, även söndag chilla vi bara, fira fars dag och mös.
nice helg, behöver sånt med, nu i helgen blir det dock vildare. fredag blir nog chill men lördag kommer therese ner och då blir det utgång, sis måste också med, så det kommer nog bli superkul!!
men än så länge så är det måndag(för mig känns det alltid redan som nästa måndag för jag har alltid en miljon saker som ska hinnas med... men nu känns det nog som måndag..dock vill jag att le boss från ritorno ringer så jag får jobba liiite..

jäjä...

/P.

.there will always be something bad happening..

bouhou, i lördags försvann min kära iPhone. den bästa mobilen. ever. alla kategorier. jag måste tappat den nmär jag steg ur bilen och så hittade nån den. den j f... jag fråga mamma om jag fick skriva nåt fult och det fick jag. hahahahaha.
Inte för att det ger mig min iPhone tillbaka dock.. men då jag redan nu får förlänga mitt abonnemang så beställe jag en ny, en vit 4s. mmmmme like!!!<3<3<3 MED FÖRSÄKRING!!! okej en hundring mer i månaden men då får den råka ut för allt. 600 kr så har jag en ny. med tanke på att alla mobiler, sen jag själv började köpa dem, har dött på ett eller annat sätt innan abonnemanget gått ut så känns det värt. nu väntar jag på min nya älskling, vi kommer trivas ihop känner jag redan nu.

/P.

.då när vi var små..

la upp en hel del gamla bilder jag hittat på pappas dator igår, bilder jag inte ens visste fanns(!). och så smal jag var! hur i hela j h kunde jag tycka jag var tjock? inte förrän nu märker jag hur störd jag faktiskt var... nu hade jag gett allt för hur att se ut som jag gjorde då. tack och lov har jag iaf en friskare syn på mat. jag kommer att börja träna för att nå dit jag vill, och då kanske jafg inte kommer äta som sig bör.. det sruntar jag blankt i.. men nu vet jag att om jag ska slippa det där förbannade sötsuget så är det mat som gäller. sen nån gång i vår har jag lagt viktnedgång på hyllan. jag hatar dieter och att gå på dem. jag har inte orkat bry mig, nu är jag inne på min fjärde månad med ordentlig mat varje dag. frukost, ibland lunch, alltid middag har visat sig effektivt. jag köper inte godis varje dag och när jag kom hem hetsåt jag inte allt som fanns att tillgå i mammas och pappas kyl. innan kunde jag äta hur mkr som helst, för jag var sugen på mat helt enkelt men hade ju aldrig det hemma. nu äter jag så jag blir mätt, en choklad eller en godispåse slukas inte upp på tio min.. jag sparade tom mer än halva för jag inte ville ha mer, jag skulle iväg.. förr i tiden hade jag tatt med den..
så varför insåg jag inte tidigare hur smal jag var och fortsatte äta normalt. för som tidigare nämnt så minns jag exakt den dagen hela karusellen började. innan dess åt jag allt och jag hade kanske inte den mest trimmade kroppen men jag har ju oerhört lätt att bygga muskler så det hade inte krävts mkt då.. jag gjorde sit-ups i två veckor och genast reagerade en kompis på min "så vältränade" mage.. nu när man trixat hit och dit med de förbannade pulverdieterna och gett sig en ny normalvikt.. ja då blir det inte lika lätt att komma tillbaka till det gamla.. och väl där blir det ändå svårt att stanna på samma.. jag vet ju både förra sommaren och sommaren innan dess, smal smal smal.. men börjar man äta normalt så går det effing inte neråt.. nej det är svårt att stanna, men det ska då ske. min häl mår bra nu. jag lovade mig själv att det skulle bli startskottet för min träning, så here we go paul. idag måste jag gå en runda. vi börjar så. medan vi drömmer oss tillbaka till 18-åriga lilla paul som var perfekt. synd att man ser sånt efteråt.


/P.

.boston legal.

det är vad som går på tv, det betyder att klockan är två och jag borde sova.. men det är ett bra program dock!!
minns i somras när wille fortf var sjukskriven=vi var uppe sent. då kunde vi komma hem från en tidig utekväll och så gick boston legal på tv. om vi la oss tidigare så såg vi 2 and a half men eller how I met your mother. myyys. jag sover aaaaalltid innerst. om nån kommer in för att döda oss så måste jag ju ha nån som beskyddar mig som de tar först!! hehehehe!!! (ont skratt) skämt åsido, det är mys med natt-tv och en mysig liten william bredvid sig som man gärna vilar både ögon och huvud på^^
åh lycka!! vart så sugen på nåt, så tar jag fram tacobröd och då ser jag..... FITNESS-FLINGOR!!! jag köpte ju det i fredags när jag skulle vara hemma.. och vart sugen på det.. så  nu åt jag det för att stilla mitt sug, mmm gott!!!!
ska nog nana nu..I shud!!!! det är en dag imorgon med!!!
/P.

.orosmoln i magen.

det är nåt som inte står rätt till.. jag kan typ vara med dem jag älskar och älskar att umgås med. ha det jääättekul ute eller supermysig hemmakväll, eller en skön prommis med någon.. och ändå känna mig så tom.. jag vet inte varför? för allt i mitt liv är underbart nu! jag trivs superbra där jag bor, min sötaste syster bor här, jag har en underbar pojkvän och finaste vännerna. jag har precis fått ett jobb jag verkligen ville ha. jag går ut och har kul, jag myser och mår bra. vad är det som är fel?
är det kanske för att allt är för bra? för att jag rädd att nåt dåligt måste hända? åh jag vet inte.. jag borde bara njuta av mitt liv, inte tänka så mkt på hur allt är utan bara njuta och go with the flow. för jo, man får ha det såhär bra!! snälla gud om du finns, låt mig få njuta ett tag till.. jag orkar inte med den jobbiga biten jag kände i våras, jag var lite för destruktiv då. men sen dess har jag iag bestämt mig för att aldrig göra saker som inte känns bra, jag ska bara göra sånt som får mig att gå framåt!! och nu går ju mitt liv framåt!!!
usch vad deppig jag låter.. men man måste få ur sig det med.. kan vara lite pms-tankar i botten..äsch jag vet inte..
hursom, alla ni underbaringar som finns i mitt liv, TACK för att ni finns, jag älskar er!!!<3<3<3<3 utan er vore jag inte mig själv!!!!!! massa massa kärlek till er!!
/P.

.le parent #2 och avicii!!!

igår var jag och wille och jesper hos willes pappa och käka middag. myys! liiite pinsamt för jag har ju träffat hans pappa en gång.. i somras..när han kika in för att lämna nåt och jag låg i sängen i bara underkläder...dock med täcke!! (varför händer det alltid mig????) men så slängde jag fort på mig kläder och hälsa lite mer formellt.. men det var ok igår, fick en kram med orden "men vi har ju träffats en gång!" hehe.. nä men det var nice, vi käka tacos och hallonsorbet, gott efter en hård jobbdag!!! så nu har jag träffat båda föräldrarna.. så nu är det boyfriends tur!! dock tror jag att jag kommer vara mest nervös! han känns inte som att han blir nervös för sånt..skulle ju vart i helgen men nu blir det ju inte så, men nån gång;) idag var en rätt lugn dag på jobbet, fick sluta kvart i tio och åkte hem. så satt jag och låtta och snacka och nu ska jag nog sova snart!! trött!! trots att jag sov till tio i ett!! åååååhhh glömde!! jag har bokat avicii!!! i mars smäller det för mig, potta och murrish!!!kommer bli AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!! längtar så jag dööööör!!! i lördags firade vi dan, blev hellströms efter förkrök hos moi. där blev vi ett gäng och så spela vi ölspel på min app, sååå kul! körde typ tre omgångar!! jag drack bara några cider, skulle upp halv nio! mötte upp wille, jesper, pejam, maasing och therese på laughing duck, tog ett glas vatten och fick willes nycklar.. vi sover bäst tsm!!!<3<3 sötnos!! men inatt ska jag sova med låtta, det är också mysigt^^ imorgon blir det treat med sis och sarah med h, nice!!! nu ska jag se om gossip är ute, fast usa ligger väl bakom oss med tiden?! bouhou!!!! /P.

.åhléns here I come!!!

idag skrev jag på avtalet för mitt första butiksjobb!!! ska bli såå kulkulkul! och jag tänkte att lönen skulle bli sådär för jag har ju ingen branscherfarenhet.. men så basera de löne på upp till två års erfarenhet för att jag jobbat med service och sälj, how nice!!! jag ser sååå fram emot det!!!! ska på introduktion nästa måndag, har redan mitt personalkort, ser ut som en kanin, men det ser jag ju alltid ut som!!! vi ska gå rundvandring och knappa i kassan och en massa annat. åh i alla papper jag fick, som jag måååste läsa, så står det att man ska se "moderiktig" ut. man Ska bry sig om sina kläder, det är sååå sjysst att man kommer ha på sig snygga kläder på jobbet!! inte svettiga fula jobbkläder!! basen kan gärna vara svart, så nu vill jag köpa ännu mer svart! köpte en beige, stickad klänning idag. basic men fin, har typ iiinga vinterklänningar! sen kom jag in på nån distanskurs som jag skulle registrera mig på, men då märker jag att lösen och sånt kommer med posten... så får se hur det blir då det var sista dagen idag:S /P.

.rårörda lingon.

Vi har rårörda lingon till gröten på jobbet igen!!! Jiiiipppiiieee!! Så satans gott!!!! Inte nån sådär fake-äckel-lingonsylt. Näe dags och jobba!!!
Asså jag måste gå till läkaren och se om jag inte tål nåt, för när jag äter frukost mår jag ALLTID dåligt. Och jag har aldrig vart nån som skippar frukost för det har aldrig vart så innan och jg ÄÄÄÄLSKAR frukost, bästa målet på dagen!! Men ska man vilja spy efteråt så känns nåt fel..

Cheers!!

/P.


.skumbanandrömmar.

Seriously, jag drömmer inget normalt. Jag drömmer att en tjej på en fest drogar William och klär av han(?)för att jag ska komma på dem.. Jag blir nosad på av en 1,5 m hög hund. Mitt hår växer jättemycket och hamnar i perfekta lockar när jag somnar med det blött. Jag är på nån sjuk fest i nåt sjukt land och kommer på William med att snorta kokain så jag blir galen och andas in gas från en tjejs tändare. Sen går jag runt i landet (som är väldigt litet) och gömmer min väska, skor och grejer för att jag inte ska tappa bort de. Jag vaknar ur drömmar in i andra ännu sjukare.
Att vakna ur en dröm är dock (tror jag) nån försvarsmekanism som min superintelligenta hjärna utvecklat. Haha, seriöst. Då jag hade konstanta mardrömmar i över ett år så lärde jag mig till slut att vakna ur drömmar. Att vakna helt är svårt, men in i en annan är rätt lätt. Och jag har väldigt lätt för att flyga i drömmar. Jag flyger ofta.
Haha vad lallar jag om? Jag vet inte, har mått lite sisådär på sistone, allt är bra, men så är det liksom nåt, jag vet inte vad som får mig tom, konstig i tankarna. Kanske därför jag drömmer sådär. Varje gång jag vaknar är jag liksom.. Oj var det där fake? Gud vad skönt för det var för mkt tom för mig, god knows att jag har haft drama i mitt lilla liv.
Det är här jag borde hålla tyst. Men jag har så lätt att säga mycket mycket mer än det väsentliga.. Iaf..


/P.

Rubriken kunde verkligen misstolkas.. XD


.rééésdawgbuuchen.

Kollade in på min gamla resdagbok från Aussie. Ååååh nostalgiii!! Jg minns hur glad jag var, allt var såååå amaaazing! Ja jag är glad nu med, men nu har jag såna där jobbiga små problem lite här och var, sär var det BARA bra. Pengar på kontot som kunde få på precis vad som helst och det gjorde de minsann. För jag var frii, mitt enda orosmoln var: kommer jag ha lika kul imorgon för nu har jag ju det alldeles för kul! Men så sluta jag skriva innan kustresan, trist!!! Dock ar jag ju denna bloggish. <3<3

Nu ska jag hem och festa med de bästa och ha det sådär braaaa!!

/P.


.THE problem: what to wear?!

Är på svart humör, snyggt och stilrent. Men min sidenskjorta hade jag igår och jag är ju så tom på svart och jag vill INTE ha klänning. Min transparenta kanske? Hmm.. Eller mörkblå med guldknappar? Klassiker. Hmm.. Att det ska vara SÅ SVÅRT!!! Jag ska bli kille, de vara drar på sig nåt och går iväg. Okej det är ju kaaaanske inte sant, men you get it.. Jag måste shoppa!! Men se det får jag INTE!!


/P.


.spya med likmaskar.

Så ser barnmat ut!! Euw. E.U.W.

Men nu har jag slutat, ville nästan krama nån för att jag slapp jobba över, tills jag kom på att jag istället borde slå nån när jag måste jobba över..

Nu sms-snackar jag med syster m och vi vet inte om vi ska föra söder om söder eller på norra djurgården.(når norra Djurgården till frescati?) iaf..
Update: syster m kommer till björkis och hon tar med sig dannybooooy och fisken. Tim och Calle Mange svarar ej. Oh My har vi INGA tjejkompisar? Äsch jag och syster är sååå feminina så det räcker för tio.(internskämt murrish om våra videokvällar;);)


/P.


.seeegt.

Usch sitter här vi frukosten. Vet att jag måste in och göra alla tråkiga pissgrejer men jag ORKAR INTE!!!! Somnade seeent, kollade gossip girl <3<3<3 till tre och precis när jag borsta tänderna så kommer William och Therese hem. Med alkoholskratt åt en jätteful youtube-video. Hade jag inte behövt gå upp halv åtta och haft några fler cider druckna hade säkert "lucky pippol", eller vad han nu säger, vart superkul. Och deras grymtande salivskratt..?!?!? Och när jg precis lyckats somna så dunsar Wille ner i sängen.zZzZzZ...And to put a cherry on top så vaknar jag sen för Wille och Jesper snarkar ( bouhou) och Therese andas så satans högt. Nej jag är inte bitter, jag hatar bara att jobba helger när alla andra bara kör.(another bouhou) Meeeh cash is king, niiiice!

På torsdag åker jag hem till mammi och pappi, Wille skulle med men jag åker redan torsdag och han är inte ledig fredag så vi få ta det en annan gång.

Åh om en vecka börjar jg på åhlens!!!!! Ser så fram emot det!! ÄNTLIGEN!! På måndag ska jag skriva avtal, niiice!!

Okej nu ska jag och david köra igång.. Uuuusch jag vill dö(dock inte lika mkt som igår, DÅ ville jag dö på RIKTIGT (slightly exaggerated). (parentes i parentes?? Fyyy)

Det är nu jag borde sluta skriva vA? Okej.. Cheers!!

Btw, igår fick jag höra att jag var en väldigt vacker brunett. 35-årigt rockfyllo, men hey, I still got it!

/P.


.I'm still a partyanimal.

Okej det var inte vilt men det blev ingen hemmakväll. Hos Wille drack jag bara vatten medan han, Therese, troy, pejam och Filip spela ölspel. Sen drog vi ner till anchor, som var fullt så vi tog taxi till harry b, ja för där var det tomt!! Snacka och lalla runt och efter två cider fick jag willes nycklar och drog mig hemåt. Ska nog kolla på "Elsas värld" innan jag somnar. Vid fyra lär väl Wille och Therese snubbla in, hoppas jag sover som en sten då.


Du är sötast i världen.

/P.


.nej Paul.. NEJ!

Ja så lång räckte det, tjugo i nio ringde jg Wille, Therese svara och tyckte att min planändring var bra. Så jag sminka mig och drog på mig lite svarta kläder och nu är jag påväg tillbaka. Men jag lovar ETT glas och resten COLA LIGHT!

/P.


.gröna människor och Stockholms historia.

I onsdags messa Tim om jg skulle med till skepps, klart! Smsa med Karin och så var vi tydligen på plattan samtidigt så vi möttes upp och åkte hem till mig. Efter ett glas och en dusch åkte vi till skepps, sen kom Tim,sis och några andra och Låtta & Martin vilket fick mig att stanna längre. Sen åkte jag till odenplan med sis för att möta upp william som var på ROQ. En snabbis där, ville inte vara ute sent.. Men bra kväll med mina kära vänner:)

Igår vakna jag när Wille och Jesper stökar runt och så har jag fått ett mess, två sjuka på aquaria! Åh NEJ. Efter mess till både Tim och Karin som inte kunde fick jag in murre och Sarah med h. Så de diska och gick ut med mat och jobba med mig:) jag fick ta kassan igen, men folk var iaf inte så otrevliga som innan.
Efteråt tog jag båten till Slussen och mötte upp boyfriend. Så blev äntligen spökvandringen av:D inte så mkt spöksnack dock men det var intressant och vår guide berättade bra med humor. Nice!
Sen käka vi på vapiano, båda beställde scampi e spinaci och det käka jag sist när murrish fyllde år så lite tråkigt men såå gott!! Jag är feg när det kommer till mat, tänk om man inte gillar det man beställt liksom.. Iaf..
Sen mötte vi upp Jesper och Therese på nya scandic. Efter ett glas där gick vi vidare till laughing duck och jag och Therese satt kvar med troy till typ två. Träffa bara skumma typer.. Sen lalla vi hem och idag mår jag som jag förtjänar.. Påväg hem nu, vakna ett och sov än mer sen men är så trött. Wille och Therese börja dricka öl tidigare men jag ska jobba så nej, lugn kväll för mig! Ska köpa soppa och Marabou digestive. Imorrn blir det dock utgång!!:D


Dock lyssnar jag på tagga-musik så man vill vända om och bara köra. Men nej Paul, NEJ!!!

/P.


.en helt vanlig tisdag.

igår kom jag hem och så ringde jag boyfriend. han svarade inte så jag surfa runt lite och sen somna jag med datorn på magen.. inget nytt gossip girl-avsnitt.. sen ringde han upp och var påväg hem. han skippade träningen så jag hoppa in i duschen, gjorde en supergod matlåda (som jag käkar nu) och åkte hem till han. vi gjorde ingenting. bara drack pepsi max, åt marabou digestive och kollade på tv. och jag kände hur william, som lutade sig mot mig, bara blev tyngre och tyngre, nån gång över tio hade han somnat och så satt/låg vi så tiss de bra programmen tog slut. han är världens mysigaste när han sover, utom när han började snarka, fast jag har fått höra att jag också gör det.. (wt?jag snarkar inte!) 
jag har egentligen inte gjort något utav vett de senaste dagarna, men jag är så trött så jag orkade inte annat än att chilla. aquaria på sportloven är inte att leka med.



idag tror jag dock det blir nåt hittepå, vill täffa sis... eller om jag äntligen lyckas boka in spökvandringen som jag och boyfriend ska gå på (b-day present from moi). näe idag vill jag göra nåt mer än att åka hem tror jag..


back to work!


/P.

RSS 2.0