.AAAH MAAH GAAHD.

jag har inte vart här snce foreveeeeer!!! det har liksom vart too much. mkt jobb som vanligt (men inte de sjuka 250 timmarna TACK OCH LOV!!!!
men jag har börjat träna sen november.. om inte sjukdom eller baksmälla tar sin plats så blire 3 ggr/vecka, alltis minst 2. DET E SUPER!!!! har börjat springa, gjort illa ryggen sjuuuuukt så kunde inte träna idag. annars är det vanliga att jobba över lite, träna till 20.20 och spela badminton vid nio med murre, lissie och emma, sjukt nize!!!!!!!
har köpt rack och allt!!! är seriös på träningsfronten så i november köpte jag nya träningskläder och nu köpte jag riktiga löparskor, PERFECT!! har orkat 40 min i STRECK, can u hear meeeee?!?!?!?  40 MIN!!!!
 
annars då? vigge har moved out from the perfect spot on östermalm, boooouuuuhoooouuuu!!!! hon bor i norge så dit ska vi i vår!!!<3<3<3<3<3<3
 annars var jul och nyår superniiize, jobbet går bra, får fast nu mars!!!!
 
men typ the biggest news of them all so far... jag och bästa finaste william.. ba dum bum pschhhh: SKA FLYTTA IHOP, VI SKA KÖPA LÄGENHET I VASASTAN TILLSAMMANS!!! (ja vi får se när DET händer). men när de måste flytta från sandras place (sandra e hemma igen från aussie land forever) så ska vi flytta ihop.. vi får se hur det går med att hitta en bra lgh, insatsen och blahablaha MEN det e sagt och it WILL happen. VI (jag e säker på att han känner så med) e superlyckliga!!! jag mest ändå, äntligen ett ställe som e MITTMITTMITT som jag får inreda, stöka ner, städa (städerska), föra i när jag vill, hur jag vill.. oh my dt kommer bli awwwweeesomeeeeeeeeeenesssss!!
helst i vasastan som sagt, det e ju nära till allt, en buss till sis, vasaparken, fint, fina hus. ME LOVE!!!!!!
annars så är östermalm, gärdet/kungsholmen och bergshamra kandidatr men som sagt HELST vasastan!!!!
så we'll see det ska nog gå bra detta!!!!!<3<3<3<3
 
nu ska jag försöka blogga iaf ibland.. ,en man får prioritera, *men... jag ORKKKKKAAAAr inte blogga, särskilt när jag tränar och jobbar och försöker socialisera emellan.... men det ska bli ändring from NYSS!!!!!
 
nu ska jag fortsätta kolla på my beloved breakfast at tiffany's!!!!!
 
PUSSAR OCH KÄRLEK!!
 
XXX/P.

RSS 2.0