.Failing morning.

Jag kom försent, igen.. Jag fick extra mackbeställning och tappade dem.. och det fanns inga räkmackor över.. Men äntligen sitter jag ner.. Och min rygg dödaar mig!!! Igår spelade jag klart angry birds.. Nu blir det angry birds in rio. Igår somnade jag halv sex typ.. Murre väckte mig och frågade om hon skulle köpa naturdiet till mig, de var riktigt billiga så jag sa ja, lätt värt. Wildberry, såå gott! Nu kanske det blir kul att gå ner.. Ska lägga inenhet i frysen.. Kan ju testa sorbettipset.. /P.

.sol,park och nya tishor.

Här sitter jag i solen, bara njuter av våren som verkar vara påväg. Vasaparken, har aldrig fattat förrän nu att det var här jag och Viktor glöggfikade. Gick förbi igår och kände genast igen platsen. Men då hade jag gått i såna virrvarr att jag inte fattade att jag var hundra meter från jobbet. Vi fick äntligen de ny tröjorna idag, de är svarta och så fräscha, alla såg genast mycket mer välklädda ut. Like! Haha kom nyss förbi en man och ursäktade sig och kollade i papperskorgen efter burkar. Dags att gå hem, har suttit här i en halvtimme. Hade jag haft min bok hade jag lätt suttit kvar. /P.

.lekpark.

det kändes bra att sitta där i parken igår. mitt bland alla dagisbarn, små oskyldiga ungar som inte har ett enda problem. jag satt inte där så länge, en kvart kanske. men det behövdes just då. /P.

....

Jaha.. Ja vad ska man säga? Trött är jag iaf.. Mer? Vill ringa en person men det känns inte så aktuellt.. Tråkigt.. Det var kul att ringa och prata, om så åtminstone för en stund, eller ibland en längre stund.. Typ timmar för det fanns så mycket att prata om.. Äh.. Orka älta.. Det blir man inte direkt gladare av. Angry birds, ja det får jag ägna den återstående delen av rasten till. /P.

.som livet kan förändras på några få sekunder.

Fy vad hemskt, så oerhört sorgligt. Jag börjar nästan gråta. Handleder.Blogspot.com. En tjej som hoppade ut från en balkong innan jul är hon var hög. Nu kommer hon aldrig kunna gå igen. Jag blir helt ställd, hon skriver så öppet och. Äh jag vet inte, det är så otroligt hemskt. Jag brukar läsa såna här böcker, hemska biografier om sjukdomar, utnyttjande, knark, våld.. Det är intressant och det får en att fundera, men jag vet inte om jag kan läsa hennes blogg så mkt mer, det är så nära.. För bara tre månader sen var liksom hennes liv precis som alla andras.. Eller a hon hade problem men hon var fysiskt frisk. Och nu kan hon knappt göra privata saker själv. Men jo jag kommer läsa, följa och hoppas på att saker blir bättre. Det är när man läser sånt som man tycker man är helt knäpp för att man tycker man själv har stora problem. Åh nej jag har inte strl 32, herregud tjejen kommer förmodligen aldrig mer kunna gå! /P.

.black swan.

bra film, oerhört bra. men väldigt..creepy..konstig.. man har inget att säga efteråt. och samtidigt som det känns att vi borde gått på nån rom-com så..passade den in på den här dagen.. självdestruktivitet.. /P.

.you better cheer up, life is so much better with a smile on your face.

bad day..det får man liksom ta..det finns hur mkt som helst som jag hade kunnat printa ner, men man frågar ju sig hur kul det är att läsa? hur mkt ska jag gnälla? love is hard, it doesn't always conquer all. nu får man liksom se framåt.. då räknar vi ner:en vecka-jag kommer kunna sova längre än till fem:D tre veckor-flyga till polen för påskfirande med tillhörande shopping=D direkt efter det-min tid som ea på grönan börjar, and we love it! /P.

.små gester.

en usel dag som denna behöver man nån som gör livet lite ljusare. som en expedit som gör återköp så man kan utnyttja den sena rabatten. det räddar inte liv, men det gör en glad. och bio med kära sis ikväll är en ännu bättre stämningshöjare. /P.

.punkt.

Näe idag kommer inte vara en bra dag, inte imorgon heller. Jag har liksom väntat mig detta, saker gick för bra och livet får inte vara så lätt som det var. Och det har ju blitt så innan men nu känns det.. A såhär blir det. Usch.. Som pricken över i så är det kallt och mer snö, vill ni jag ska ta livet av mig?!? Jag är inte alkis men vore jag det så skulle jag köpa tre flaskor vin ikv.. Men det blir iaf väldigt mkt Robyn, wonderwall och mr. Brightside i ipoden. Och det är så mkt att göra här.. Jag vill hem och sova.. /P.

..nejnejnej..

Jag visste att livet inte var så enkelt. Man kan inte få allt, jag fick drömjobbet, då är det klart att nåt annat riktigt bra.. Ja det vill Gud ta ifrån mig. Men det var väl omöjligt.. I princip alla tyckte det på något sätt inte var bra. Är ni glada nu?! Ni visste bäst. Grattis. Måste jobba.. Vill helst dö. /P.

.let's go party. I'm in.

stures eller laroy. nu kör vi, vin och vodka redbull, me like, bit time. med låtta och sis, kan inte bli annnat än bäst!! /P.

.sex timmar kvar.

Åh vad jag längtar tiss jag slutar, då ska jag sola,klacka om skor och...shoppa!! Med de glada nyhetern på kontot kan jag tillåta mig att ta hem nåt fint, kanske till ikv? Utgång med sis och Låtta, laroy, lobby, white room..we'll see! Ska köpa vin och kanske kör på drinkar också ikv, hade ju världens segaste helg sist så från klockan tre idag ska jag bara ha kulkulkul!!:D /P.

.likes and dislikes.

Veckans andra smink-like: hm's ögonskugga. Perfekt beige nyans, perfekt skimmer, varken matt eller sådär glittrig. Dagens dislike: att jag för andra gången inom tio timmar nästan skrivit klart ett blogginlägg och det raderas.. /P.

.we liiike.

Igår gjorde världens super gulligaste pojke mig en tjänst. Jag försökte nämligen logga in på Skatteverket en sådär triljoner gånger.. Men så fi.. Iaf den här supergullige pojken Viktor hjälpte mig genom hans dator ochjag sa att ha inte fick luras. Under elller över fem? Alltså bra eller dååligt? Han häpnade och sa att det var bra och jag fick gissa mig fram. Och låt oss säga att det verkar som att Gud gillar mig igen. Tack och lov, jag räknade ju med att få en viss summa, haha kul om jag fått betala ist! Men nej, jag sov gott efteråt och hade in svank inte dödat mig av smärta så hade jag hoppat=) /P.

.all this for nothing.

Jaha.. Så jag fixade mig for nothing.. Men när jag insåg attvi kommervara framme halv tio och jag senast åker hem elva då måste jag ju ändå gå typtjugo i. Och att vara trött för en timme.. känns sådär.. Ååh. Vart taggad på att göra nåt kul.. Men orka, när jag vet att morgondagen kommer innebära mycket jobb.. Helgen helgen helgen!! Kvällens like: att jag bloggar mer med iphone. De små obetydliga inläggen kommer med då. Dislike: att autocorrect inte ens rättar sitt eget varumärkesnamn, iPhone!! Come on, den rättar namn och allt annat!! /P.

.bokvägen update.

Haha bokvägen.. I Solna.. Fast vi ska ju vara i helenelund. Bra där.. En timme sena.. Nu ska vi byta till pendeltåg. Gud vad jag vill ha viin!;) /P.

.running update.

nej, så vass är jag inte. visst kan jag gå och blogga, men inte springa och blogga. haha kul skämt, som om ni inte fattade.. iaf..svettig, blöt om fötterna med renbajs på skorna är jag åter hemma. ankomsttid:05.53 em/iPhone. avgångstid:vet ej, får fråga sis när hon gick. spelade låtar:12-14. betyder att det ju måste vart minst 30 minuters löpning. (detta börjar låta som en dåligt organiserad rapport) jag sprang/joggade/pw genom lite skogsområden. vissa mer snö än andra..därav de blöta fötterna. men förutom det och den oerhörda mängden djurbajs så var det fruktansvärt skönt att springa i "terräng" eller vad man nu ska kalla det. tiden går snabbare och det är lite mer utmaning, upp, ner, hopp liksom. sen att jag fastnade i nåt snår och nästan föll huvudstupa nerför en braaant backe, ja det är ju en sak. men detta kommer göras om!(när snön smält). vad jag önskar att man kunde spela in tankar. jag berättade hela tiden vad som hände(i huvudet) och man vill ju ha det nerskrivet.. men orka..haha..kul läsning.. iaf.. nu ska jag duscha, me need! och sen bär det av till ännu en av murres kompisar som ska firas för att hon är närmare hundra.=viin! /P.

.om allt och inget.

Tjatja bloggen! Gud vilken fin dag, solen sken när jag gick från tuben till jobbet och det var typ minst fem grader!! Kan inte kolla Skatteverket för det är överbelastat.. Undra varför?? Vill veta!! Nåja nu ska jag plasta focaccia, see you! Idag saknar jag sweet, skulle vilja sitta på nån bänk i en park och bara prata med han nu. Dagens like: hm's nya eyeliner, så grymt bra och billig! Dagen dislike: att vi inte har sprite zero på jobbet.. cola light är tråkigt i längden.. /P.

.respektera mig.

Det är nånting med mig, jag vet inte vad eller varför.. men det finns de som inte respekterar mig. Man tycker att jag går att driva med trots att jag sagt att jag inte accepterar de skämt som är att gå för långt, man tycker att man har rätt att sätta sig emot mig, fastän det i den situationen är jag som bestämmer eller så tycker man att jag inte är värd att lyssna på och bara avbryter och säger att jag gnäller eller är tråkig. Och jag riktar det inte mot en person eller en händelse. Nej, jag har helt enkelt märkt att ibland, så inger inte jag respekt. Jag menar inte att moralpredika eller att jag är "så viktig". Men lilla paul, hon är liksom oviktig att lyssna på. Man kan driva för hon har inget värt att uttala ändå. Och då får liksom jag.. väldigt svårt att visa respekt tillbaka, why? De bryr sig inte ändå. Är detta ett i-landsproblem och löjligt, eller viktigt? /P.

.diet update.

Hittills har det gått bra. Visst har jag varit sugen både på en bit av det danska rågbrödet, en croissant eller varför inte gröt med rårörd lingon till frukost? En räka eller en nystekt köttbulle.. Men nej, inte ens en pytteräka har kommit att ätas utav mig. Big! Nästa shake är vid elva tolv typ.. De är inte roliga men goda, och de funkar. Snart kommer Felicia. hon kanske har ännu ett tips på hur man ökar ämnesomsättningen. Skratta ni, i maj är det jag som ler åt att minijinsen sitter som de ska. /P.

.choklad på marken.

Ja där åkte den kvartstående halvan av den utsökta chokladen ut genom fönstret. ICAs egna med crisp och apelsinsmak.yummie! Men så är goda saker just det som gör en tjock.. och när man fått höra att man är tjock.. Då är det en enda sak man tänker på: jag ska bli smal. Ååh ja.. Väldigt smal. Och jag vet att det måste vara femtielfte gången jag säger det denna månaden men.. This is it, jag ska springa minst tre gånger i veckan och gå varje dag! Ingen tror på mig, men jag gör det. Och det är det enda som behövs.. /P.

.lappis ett tag till..

Tji fick jag, rummet jag skulle kolla på låg inte alls "fem minuter från Slussen". Okej det var ju inte pendelavstånd men ändå. Ska jag byt ett Rum får det gärna vara en bra deal. Nu är jag påväg mot Oscarsteatern för att hämta nyckel.. Hur coolt att blogga och gå samtidigt?! Ja jag vet att man kunnat mms-blogga länge men detta är så mycket roligare, hihi. Nu fryser mina fingrar. Talk to you later!! /P.

.allt och inget i huvudet..

Det tråkiga med att ha obegränsat internet på mobilen är att jag inte har nåt att göra de kvällar jag bara vill slappa och slökolla internet.. Alla bloggar är lästa, Face är kollat, mallen också.. Men det är ju oerhört praktiskt att kunna kolla sl, föra över pengar eller bara roa sig på tuben.. Ikväll.. Händer ingenting, ska köpa smink för tillgodokortet på hm.. Och vila.. Jag är rätt trött.. Men nu är det bara två veckor kvar med att gå upp samtidigt som alla festglada människor går och lägger sig. Hur skönt?! Kommer jobba lördagar på Aquaria och söndag-tisdag på Ritorno. Slappt mot hur det varit.. Åh och sen, sen kör vi grönan en sista sommar.. Längtar tills trenchen och kavajerna ersätter pälsen, när man kan köpa en flaska vin och sitta på bryggan eller i humlan, när alla är sådär glada och solbrända och livet leker. När allt är så spontant och fartfyllt. Guud vad härlig sommaren kommer bli!! Två timmar, sen slutar jag:D /P.

.to good to be true, but it is.

Ibland har man så underbart flyt. Igår var det så lunch på caféet så jag slutade halv tre:D Det blev vin med Låtta, sis och Elin i Kungsan. Myys! Idag ringde jag min servicechef och jag får ledigt period 5 så roadtripen med sis blir av, jag har ledigt till Michaels student och Elins bröllop, just det glömt att säga det, hon sla gifta sig!! Och jag ska på mitt första bröllop ever:D alla lyckönskningar till dig gumman!! Så fattar ni?! Såå härligt, alla problem lösta, solen skiner och jag mår underbart!! /P.

.show your biggest smile!!!

Hej alla underbaringar!! Idag är en såndär härlig dag. Solen skiner, superlungt på caféet, ska kolla på ett rum på söder och på afterwork med Låtta. Jag är lite halvkrasslig efter helgen, men det var det värt:) för övrigt så var helgen supermys, umgicks med mina parents, käkade gott och myste med mr.V. Så skönt att vara ledig i TRE dagar!! Vilken energi. Har fått schema inför sommaren, måste bara lösa en sak, har löst jobb till grönan börjar.. Så allt är liksom såå avslappnat. How nice?! Today we're smiling!! /P.

.materiell lycka.

come on.. jag behövde fira. jag blir lyckligare av att shoppa. pengar ger glädje, det är så mycket lättare när man kan köpa nytt lypsyl, iPhone case och iPod.. sen spelar inte en fin mobil eller hundra par skor större roll om man inte har vänner eller familj. men är man lycklig innanpå..då kommer allt annat sätta guldkant på tillvaron. jag är ju dum om jag förnekar att jag kommer känna mig oerhört chic ut i nya puderrosa trenchen med en beige spetsklänning under. nu:packa, duscha och kolla BB! /P.

.vilken lycka.

att jobba över varje dag, ha torrskadade händer och få göra två, inte en, utan TVÅ varma smörgåsar...fy f.. men så får man ett missat samtal. 587..vänta.. det är..grönan.. kortfattat, i sommar kommer det stå enhetsansvarig istället för alvesta på namnbrickan. YESYESYES!!! /P.

.cafe-idioter.

Seriöst.. Ni måste inte sitta kvar tills den slår prick tio.. Iddies.. Fattar ni att jag också vill gå hem? Om nåt så blir man ödmjuk i den här branschen.. Jag skulle aldrig få för mig att vara otrevlig på ett cafe.. De flesta sliter mellan att diska, bränna sig och fortfarande vara trevlig.. Get it? Om är missnöjda, så säg till snällt.. Jag ber er.. Man orkar inte hur mycket som helst.. Nu är den tio, jag kommer inte hinna med min buss.. Tack dummies. /P.

.säg inte att du är trött.

ja men visst, jag kan jobba över, en, två timmar.. det slutade med att jag jobbade över till 19.05.. jag börjar klockan sex. räkna själv.. mitt hjärta slår så hårt och fort.. alldeles för mycket koffein.. 1 liter cola light och tre fyra latte.. och så en dubbel shot på det.. det är nog inte nyttigt. pengar är det iaf. nu ska jag kolla på storebror och bara... ligga still. och imorgon kan jag vakna halv nio. HALV NIO!!! HURRAAAA!!! SKOJAR NI? nej det är så sant så. /P.

.det finns så mycket mer..

att veta om mig. jag må vara väldigt personlig och väldigt pratglad och jag skäms inte över mig själv eller för att jag lämnar ut en så stor del. men sen är det ju så att det finns så mycket mer. saker som ni aldrig kommer få veta. egentligen finns det inte en enda person som vet allt om mig. jag har några väldigt nära som vet väldigt mycket. och de vet olika saker. men jag har också hemligheter, saker som ingen annan vet. så nej, jag känner inte att jag inte har nån integritet kvar, för det har jag. men jag gillar att berätta saker. /P.

.toothbrush.

nu ska jag kila och borsta mina fiiina tänder. sen ska jag dra på mig pälsen, hoppa i stiletterna och dra mot söder(!) jag såå coolt att köra (!) efter söder, men jag gillar inte klubbar på söder.. så jag är lite... excited, kommer det bli kul? kommer det bli bra? den som (över)lever natten får se. dance lovers! /P.

...

shape shifter, I hallucinate, I got control. /P.

. self confidence.

näe asså idag, så känner jag mig snygg. a, jo! har mitt svarta fodral med djuuup v-ringning, den kommer på ofta..har blitt ett fodral jag tar när jag inte vet eller känner för nåt, men snyggt är det, och mitt hår! OH MAJ GAHD,oj caps lock.. men shit det ÄR snyggt. tack för att jag blev kyckling, för annars så hade jag aldrig kommit till detta blonda, och snyggt är det och jag hade lust att bli ljus. åh, nu tar vi stan! /P.

.rad ner tack.

jag vet inte varför, antingen så funkar inte blogg.se eller så f*ar sis dator, men jag kan inte trycka enter för att komma ner en rad, inte ens med shift...så allt kommer i en text, just take it. /P.

.det här med ex #2.

äh om något måste jag ju faktiskt säga detta. du är snygg, som f... for real. så nu har vi klarat upp detta, för alla som ville veta. /P.

.kiss me..

ki ki kiss me, infect me with your lovin' /P.

.ett glas vin och så ska jag göra mig fiin.

nu ska jag springa till köket och hämta ett glas så jag kan börja dricka vin. sen ska jag sminka mig snygg och fin och dansa till bra musik helt själv. ikv blir det dance or die på ojojoj på medis(!). felicia hoastar och sis kommer efter jobbet. party people! /P.

.sand.

här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls. /P.

.killer tequila.

snorta saltet, dra tequilan, spruta citron i ögonen och dunka huvudet i bordet! någon som är sugen? /P.

.host host.

Jag borde ringa erik så han kan köpa halstabletter till mig. Honung är tydligen inte bra för halsen..trött idag.. Som vanligt då alltså.. Ska köpa chinos idag tror jag. Bye lovers!! /P.

.e.t.

jag säger då det, katy perry rocks! hon är grymt bra. california gurls,kissed a girl, teenage dream, fireworks..och nu e.t... wow. love it! /P.

.I just wanna dance, but after all, I do work.

gahd, musikalen var super!! sveriges största 80-talshits stod för soundtracket..och man bara ge mig sommar nu! så bra musik och dans och..ååh. och vilka duktiga sångare, man blev helt förvånad över vissa av de manliga skådespelarna, typ hiphopisch guy, så börjar han sjunga med en helt underbart stark röst. så värt. . de andra skulle ta ett tredje glas, men jag sa nej... jag börjar sex imorgon, as usual.. och ibland måste man säga nej.. . så..sleep tight!. . . /P.

.hang my clothes up to dry.

Min tvätt är snart klar, pga brist på tvättider så tvättar jag på jobbet. Hihi. Jag kommer nog få ihop en heltidslön i april. Det lär bli långa dagar, men whatever, så länge jag kan leva(läs shoppa och festa) så är jag nöjd. Ska maila aquaria.. Ååh ikv blir det. Vin+teater,mys. Fortfarande lite halvsjuk.. Menmen. /P.

.den där omnämnda kniven bör bytas ut mot en pistol för jag vill dö snabbt och smärtlöst.

idag är en dålig dag. nej ursäkta.. en RIKTIGT ful dag. man ska inte vara naiv när det gäller ens jobb. anställningsavtal heter det. så nån som har apriljobb för moi? ingen? nu ska vi se hur vi löser detta.. åhh jag som var så glad för att aaallt skulle lösa sig och jag skulle kunna leva som en kung..hmpf.. haha dra det en gång till, jag skrattar ihjäl mig.. nu ska det komma nåt riktigt bra för att göra mig glad. jag menar tjejvecka+sjukling+konstfackstress-money=kill me now! /P.

.jag har inte råd att bli sjuk.

Jag är sjuk. Eller otroligt krasslig..jag kan lätt bli sjuk. Ska hem och vila Sen... Hoppas jag kan gå tidigare.. Näe nu får jag nog stiga upp och jobba.. Igår fick jag sluta tio över två.. Man bara va?!? Imorgon ska jag på teater med galsen.. How fun! Köpte aldrig väska igår, den var inge alls så finlängre... Bytte dock blusen till en stickad cardigan. Jättesnygg, har velat ha en sån länge så det var värt. Nej nu måste jag springa.. /P.

.stick en riktigt vass kniv djupt in i mig.tack.

idag är en sån dag. min livsgnista är heeelt borta. jag orkar inte göra nånting whatsoever.jag är trött, har ont i huvudet och vill mest bara dö. jag måste verkligen göra arbetsproverna nu.. jag orkar inte!jag är så trött. jag jobbar ihjäl mig.. och vad sorgligare är är att det knappt är kul att kolla på kontot. jag säger då det, en till sommar på grönan, för att det är så bäst, sen byter jag bransch! /P.

.ten take away latte please.

Tjatja, nu sitter jag på jobbet och frukostar. Jättelugnt idag, eller a fick precis göra 10 latte... Men ändå. Trött till max.. Måste sova mer.. Jag vill köpa en väska, den är såå fin, men jag är inte så tät för tillfället... Btw vem kom på tät som synonym till att ha mycket pengar?! Sjukt jobbigt att blogga på iphone.. Så hörs lovers!! /P.

RSS 2.0