......??...och SWEDISH HOUSE MAFIA!!!!!

det var inte igår nej...
update: mycket jobb mycket bra utgångar.
jag väntar på mitt anställningsavtal.. min första fasta anställning, whoop whoop!! så det verkar ju som att det gick lite bättre här än på lokaldelen..;)
 
höstens happening ever har passerat. såsom vi taggade med murre, erica och vigge och nu e det sluuuuuuuut,...blööö men det var den bästa kvälllen ever. SÅ.BRA.MUSIK. vi taggade med myskväll i fredags, bubbel och SHM på Skavlan. på lördagen gick vi upp tidigt och åkte till solna för att handla brunch. massa god ost, kex, grönsaker, skinka, plockmat som e mmmmmums! och tilm det asti såklart, bästa brunchen sen kördag!!!
 
sen tog vi lååång tid på oss för fix, taggade, lyssnade på bästa housen, drack massa drinkar och sen blev klockan sex och så gick vi dit och... ja I'm speachless, fråga murreXD så vi tappade bort erica och vigge och min mobil blev stulen. baaaajs... men.. DET VAR SÅ SJUKT BRA. varenda muskel gör ont fortfarande. vi dansade och dansade och hoppade och vevade i luften och så mkt folk och sprite med öl och lycka kärlek.gaaaaaaaaaahd!!!!
sen ringde jag erica genom nån telefon och så återförenades vi på white som spelade ännu mer utav den utsöööökta musiken. heeeelt sjukt att vi höll ut till fem ALLA fyra. tre i fem tog vi våra trötta ben och gick hemåt. murre följde med till wille och jag däckade så fort jag rörde kudden.
sjukt bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och nu.... nu taggar vi för summerburst!!!:D:D:D:D::D:D:D:D har redan biljetter!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 
 
PUSSSSSSS
 
/P.

RSS 2.0