.buy your happiness.

Går in på hm, där hänger den fina klänningen murre har. För 75 kr nu! 50:- kupongen bränner i min lilla wallet. Nu är klänningen min! Är man såhär nere så är shopping ovärderligt för en snabb kick.

/P.


.finare verklighet.

Hittade ringen jag ärvt av mamma, min älskade guldring. Letade efter en nål i min tråd neccessär, och där låg den! Efter månader av letande. Ibland påminner livet en om att allt inte suger ändå. Jajaja mitt liv suger inte, neeej, men det går inte åt det håll jag vill riktigt.

/P.


.out of life.

Ingen lust alls till nånting. Medan Cecilia plingat in ordrar på snart en mille denna månad (hon tycker dock inte hon är duktig, jag är superimponerad, hon har vart där i två mån) får jag knappt prata marknadsföring med de företag jag ringer. Jag hinner presentera mig, sen står det still, eller så prickar jag just de företagen som är superoptimerade i Sthlm, tom på felstavningar! Man bara COME OOON! Nä nu tar jg helg! Eller nja, tog med mig jobbet hem, ska klura lite på mina samtal i helgen och så ska jag jobba över på måndag, ringa när de flesta gått och se om min spärr släpper när man inte har publik.
På detta är jag cptrött, har ont i magen och nyser som en dåre! Blööblöö!


/P.


.och så lite kvällsshopping.

Idag var ingen kul dag, igår gick det skapligt med samtalen, idag.. Nej. Fick tom bättre kunder av Anna men inget bra samtal för det. För lite ringtid men bra med lyft. Jag är helt slut om kvällarna. Jobbet tar musten ur en. Jag vill bara ligga hemma och slökolla tv med älskling. Men ikv är han på hockey och jag ska på kvällsshopping med sis på topshop. Dock inga pengar till det, men fönstershoppa? I helgen gick jag loss lite, THE SHOES EVER men i beiget, halva priset sen sist ju!
Nu ska jag bara hem till babe och lämna stuf, platta håret, käka snabbt och dra iväg!

/P.


.lovelovelove to all of u!

Ibland älskar man livet. Som i min pojkvän och mitt bästa umgänge nånsin! Jag älskar er för jag har ALLTID KUL VARJE WFFING KVÄLL!!!

Tacktacktack för att ni finns!!!

/P.


.lalalalife is wonderful!

Lördags blev grymt! Middag och gambling och sen blev det Lemon bar, zink och oxid. Nicenicenice kväll!
"William, om vi tar taxi till er, kommer du ner och betalar?" "men ska ni ta varandras nr, eller hur länge ska vi stå här?"
Gå barfota mitt på Stureplan..
"sleven!! Det är 20 meter från svampen!"

Söndag chillade vi, sov till ett, åt hamburgare, åkte hem för ombyte, mös med boyfriend.

Måndag blev det jobb och zumba!! Och sen hängde sis med hem för lite te och chill. Sen mötte vi upp William och några, alla glada för att Djurgården vann, sen när de skulle vidare till Harry b gick jag hem, vid två kom en liten William som var lite rund under fötterna hem;)

Igår fika jag med jotta och Nathalie på bolero efter jobbet. Nice place! Kom till boyfriend och däcka innan elva..

Idag hade vi utbildning hela dagen, så mkt info så jag är helt slut i huvet! Passa perfekt när Låtta fråga om vi skulle gå en en runda efter jobbet! Gick till gullis och tillbaka! Nu ska jag hem till bästa pojken i världen, Jesper har åkt iväg för ett tag så nu ska jag bosätta mig där ett tag!;)

/P.


.vegas baby!

Så taggad inför ikv! Sex timmar på aquaria, sen kööör vi!! Ska ha min nyårsklänning, ganska avklätt, men sis sa "ju mindre kläder desto mer Vegas" riiiight?;) med beiga pumps och pälsen blir det snyggtsnyggaresnyggast!!! Åh vilket nice humör jag har!!!!!:D

/P.


.shake shake shake it love.

Tonight you're falling in love
Here we go now
Tonight we're falling in love
Here we go now

/P.


.just det om nice torsdag!

Kan ju inte missa en dag som igår! Jobbade till två, sen drog jag till Wille så tog vi ett glas med Jesper och Nicolaas. Jag tog cola för sen skulle jag träna zumba!! Shakeshakeshakiee!!! Sen drog Jag runt på stan, mötte upp Tim för en fika på bagel street café och sen såg vi Nobels testamente!! Brabrabraaaa film!! Och billigt när Tim jobbar där;) sen mötte jag upp boyfriend på söder och sen åkte vi hem, myschillnice dag!!! Och sova med William är ju bäst!!! Tralalala ibland har man sjukt bra dagar!!


/P.


.paul's Going on!

Vilken härlig dag!! Mitt nya jobb verkar nice! Alla är sjyssta, härlig stämning och om jag ligger i och detta passar mig kan jag nog casha in en del om några månader;)

Har mest lyssnat på samtal och haft utbildning, lunchade på Fabriken idag, fläsknoisette, yummie! Har tränat FYRA GÅNGER(!!!) denna veckan och nu ska jag köpa Renée till ikv, ska bara mysa med boyfriend och några med film. Imorgon äre aquaria och sen Las Vegas fest!!! Jag är leeeeedig på söndag så det är nice!!! Åh jag mår så bra!!! Äntligen kan jag få lite rutin, festa med gott samvete och få en snygg kropp. Nicenicenice!!


/P.


.god morgon till mitt nya liv.

I några månader framöver kommer det att se ut såhär, upp innan sju. Jag hatar att gå upp så tidigt, men what to do? Jag vill ju inte jobba kvällar och helger.. Känns väldigt weird dock, vad gör jag uppe så tidigt?!?!?! JAG?!?! När klockan ringde var det inte som att jag skutta upp precis.. Iaf, välkommen till tidigare morgnar (euw) och LEDIGA helger (WIIIIEEE).

Sen börja dagen tråkigt då boyfriend inte svara när jag ringde igår, och nåt svar på smset har jag inte heller fått.. Har du dött eller? Så ska man inteinteinte skämta men jag tror ju genast det värsta när nån inte svarar.. Hur som.. Ska sätta på mig mina smycken!


/P.


.afro power dance, not so power this morning.

effing vilken träning den där dansen igår var, jag var heeeelt sluut efteråt!!! idag vill mina lår mest gå av.. och huvudet med.. efter träningen mötte jag upp wille, jesper, pejam och pejnam (pejams bror, hans föräldrar måste ha trott det var slut på namn..;P) på harry b och sen drog vi till anchor.. jag tänkte jag skulle hem senast tolv.. ha ha ha... jag hade så kul! jag säger det, jag har alltid kul när jag går ut! det var nice och william var så gullig och karaoke-peepsen valde massa bra låtar så.. jag tror vi gick hem innan två.. ni vet hur det är, man bryr sig inte alls.. fem timmar är mkt sömn!

note to self: det är det INTE!!!

ville mest dö imorse men jag skulle öppna på aquaria.. nu mår jag pretty descent..får se om jag möter upp sis för en snabb kaffe eller om jag drar hem direkt.. pubkväll ikv men orka det när jag är körd i botten och börjar nya jobbet imorgon!!
äh nu slutar vi klaga, jag har så mkt att vara glad över^^

/P.

.meet the parents.

så i helgen var alltså jag och william i alvesta för att hälsa på mina föräldrar. det gick bra, mina föräldrar var inte pinsamma och jag tror alla tyckte det var trevligt..;) vi gjorde inte så mkt, jag brukar mest ta det lugnt när jag är där så kort stund. vi åkte in till växjö och fikade och gick en promenad, kollade film och drack martini. myshelg!

igår tränade jag, vilket jag ska göra idag också, afro power dance! innan dess ska jag försöka börja med mina webb-blaha och ringa massa samtal.. avsluta csn, fixa pensionsgrejen, ringa hyresvärden och kolla kryssningen med stena line... sköbnt ändå att vara uppe tidigt (tio för min del).. man hinner ganska mkt mer..;)


/P.

.dags att bli smal.

Nej jag har inte köpt Katrins nya bok, har inte nån lust heller, däremot har kag lust att bli fit, smal och snygg. Så när det visade sig att jag kom till fel gym, sportlife Odenplan ist för Tegnérgatan, och de inte hade bodybalance nu, nej de har yoga, så backade inte jag. Jag hatar yoga, men om tre min ska jag ändå på ett sådant pass. Har jg sagt idag så har jag sagt idag. Och jag vet ju själv att om jag inte fettsuger mig så kommer jag på nåt magiskt sätt inte gå ner heller. Så.. Time to yoga!

Och kanske lite pw på bandet sen..

/P.


.och så det här med feminism.

jag är ganska insatt i feminismdebatten. dels för att det är intressant, men också för att det är en viktig diskussion.
jag kanske inte håller med om allt, eller med de extrema. men en av mina favoritbloggar, ladydahmer, är väldigt klok i sin uppfostran gentemot sina barn och hur hon ser på det. hon vill sina barns bästa, och den dag jag får barn kommer jag självklart också vilja det. jag kommer vilja att oavsett om det blir flickor eller pojkar så ska de växa upp till att bli starka, självsäkra och positiva individer.


som samhället ser ut nu så måste man kämpa mer med feminismen. för mannen är norm. och jag har inget emot att man säger just 'man' när könet är okänt. men varför ska det vara så? då kan jag faktiskt hålla med om att ordet 'hen' är ett ord som borde användas mer. varför skriva han eller hon, varför inte använda just hen. så mycket lättare, och mer jämställt än man. för varför ska det vara 'rätt' att vara man? för verkligheten ser ut som så att män är på ett visst sätt och kvinnor på ett annat, och javisst, vissa drag är genetiska. men långt ifrån alla och långtifrån alltid, för det finns undantag. men vad händer när män är mer 'kvinnliga'? oftast blir också den mannen kallad t.ex. fjolla.. för en man kan ju inte bete sig sådär! men vad händer när en kvinna beter sig 'manligt'. okej, visst, ibland blir den kvinnan kallad butch t.ex. men.. det händer ändå oftare att en tjej som är 'pojkflicka' bara ses som 'cool'. för det är coolt att gilla bilar, vara stark coh inte gråta, särskilt som tjej. det är töntigt att pyssla, bära rosa och leka med dockor, särskilt som kille. och det här med dockor, varför heter tjejers människofigurer dockor och killars för 'actionhjältar, actionfigurer'? va? sen när blev docka feminint? det finns ju killbebisdockor!!! men inte skulle nån skriva 'actiondocka' på en spindelmannen-förpackning.. eller? nej precis.


jag hade ändå tur, jag föll in i mallen för vad som anses som tjej och tjejig. jag har haft mina perioder där jag verkligen ägnat mig åt 'kill-intressen'. men jag har aldrig haft nåt emot att jag anses vara på ett visst sätt. okej, mamma hatade min punkrockskate-period.. men det har aldrig fått mig att må dåligt för att jag är tjej och inte beter mig som en för jag började samtidigt intressera mig för smink och stringtrosor. och när jag var yngre reflekterade jag inte över vad som ansågs hur. jag älskade bilar och dockor, gärna krocka dockorna när de sitter i sina bilar. jag pärlade gärna halsband, och byggde sjutusen kojor i skogen. jag lekte med stall och barbiehus och byggde hinderbanor med spik och hammare. och nu när jag är äldre så älskar jag att vara just tjejig, men jag älskar mina kontraster till den feminina paulina också, jag hatar iofs att fixa mig.. blä för att sminka,raka,platta håret.. men jag gör det för att jag vill. jag känner aldrig nåt tvång och orkar jag inte så känner jag ingen ångest för det heller. det där kanske ändå har sin grund i att mina föräldrar gav mig en självkänsla och ett självförtroende. trots att jag gillar att få komplimanger är det inte de som gör att jag känner mig bra. jag tror på mig och litar på mig och vad jag tycker. jag har aldrig gjort nåt jag inte velat för att passa in. det var inget grupptryck som tyngde när jag skulle röka eller dricka och allt det där. så det är väl därför jag alrdig mått dåligt, även när jag fallit utanför ramen som tjej. för jag har ju gått åt höger och vänster och nu har jag hittat mig själv. samtidigt som jag älskar mina 15 cm stiletter så älskar jag att kasta mig utför en svart backe på brädan. och jag älskar puderrosa spetsklänningar och mina slitna jinsshorts med en svart tischa. jag kan lyssna på katy perry och på hårdrock och njuta lika mycket. jag kan smutta vin med mina tjejkompisar och go mad och göra fula grimaser i kameran. jag läser gärna en chick flick, lika gärna som att jag kastar mig utför en flod eller ut i luften. jag har hittat mig själv och jag har aldrig varit osäker på om det jag gör är jag. jag kan svära rått om jag känner för det, men jag vill inte.

men tänk på den killen eller tjejen som faller utanför och blir hånad och inte kan stå för det? okej i allmänhet är vi tjejer på ett sätt och killar på ett annat. men det finns miljoner triljoner undantag. som inte är fel. och det är det jag kommer försöka lära mina barn, att även om dina flickkompisar är söta och tysta och vill leka ponny så betyder det inte att flickan i svart som vill leka med bilar gör fel och vill du göra vad 1 eller 2 vill så go for it. jag kommer klä henne i rosa tyll men jag kommer aldrig säga 'se upp så du inte slår dig och smutsar ner klänningen'. jag kommer uppmuntra till spring och lek och grus. och i klädaffärer kommer mina ungar själva få välja, visst jag väljer det JAG tycker är fint, men kommer min son med en prinsessklänning så sure, och märker han sen att den inte är praktisk att springa i, ja då lämnar vi den hemma nästa gång. men om nån annan dum unge säger att 'du inte kan klä dig som flicka' kommer jag att uppmuntra honom till att säga ifrån, för han får bära vad han vill, det ska ingen annan bestämma.

det är ju just det hen handlar om, att 'man' inte är norm. att flickor får vara söta och busiga, de får pussas och skrika. och pojkar får bråka och prata, de får härja och pyssla stilla. jag kommer försöka uppfostra de till att bli egna individer, med egna valda intressen med ett självförtroende och självkänsla av stål i grunden.

jag tror säkert att mina föräldrar ville mig och min syster väl, we turned out well, vi är säkra på oss själva, positiva, med drömmar. alla har ju haft sina melt downs, ingen tonåring klarar sig utan ju.. men en sak minns jag när jag ville börja seriöst med fotboll, min mamma sa att man fick stora vader (vilket mina gener gav mig ändå) och kunde få en boll i huvudet, vilket skulle göra ont, så jag fortsatte inte efter sommaren.. hade jag vart mamma hade jag itne sagt så, hade jag kunnat säga nåt till mig själv som 11-åring så vore det 'övertala henne att det visst inte är farligt eller otjejigt'. å andra sidan sa mamma till syrran som ville börja rida att hon skulle bli hjulbent...så jag säger såhär, jag är tacksam för min uppfostran, jag tror på mig själv, jag har fötterna på jorden med drömmar bland stjärnorna, jag är positiv och kan samtidigt se det allvarliga. så jag kommer ju bara försöka göra mina barn ännu bättre. och de kommer få testa alla sporter, och jag kommer aldrig hindra de från något;)
more to come, men kände att det räckte för ikv...


/P.

.avicii och livet efter det.

tjatjatjaaaaaaa

åh vart ska jag börjaaaaa???
AVICIII!!!! OH MY OH MY OH MY!!!!!!
vi började med förkrök hos trottish med hugo och fredrik, låttas boyfriend hade skjutast mig, henne och sis dit. det var nice!!! sen tog vi tuben till THE GREATEST SHOW EVER. hängde i sportbaren, snackade med konstiga engelsmän om min och låttas och bh:ar, "they've fall down, they're slipping and these are living their own life!!!" hahahaha
sen stack vi in på spritområdet på dansgolvet och så kom LEVELS.. vilke känsla!! ni vet när det spritte ri hela kroppen, det går en rysning från toppppp till tååååå och man bara AAAAHHHHAAAAAARRRGHHH GO MAAAD!!! där sattes nivån för kvällen, det var HOPPAHOPPAVEVAMEDARMARDANSADANSA-GALET!!! massa redbuill och cider höll kroppen igång och vi bara körde!!! sen blev jag lite trött mot slutet och hade hiskeligt ont i fossingarna (märkte sen ett antal hemska blåsor, uuusch) så jag vilade mig igenom tre låtar som jag inte gillar så mkt.. men sen kom brabättrebästlåtar och ni vet då kan man INTE STÅ STILLL!!!! hgela kroppen vill ju bara sprängas! asså den enrgin. OH MY GOOOOOOD!!!!!! och DET BÄSTA AVSLUTET, skrillex dubster remix av levels!!! fatta den känslan. a nä går inte att beskriva såååå braaa det varrr!!!!

sen tog vi tuben till stan halv tre, käka på bk och sen gick jag hem till älskling.. den söndagen halvsov vi till fem, köpte godaste kambenen, potatissalladen och marinerade räkorna och gottade oss.mmmmums!!!
i måndags köpte jag en ny dator:D:D ingen MAC för, let's face it.. jag är inte så stabil ekonomisk, men en nice, HUGE, toshiba blev det, fett mkt plats på hårddisken så nu kan jag fylla den med massa nice saker!!!

igår var jag hos susanne igen som knäckte nacke och rygg och jag känner mig bra igen:D sen fika jag med sis och lisa, sen stack jag och sis till ica, jag skulle hämgta ut paket till jesper men det fick jag inte under några omständigheter!!! och det var sista dagen, men de tlöste sig! sen mötte vi upp william och drog till hardrock, hockey.. sen lämna mig syster ensam med han och pejam och sen drog vi till anchor..ändå nice tisdag!!

idag har jag vart ensam, har tvättat allt, städat i garderoben och rensat bland minda undies.. nu ska jag duscha, peela fossingarna och lägga ansiktsmask, hatar och vara själv men man får ju en del gjort! ikv ska jag nog ändå över till sötnosen min<3<3

oh my i helgen ska vi hem till alvesta:O:S mon petit ami et mes parents vont se rencontrer!! (gissade och översatte sedan i google och jag hade rätt!! haha, om det nu är korrekt!! så jag är liiite tiny nervööös!!! äh det ska nog gå bra!!!!


/P.

.hela veckan har man laddat.

Inför imorgon!! För att?!?! AVICII!!! THE AVICII, som i .THE.BEST.EVER! Vi Ska börja föra hos trottish vid fem, och hålla på till fem!!! OH MY EFFING GOOOOOD!!!

Annars då? Tisdag var nice, drog ut med SIS, Karin, Sara med h och annas(hennes kille). Treat och anchor och kul hade vi! Karaoke på det.. Jag tyckte det lät awesome!

Dagen efter var.. Men fikade med Låtta och sis och chilla hemma hos Wille sen.

Igår myste jag med William hela dagen, älskling var sjuk.. Så vi vakna och käka lunch, gick lite på åhlens, köpte fransar och en bok..sen köpte vi läsk och american sweets och kolla på Jurassic park lost world. Sen laga vi mat och sen kom sis. så åkte jag och hon till Annas och så kom Karin. Mötte Sara med h på vägen, spriiiing!!! Till bussen.. Fika och mös. Sen åkte jag tillbaka till baby och myste ännu mer<3

Idag vare jobb. Sen fika jag med sis och Låtta som också var på stan. Pratade om killar(nähe) och morgondagens happening. Vi är taggataggataggade!!!!! Kan inte fatta att dagen är här!! Skrev ut biljetterna idag!!!! Sen åkte jag hem med Låtta, drack rött, valde kläder för imorgon och åkte hem till William igen. Nu har jag slitit bort de sista fransarna.. Och duschat mig fin. William och freddy(?) spelar NHL så kan inte sova än, får bli Elsas hemlighet nån timme, sen blire sängen!! Måste sova, jobba 7-4 imorgon.. Men sen kör vi galet!!!:D:D

Åååh jag vill flytta fram tiden 17 timmar!! Ska sminka mig snyggast, möta upp snyggaste Låtta och sis och tagga till bästa listan hos trottish på gärdet. Detta kommer bli.. Legen.. Wait for it.. DARY!!!!!!!!!

/P.


RSS 2.0